Hei dere! 

Siden jeg liksom har startet å blogge igjen, så tenkte jeg at jeg ihvertfall kan gå igang med disse innleggene igjen. Det er kjekt å ha noe fast å blogge om hver uke for å holde motivasjonen oppe.

Denne uken har jeg valgt youtuber Kelsey Simone. Jeg har ikke fulgt henne superlenge, men hun er så skjønn at hun må få dette innlegget.  Følger du henne fra før?
 Jeg gikk akkurat inn på insta for å finne frem til noen jeg kunne fronte litt denne søndagen da det slo meg at jeg ikke har tatt noen fra Youtube enda! Så da snudde jeg om på hælen og vendte snuta mot youtube istedet. Min all-time-favoritt på youtube er Mykie som har kontoen Glam&Gore. Navnet sier egentlig sitt om hva for en type hun er, men for de som vil ha en nærmere introduksjon så er hun er sminkeyoutuber som driver med både skjønnsminke og spesialeffektsminke. Jeg kom over kontoen hennes en gang i sommer og siden da så har jeg sett alle videoene hennes flere ganger! Hun er så morsom og sprudlende og jeg elsker at hun ikke er helt som andre beauty-guruer på youtube! 

Hun heter som sagt Glam&Gore på youtube, og dere kan bare trykke >her< for å komme til siden hennes!

 
Herregud så fort tiden går når man har faste innlegg hver uke! Nå er det allerede på tide med en ny runde av "One to follow" og denne uken er det Mirjam Flatau som står for tur. Jeg har ikke fulgt henne så lenge, men jeg elsker å se oppdateringer fra henne på instagram feeden min. Jeg tror egentlig ikke jeg trenger å si så mye om henne, bildene taler vel for seg. Hun tar så fine bilder at jeg bare får lyst til å sette meg på et fly og dra til LA og løpe rundt i solen! Jeg elsker sånne inspirerende og godt gjennomførte folk! Trykk på bildene for å komme til instagrammen hennes! Er det noen dere følger som dere synes jeg burde sjekke ut? Legg gjerne igjen et navn eller en link i en kommentar! Jeg er alltid ute etter nye folk å følge!
 
BCk-082x5ioBCitas5R5mv
BCdvYeNx5ozBCY4gpMx5kKBCgd6UGR5jWBCWCmjpR5lr
BCOBno5x5ptBB3cIoyx5i_

/Alle bildene er hentet fra instagramen til Mirjam Flatau
Hei dere! Da var det visst allerede på tide med et nytt innlegg hvor jeg tipser dere om noen som er verdt en titt, og i dag går det til >Ine Målbakken!< Jeg var så heldig å få gå i samme klasse som henne da jeg gikk sminkeskolen og det er jeg så glad for! Hun er fotograf og og nå makeupartist og hun er så vanvittig talentfull! Hun får til alt hun gjør og er så kreativ at man kan ikke annet enn å beundre alt hun tar på!

Det siste prosjektet hennes er så kult at jeg har lyst til å ha det på veggen min! Hun har fotografert modeller og siden tegnet kjoler på papir, fotografert dem og så photoshoppet dem på modellen sånn at modellene har på seg tegnede klær! Hvem kommer på noe sånt liksom? Ine gjør! 

Og så tar hun jo helt vanvittig fine bilder ellers også da! Dere kan, og bør, sjekke ut hjemmesiden hennes >her<! Instagrammen hennes er også verdt en titt og den finner dere >her<!

/Alle bildene er hentet fra hjemmesiden hennes; fotografine.no
Hei dere! Jeg tenkte jeg skulle prøve ut noe nytt jeg. Nemlig en liten guide over forskjellige personer som inspirerer meg på ulike plattformer, det være seg blogg, instagram eller youtube. Hvis det faller i smak så kanskje jeg gjør det til en ukentlig greie. Hva tror dere?

Til å begynne med så tenkte jeg å ta for meg ei som er kanskje min største inspirasjonskilde blant bloggere. Nemlig Linda Hallberg! Hun er en svensk makeupartist og blogger som driver en helt super sminkeblogg. Hvis jeg trenger informasjon eller inspirasjon så går jeg bare inn på bloggen hennes for der finner man alt! Hun legger ut en ny look hver eneste dag (tenk all kreativiteten som må til for å få til det!) i tillegg til at hun skriver produktomtaler av både kjente og ikke kjente, dyre og billige merker. 

20feb1

I tillegg så er hun rett og slett helt villt talentfull! Og sa jeg kreativ? Hun lager mange hverdagslige looker som alle og enhver kan kle, men så slår hun også til med helt fantastiske mer artistiske looker som kanskje ikke passer seg ute på gata men som likevel er helt sinnsykt inspirerende! 

19feb2

Og som om ikke det var nok så har hun også en youtubekanal hvor hun legger ut nye videoer hver fredag der hun enten viser hvordan hun har gjort en look hun kanskje tidligere har postet på bloggen, eller bare kommer med hacks eller lærer bort teknikker av forskjellig slag. Og så har hun så sprudlende personlighet så videoene hennes er alltid så morsomme å se på!

9feb1

Og så tar hun jo så fantastisk fine bilder av seg selv! Alle bildene kunne vært magasinforsider liksom! Skulle ønske jeg var like fotogen! Så ja, hun er virkelig verdt å sjekke ut! Jeg har en helt syk girlcrush på henne, og det tror jeg dere kommer til å få også! Eller bare crush om dere svinger den veien! Alle bildene er hentet fra bloggen hennes, Lindahallberg.se og alle bildene er direktelink til siden hennes hvis dere vil se mer.

Hva synes dere om sånne typer innlegg? Er det noe dere vil se mer av?


Guro Graff
23 år fra Trysil.
Litt film/serie-geek, litt quiz-geek og litt beauty-geek. Bloggen min er en god miks av det hele!


Legg meg til som venn
Arkiv


· Februar 2017 · Juli 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · Juni 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · November 2014 · September 2014 · August 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Februar 2014 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013 · Mai 2013 · April 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012Kategorier


· Blogg · Dagens makeup · Halloween · Håndarbeid · Innkjøp · Inspirasjon · Makeup&Hår · Negler · One to follow · Tips og triksSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits