Halla! 

Haha, da jeg skulle hjem fra jobb i stad og gjennom bommen ved bunnen av fjellet så havna jeg bak en turist som åpenbart hadde problemer med å komme gjennom. Etterhvert så gikk han ut og kom bort til bilen min og spurte hvordan i huleste han skulle komme seg gjennom, for han hadde prøvd både visa-kort og romkortet til hotellet. Jeg dro frem ansatt-kortet mitt, hoppet ut av bilen, beordret han om å sette seg inn i sin egen og så sveipet jeg kortet mitt og der gikk bommen opp! "Thank you so much, I owe you!" ropte han ut vinduet mens han kjørte i vei! Jeg får nok aldri innkassert den tjenesten, men koselig var det ihvertfall! Dagens gode gjerning: check! 

Nå skal jeg straks sette på en episode av Black Sails og kose meg resten av kvelden, men først må jeg vise dere et spill som jeg er helt fullstendig hektet på! Det er så latterlig tragisk at det nesten er flaut, men er man hektet så er man hektet. Spillet jeg snakker om er altså KleptoCats og går ut på intet minder enn at du får et tomt rom og en katt, og så skal du mate katten til den er 100% happy, og så sender du den ut for å stjele ting til rommet ditt. That´s it. 

Når du har fyllt opp et helt rom så låser neste rom seg opp, men hvis du er av den utålmodige typen (som meg) så kan du også kjøpe rom med penger som kattene også tar med tilbake. I dag kjøpte jeg et nytt rom (det nede til høyre) og det er litt Halloweenete, og i stad så kom katten min med en kul Stranger Things referanse, så den måtte jeg nesten bare screenshotte og vise frem! Har du sett Stranger Things så skjønner du den, hvis ikke så gå og se Stranger Things. 
Og sånn helt til slutt så må jeg bare få takke >Linnea< for at hun tvang på meg dette spillet, sånn at jeg nå har enda mer å kaste bort tiden min på! 

Er det noen av dere som spiller KleptoCats? Pliiiis si ja.......
Jeg kom på for noen uker siden at jeg en gang i tiden lagde meg ei utklippsbok med klær og litt forskjellig, bare sånn til inspirasjon. Denne hadde jeg egentlig tenkt å vise dere, men etter å ha lett høyt og lavt etter den så måtte jeg bare innse at den er og blir borte. Derfor har jeg nå lagd meg en ny, og tenkte jeg skulle vise dere den!

Det er så innmari enkelt, men så morsomt å drive med. Man kan sette sammen hele antrekk med sminke og det hele, ha forskjellige temaer på forskjellige sider, eller bare klæsje alt inn på en gang, og ta det som det kommer. Jeg har valgt å gjør en liten blanding av de to siste.

Dette er jo også kjempefint å gjøre med interiør også hvis man vil samle på litt inspirasjon til man får seg eget hjem, eller bare for å pynte opp i hjemmet.


 

#mote #inspirasjon #diy
Tenkte jeg skulle anbefale en ny serie. Jeg selv begynte å se på den i går, og har bare sett de tre første episodene, men jeg er frelst! Den er så bra, hjertevarmende, ekkel og ekte! Det er en netflix serie, så jeg vet ikke om den ligger noe annet sted enn på netflix, men for de som har det så anbefaler jeg den på det sterkeste!

Den handler om Piper som havner i fengsel for noe hun gjorde for ti år siden, og mens hun er der møter hun alle slags mennesker, og man får se litt hvordan livet er bak murene. Den skal visstnok være basert på en sann historie så det gjør den jo enda litt bedre. Jeg er veldig dårlig til å fortelle om ting, så bare se traileren!

 

#tv #tvserie #orangeisthenewblack
Heisann!

Jeg fikk et spørsmål i går om jeg kunne legge ut bilde av hvordan de godterikrukkene ble etter at jeg lagde lykter av dem, så jeg tenkte jeg kunne lage en liten DIY ut av det. Det er ikke noe hokuspokus, så ble bare noen få bilder av før og etter.

Sånn ser krukkene ut når man kjøper dem. Fylt til randen med godteri som man må spise ut først, eller eventuelt tømme over i noe annet hvis man er av den utålmodige typen.Etter å ha vasket den godt både invendig og utvendig og tatt av etiketten blir den seende sånn ut. Man kan lime på forskjellige ting, eller bare gjøre det enkelt slik jeg har gjort. Jeg bare knytte et bånd rundt åpningen og sa meg fornøyd med det.Prøvde også med et annet flerfarget bånd for å se hvordan det ble med litt mer farge.Hva synes dere?

 

#DIY #godteri #lykt #lys
Drev og ryddet rommet mitt, og så fant jeg igjen noen kurver eller hva disse kalles, som jeg en gang for lenge siden hadde tenkt å gjøre om til hyller. Da jeg var ferdig fant jeg ut at jeg kunne jo vise de til dere.

Det tar bare 5 minutter, og alt du trenger er noen kurver eller noe liknende, spiker og en hammer. Disse kjøpte jeg på Nille for 40kr eller noe til sammen. Husker ikke helt, men de var ihvertfall billige. Alt du trenger å gjøre er å merke av på veggen hvor du skal ha spikrene, jeg anbefaler å ha en i hvert av de øverste hjørnene, slå de inn i veggen og så tre kurvene på dem.

Så kan du bare fylle dem med det du vil.


Synes dette er en smart idé, og det ser fint ut også. Hva synes dere?
Satt i går og tenkte at en gullfarget neglelakk hadde vært perfekt for halloweenkostymet mitt, og siden jeg ikke hadde noen fra før så fant jeg ut at jeg skulle lage en! Alt du trenger er en blank neglelakk og valgfri øyeskygge.

1. Ta øyeskyggen av ditt valg og skrap den av på et papir. Det lønner seg å ta en skygge som du ikke bruker, da den blir ganske ødelagt av dette. Jeg brukte paletten min fra Viva La Diva, fordi jeg nesten aldri bruker den som vanlig øyeskygge likevel. De fire gullnyansene er de jeg brukte.2. Når du har skrapt en passe mengde ned på papiret tar du et annet papir og former som en trakt slik at det blir lettere å få øyeskyggen oppi neglelakken. Hvis du ser at du vil ha i litt mer etter at du har helt det oppi, så bare skraper du av litt mer og gjentar til du har fått den mengden du vil ha.3. Når du er ferdig med trinn 2, tar du bare noe langt og tynt, eventuelt så kan du bare sette på igjen lokket, og så blander du det til det er blitt en jevn farge. Jeg brukte en fliseklype som jeg bøyde ut og stakk nedi.Nå har du en fiks ferdig neglelakk i akkurat den fargen du ønsker. Pass på å riste neglelakken før du bruker den, for den kan skille seg litt, det gjør ihvertfall min.Sånn ble resultatet. Hva synes dere?
 

Etter å ha sett denne videoen til Andrea's Choice, en av mine favoritt youtube inspirasjoner, så måtte jeg bare prøve dette. Desverre, siden jeg for det meste holder meg til de samme fargene når det gjelder neglelakk, så ble det ikke så mye variasjon, men det var kult å prøve. Tror jeg må gå til innkjøp av litt flere neglelakker! Det er vel strengt tatt ikke alt som er dip dye av det jeg gjorde, noe bare klæsja jeg på også, men sånn ble ihvertfall resultatet! Jeg fant også et perlekjede som jeg tenkte å gjøre noe med, så jeg kommer nok til å legge ut bilde av det senere!

Hva synes dere? Har dere prøvd dette selv?


Guro Graff
23 år fra Trysil.
Litt film/serie-geek, litt quiz-geek og litt beauty-geek. Bloggen min er en god miks av det hele!


Legg meg til som venn
Arkiv


· Februar 2017 · Juli 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · Juni 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · November 2014 · September 2014 · August 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Februar 2014 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013 · Mai 2013 · April 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012Kategorier


· Blogg · Dagens makeup · Halloween · Håndarbeid · Innkjøp · Inspirasjon · Makeup&Hår · Negler · One to follow · Tips og triksSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits