Hola! 

I gr mens Linnea var her s satt jeg og titta litt p youtube videoer og som vanlig nr jeg gjr det s havna jeg p neglevideoer. Eller det vil si, det er en stund siden jeg har gjort det n fordi jeg vet med meg selv at hvis jeg begynner se snne videoer s vil jeg bare ha lange fine negler igjen selv, og n har jeg drevet med prosjekt-utsparing-av-mine-egne siden november. Meeen, i gr klarte jeg ikke mer. Naturlige negler er fint, og jeg elsker ha det s lenge de er korte hele tiden. Men nr de begynner bli lange og bare brekker og fliser seg hele tiden s er det et svare strev og mye lettere med gele negler. S etter at Linnea hadde dratt s fant jeg fram greiene mine og skred til verks.

Det tar jo helt villt lang tid gjre det p seg selv, men jeg gjorde det enkelt med bare blanke tipper, og s tok jeg bare p noen lag med neglelakk p toppen. Litt uvant er det, n som jeg har gtt flere mneder uten, men jeg kjenner det er litt godt ogs. Jeg fler meg plutselig litt mer stelt, selv om jeg har sett ut som et takras hele dagen.Ellers i dag har jeg sett ferdig 3. sesongen av Black Sails. Jeg tror det er enda en sesong, men den er ikke p Netflix enda s jeg fr bare smre meg med tlmodighet. Jeg har jo fortsatt boken min, men den gr dessverre mot slutten den ogs. Serietips tas gjerne imot! N skal jeg straks i vei p korvelse, s vi snakkes! 
Rundt psketider s fant jeg ut at jeg rett og slett var dritlei av disse lange neglene som jeg har gtt med i over ett r?? S jeg tok de av, og har gtt med naturlige negler helt til n, og det har vrt s digg! Det er s godt kunne gjre ting uten vre helt handicapped pga lange negler. Det synes jeg egentlig enda, men n den siste uken s har jeg hatt litt lyst p lange fine negler igjen og i morges brbestemte jeg meg for at jeg skulle sette p nye. S tada! 

Jeg tror kanskje jeg kommer til ta bort glitteret igjen ganske fort og kjre litt mer naturlige, for jeg kjenner at snne glitrende prangende negler ikke er helt min greie. Men det var kult prve det!

Hva synes dere?


 
Heisann! Lite blogging fra meg i det siste, men jeg har vrt supersliten og det har skjedd litt andre ting og derfor har jeg nedprioritert bloggen litt. Men uansett! Jeg tenkte vise dere de nye neglene mine! Jeg synes det er s fint med helt nytrale farger og lyselyse nyanser av rosa, og n for tiden har jeg hatt en rosa periode, s da ble de slik! Hva synes dere? Den rosa fargen heter Marie Antoinette og den slvglitrende heter Noir Whisper. Begge er fra Loreal.Og se s stt telefondekselet mitt er! N bruker jeg jo mamma sin gamle Iphone 4 som jeg kun hadde et flipcover til, og det irriterte meg s grenselst fordi spenna var feil plasert i forhold til hva jeg er vandt med, s da ble det en st liten elefant istedet! Jeg elsker elefanter, og kunne faktisk tenkt meg ha noe lignende denne her som tatovering! 
7XPJsTOPNj6X9UOdxwMS
9eVdyGHyeP7eiY0yHybm
60lGpinyYJ6bDfrbHyXM
BBsnEcsO6DjBAbXutnO6M5
9OsLDnoxR_7LEbPPIxYn
6dExwbIxRE_WhbHNQD85

Som jeg har nevnt før så er jeg helt besatt av negler, og kunne sikkert sittet og glodd på bilder og videoer dag ut og dag inn. I det siste har jeg latt mine egne forfalle pga mye jobb og lite tid, og har for øyeblikket korte helt naturlige negler. Jeg kan ikke beskrive hvor digg det er å ha så korte negler igjen! Å faktisk klare å skrive normalt på en pc eller dra på meg buksa uten problemer! Oh lord! Men nå har det seg slik at jeg faktisk er ganske forfengelig, og jeg føler meg ikke superduper fresh uten lange og fine negler, så bare jeg får tid nå så skal de på igjen! I den anledning så har jeg nå sittet og funnet litt inspirasjon, og tenkte at jeg kan jo dele den med dere også! Kanskje noen av dere sitter og leter etter inspo selv? 
 
 
Alle bildene er hentet fra instagram, og hvert bilde er en link til siden til den som har designet neglen.Hei og hopp!

Som jeg skrev i går så tenkte jeg å vise dere hvordan neglene mine tilslutt ble etter at jeg fikset dem ferdig etter halloween! Jeg er ganske sikker på at jeg har fortalt dere før at jeg elsker å ha lange negler. Jeg føler meg mye mer velstelt og ladylike med lange og fine negler, og så er det så mye lettere å få til kule neglelakkdesign når man har litt mer plass å boltre seg på! Men nok om det, jeg skal komme til poenget!

Sist jeg støpte nye negler så var jeg ikke helt fornøyd med at geleen var blank og forbannet meg selv over at jeg ikke tenkte såpass fremover at jeg kjøpte en hvit gele når hele poenget var at jeg skulle støpe tipper med den. Derfor har jeg drevet og blandet neglelakk i den hver gang jeg har fikset på dem etter det. Denne gangen bestemte jeg meg derimot for å omfavne den blanke geleen og gå for blanke tipper! Det er ganske rart hvordan vi endrer meninger og kan synes noe er dritstygt en uke og så neste uke er det noe av det kuleste vi har sett noen gang. Men slik var det altså med de blanke tippene for meg! Og jeg liker at de på avstand ikke ser så sinnsykt lange ut, men så er de det likevel!


Hvis noen skulle lure så er det mine egne negler som går ut til der hvor de blanke tippene begynner. De er selvfølgelig forsterket med gele over tid, så de ville nok ikke vært så lange naturlig. Eller det vil si, jeg har alltid hatt lett for å få lange negler, men det er det å unngå at de knekker som er et problem, og det var grunnen til at jeg begynte med gelenegler i utgangspunktet. Siden har det bare ballet på seg!


 

Hva synes dere om denne stilen? Er det noe dere kunne gått med?
Heisann!

Alle som kjenner meg godt vet at jeg elsker negler, og at jeg føler meg absolutt mest fresh når neglene mine er i orden! Jeg kan sitte i timesvis på youtube og instagram, hvor som helst egentlig, og bare se på bilder og videoer av negler i forskjellige former og farger. En teknikk jeg lenge har hatt lyst til å prøve når det gjelder lakking av negler er denne såkalte marble-effekten! Jeg synes det er såå pent, men jeg har sjelden tålmodigheten til å sitte å vente på at lakken skal tørke, derfor blir det somregel bare til at jeg tar på et strøk før jeg legger meg og så får den tørke mens jeg sover. 


 

For et par dager siden fikk jeg derimot ånden over meg, og bestemte meg for at nå var tiden inne. Jeg rotet litt rundt i lakkene mine, fant noen jeg trodde kom til å bli fine og satte i gang! Etter litt knoting og søling og dytting med svampen sa jeg meg fornøyd, slengte på overlakken og frydet meg da den fikk alle fargene til å smelte pent sammen, og her er altså resultatet. Jeg ble faktisk ganske fornøyd til at det var første gangen, men nå skal det sies at jeg satt i utrolig dårlig lys da jeg gjorde det, så jeg trodde faktisk at de fargene jeg hadde plukket ut så helt annerledes ut. Derfor fikk jeg litt sjokk da jeg kom ut i bedre lys og så at neglene mine var helt rosa! Jeg hater sterke farger på neglene mine, så neste gang blir det nok litt mer "meg" farger. Men effekten synes jeg ble utrolig kul! 

Hva synes dere? Og hallooo, er jeg den eneste som har store problemer med å ta bra bilder av hendene mine? 

 


Guro Graff
23 r fra Trysil.
Litt film/serie-geek, litt quiz-geek og litt beauty-geek. Bloggen min er en god miks av det hele!


Legg meg til som venn
Arkiv


Mars 2017 Februar 2017 Juli 2016 April 2016 Mars 2016 Februar 2016 Januar 2016 November 2015 Oktober 2015 September 2015 Juni 2015 April 2015 Mars 2015 Februar 2015 November 2014 September 2014 August 2014 Juni 2014 Mai 2014 April 2014 Februar 2014 November 2013 Oktober 2013 September 2013 August 2013 Mai 2013 April 2013 Mars 2013 Februar 2013 Januar 2013Kategorier


Blogg Dagens makeup Halloween Hndarbeid Innkjp Inspirasjon Makeup&Hr Negler One to follow Tips og triksSk i bloggen
Linker


blogg.no F din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen m avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger p
blogg.no og annonser p bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktr for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits