Nå har jeg vært tilbake i bloggverdenen en stund, og jeg kjenner at det er nok ikke helt min greie lenger. Jeg føler sjelden at jeg har noe å skrive om, og trives mye bedre med å bare poste bilder. Derfor har jeg bestemt meg for å prøve å satse litt mer på instagram, innen beauty. Jeg er jo tross alt utdannet makeupartist, men har aldri gjort noe med utdanningen. Jeg har derfor laget en ny instagram dedikert til makeup, og kommer nok til å bli litt mer aktiv der i stedet for bloggen. Det kan jo selvfølgelig hende jeg poster litt mer her igjen etterhvert som jeg kommer litt mer inn i det, men per i dag så orker jeg ikke å forplikte meg til bloggen. Det blir liksom bare stress når jeg føler at jeg må blogge hver dag, men ikke har noe å blogge om. 

Så da skal jeg komme til poenget her. For de av dere som vil følge min nye instagramkonto så heter den beautyby_gg_ . Det er ikke så mye å se der enda, men det kommer etterhvert. 

Om noen av dere har en beautyrelatert instagram så vil jeg gjerne følge dere. Eller bare legg igjen instanavnet deres uansett, så sjekker jeg ut! Jeg er alltid klar for å finne nye folk å følge! 
 

#beauty #skjønnhet #makeup #instagram 
Heisann! 

På lørdag farget jeg håret tilbake til min naturlige farge. Sånn ca ihvertfall. Dette er den fargen jeg har funnet som kommer nærmest min naturlige farge, bortsettfra at den er en anelse for gyllen da jeg har en ganske kald tone, men jeg tenker jeg bare skal kjøre på med sølvsjampo og håpe det hjelper litt. Nå ser den jo egentlig ganske kald ut på de bildene her, men det er noen lag med filter på dem for å si det sånn, hehe. 

En annen ting jeg er skikkelig happy for er at håret mitt begynner å bli vant til å ikke bli vasket så ofte. Så lenge jeg kan huske så har jeg alltid vasket håret hver dag, både pga vane og fordi håret har vært skikkelig fett etter en dag. De siste par årene har jeg prøvd å bli flinkere til å unngå det, og har gått over til å vaske det annenhver dag, men så har jeg hatt perioder innimellom der jeg av forskjellige grunner har måttet vaske der hver dag likevel, og så har jeg ødelagt alt. Nå den siste tiden har jeg derimot vært skikkelig flink, og nå er det andre gangen på rad at jeg har kunnet drøye vasken enda en dag! Det hadde vært så digg om jeg kunne vennet det til å bare bli vasket et par dager i uken! 

Hvor ofte vasker dere håret?
God morgen!

Jeg tenkte jeg skulle skrive litt om farging av bryn i dag. Jeg er naturlig ganske blond og har derfor veldig lyse bryn og tynn hårvekst i tillegg. Da jeg var yngre hadde jeg så lyse bryn at de nesten ikke syntes, og til dags dato så synes jeg det er helt jævlig å skulle fylle inn dem uten å ha litt farge på dem fra før. De har heldigvis blitt litt mørkere med årene, men ikke mer enn at jeg farger dem med jevne mellomrom. Det er faktisk ingen gang jeg føler meg så bra som når brynene er on point, og da er det ganske kjipt å nesten ikke ha synlige bryn naturlig. Men man må jo bare jobbe med det man har, og derfor farger jeg dem en gang i uken. 

Som dere kan se på før-bildet så har jeg ikke bare lyse bryn, men jeg har veldig tynn hårvekst også. Fargen jeg bruker er faktisk ikke så mye mørkere enn den naturlige fargen, men det fine er at jeg får farge på alle småhårene som ligger under brynene, og da ser de mye fyldigere ut med en gang. Her har jeg bare farget dem og ikke formet dem noe særlig. Jeg pleier å forme dem med fargen og så napper jeg det som eventuelt stikker utenfor etterpå, men nå er det ikke så lenge siden jeg tok en skikkelig nappesjau, så det var minimalt med småhår å ta bort. 
Flere som sverger til å farge brynene?

 

#sminke #makeup #bryn 
Heisann!

Nok en gang er det blitt en stund siden sist, og det beklager jeg for! Jeg var så godt i gang med bloggingen i oktober og trodde at jeg skulle klare å holde det gående, men den gang ei. Jeg ser det har vært folk innom her og titta selv om jeg ikke har blogget noe på lenge og det er selvfølgelig kjempehyggelig! Nå skal jeg prøve å skjerpe meg fremover! 

I dag dro jeg til og faktisk sminket meg litt ordentlig før jobb, og så husket jeg faktisk på å ta litt bilder også! Det er sjeldent jeg gidder å sminke øynene noe mye til daglig, men nå driver jeg og tester en ny foundation og da jeg stod og sminket meg i morges så fikk jeg liksom litt ånden over meg så da kjørte jeg på med både skygge og liner på øynene! Det er en sjeldenhet når jeg bare skal på jobb! Og hallo, hvor kult er det ikke at den naturlige leppefargen min matcher øyeskyggen? Og så må jeg bare vise dere t-skjorten jeg har på meg akkurat nå! Jeg har hatt den i sikkert to år nå, og det er helt klart favoritten i klesskapet. Den er så sinnsykt behagelig, og så elsker jeg at det er Chanel-logoen med en twist. Alle som har sett Mean Girls skjønner den!Håper dere har en fin dag videre!
Heisann!

I dag føler jeg egentlig at jeg har fått utrettet ganske mye, selv om jeg egentlig ikke har gjort noen ting! Jeg dro med meg mamma og pappa til Sverige fordi jeg ikke gadd å dra alene, og det ble en riktig koselig tur. Det er egentlig alt for sjeldent at jeg har noe særlig kvalitetstid med dem, enda vi fortsatt bor i samme hus, og jeg hadde helt glemt hvor morsomt det er å være på tur med dem! 

Jeg har prøvd en ny foundatoin fra Loreal i dag, og jeg må si jeg er veldig positivt overrasket! Det er mange år siden jeg har brukt en så "billig" foundation, men de har tydeligvis utviklet seg litt på disse årene. Jeg har veldig fet hud og er derfor avhengig av vannbasert foundation, og gikk derfor over til Mac og så videre til Dior for noen år siden. I går oppdaget jeg derimot denne her som er vannbasert og skal ha en matt finish, og så følte jeg meg kanskje litt eventyrlysten og dermed ble den med meg hjem. (Den heter Loreal Innfallible 24H-Matte om noen mot formodning skulle finne på å faktisk lese det jeg har skrevet og lurer på hva jeg nakker om her.) Nå har jeg hatt den på meg i seks timer, og den er fortsatt like matt og fin som den var da jeg tok den på! Ikke en gang i panna der jeg blir mest fet har jeg blitt litt blank engang! Den har også super dekkevne, selv om jeg riktinok hadde på litt concealer under fordi jeg ikke helt turte å stole på den med en gang, men det ALLER beste med den? Det er at den finnes i lyyyyse lyse nyanser! Siden jeg er så blek som jeg er så har mitt største foundationproblem alltid vært å finne en som er lys nok, og det har jeg ihvertfall aldri funnet i hylla til Loreal, før nå! Jeg tok ikke en gang den lyseste de hadde, fordi jeg tenkte at om jeg ikke likte den så kunne jeg i verste fall bruke den som sommerfoundation, og derfor tok jeg den nest lyseste for at den skulle passe til jeg blir "brun" i sommer, og den er nesten allerede lys nok til meg nå! Det liker jeg!

Da jeg hadde sminket ferdig basen i morges følte jeg meg faktisk så fresh bare av den, at jeg bestemte meg for å droppe øyesminke fullstendig! Leppestiften jeg har på bildet er Isadora Twist-up Matt Lips i fargen Candy Store som jeg kjøpte i dag og bestemte meg for å prøve til det bildet her. Jeg synes det ser så fresht ut med bare markerte bryn, ingen øyesminke og så en knall leppefarge! Ultimat sommermakeup!

I tillegg til å ha vært på harrytur med mamma og pappa i dag så har jeg også fått byttet batteri i selvutløserkontrollen til kameraet mitt, noe som virkelig var på tide! Det har blitt lite med selfies her på bloggen, og det er kun fordi den ikke har fungert. Det er så insane slitsomt og skulle ta bilder av seg selv og så enten måtte stå og holde kameraet selv og bare få utsnittsbilder, eller å måtte stå og vente på selvutløseren i en evighet! Amirite??

Det innlegget her ble plutselig veldig mye lengre enn jeg mente det skulle bli! Beklager for det! Hadde jeg bare vært like flink til å fylle opp med tekst da jeg gikk på skolen og hadde innleveringer, haha!

Ha en fortsatt fin lørdag!

 

#sminke #loreal 
Rakte av meg alt håret i dag, og det føles SÅ godt! Måtte stoppe opp et lite øyeblikk mens jeg drev på for å lure på om jeg hadde gått fullstendig fra vettet, men jeg angrer ikke et sekund! Det eneste jeg angrer på er at jeg ikke har gjort det før! Hvis noen lurer på å gjøre det samme så sier jeg GO FOR IT! Det er bare hår, og det vokser ut igjen!

 

#hår
På onsdag hadde jeg siste eksamen på skolen, og i går var aller siste dag som egentlig kun besto av vitnemålsutdeling og bare varte en liten time. Likevel satt jeg på skolen en stund etterpå for å ordne med litt bilder fra tidligere prøver vi har hatt. Det var egentlig litt bittersøtt da jeg gikk derfra etterpå, for på den ene siden så er jeg ferdig, har fått meg en utdannelse og kan offisielt kalle meg makeupartist, men på den andre siden så har jeg blitt kjent med utrolig mange bra folk, og det kommer til å bli rart å ikke se dem hver dag. 

Tenkte å vise dere eksamensbildene mine hvis noen er interesserte i å se dem. Hva synes dere?

Modell: Anne Lise Sønsthagen
Fotograf: Oda Bakkeli Eide  (trykk på navnet for å komme til hjemmesiden hennes)
Makeup, hår og styling av meg 

#makeup #sminke
Heihei! Siden jeg var så godt i gang med å vise dere noe av det jeg gjorde på skolen for noen uker siden så tenkte jeg at jeg like gjerne kunne fortsette! Forrige fredag leverte vi ei stilhistorieoppgave som gikk ut på at vi skulle sminke og style til hvert tiår fra 20-tallet til 90-tallet, så nå tenkte jeg å vise dere hva jeg gjorde på 20-tallet! Ble ikke helt fornøyd med håret på denne oppgaven, synes det ble litt for stivt, men det ble som det ble.

Hva synes dere?Lånte bestevenninnen min >Linnea< i går til en skoleoppgave som skal leveres nå i mai. Oppgaven heter "andre materialer" og går ut på at man skal integrere andre materialer i sminken og mitt resultat ble da sånn! Sminke, hår og foto er alt mitt arbeid.

Hva synes dere? Kom gjerne med konstruktiv kritikk!#sminke #makeup #hair #hår #photoshoot
De siste ukene har vi drevet med stilhistorie på skolen, og i går og i dag hadde vi 80tallet! Synes det var et så sykt kult tiår, både når det kommer til utseende og musikk! Hvis det hadde vært sosialt akseptabelt så skulle jeg kledd meg etter 80tallsmoten hele tiden! Hadde med meg venninnen min Charlotte i dag for å være modell for meg, og jeg ble faktisk godt fornøyd med resultatet. Det eneste jeg slo meg selv litt i panna for da jeg så gjennom bildene i stad var at jeg glemte alt av smykker og tilbehør, noe som egentlig var veldig essensielt til den looken, haha! Men det får bare være som det er.Ellers i dag har jeg bare slappet av. Har akkurat satt på den fjerde og siste Alien filmen. Tenkte å se på den mens jeg pakker litt til Trysiltur i helga. Ikke at det er så sykt mye å pakke egentlig. Tar alltid med meg halve klesskapet selv om jeg bare skal være borte to dager og vet at jeg ikke trenger en tredjedel av det jeg tar med. Men det er vel sånn det er å være jente I guess. Må alltid ha med ditten og datten "bare i tilfelle" haha! Flere som har det problemet?Begynner å bli sykt lei håret mitt igjen nå. Er så sjalu på alle som har naturlig mørkt hår og fyldige perfekte bryn, synes det er så fint. Har så lyst på mørkt hår igjen, samtidig som jeg føler at jeg kler best å være blond. Jeg må ihvertfall gjøre noe med håret mitt snart ellers dør jeg av kjedsomhet, men jeg er redd for at jeg skal ødelegge det fullstendig hvis jeg farger det mørkt og så angrer. Blir nok antageligvis så jeg bare bleker toppen igjen og dropper den ombre greia jeg har gående nå.

Hater brynene mine også. Er så unfair at jeg skal ha sånn fire hår som utgjør øyenbrynene mine. Kunne ikke noen som faktisk klarer å tegne på bryn fått mine, så kunne jeg fått noen som bare trenger litt påfylling? Lol, luksusproblemer.
Den er ikke helt jevn fordi jeg bare brukte en sånn øyenbrynskniv, men jeg skal prøve å få rettet den opp bare jeg får stjålet en maskin.


Vil dere forresten at jeg skal poste mer sminkegreier her? Det har liksom blitt litt borte.
Jeg har hatt så sykt lyst på sidecut lenge nå, (eller er det undercut? Hva er egentlig forskjellen?), men hver gang jeg har vurdert det seriøst så har jeg feiga ut. Sist jeg vurderte det så sa jeg til meg seg at jeg skulle vente til alt håret mitt var ca samme lengde, og det er det nå, men nå som jeg vurderer det seriøst igjen, så blir jeg usikker. For det første så er jeg redd for at det skal se helt jævlig ut på meg, for det andre så er jeg veldig flink til å gjøre ting og så angre etterpå, og for det tredje så vet jeg at jeg kommer til å gå lei, og det ser helt jævlig ut når det gror ut igjen. Men jeg vil ha det! Jeg har ikke lyst på sånn diger over hele halve hodet though, bare sånn litt, if you know what I mean. Litt sånn som Kikky sin:

http://distilleryimage8.s3.amazonaws.com/31d548705c2311e2b7ab22000a1f90e7_7.jpg

//kikkythemisspolly.blogg.no/themisspolly.tumblr.com

Eller sånn:

//princess-or-mermaid.tumblr.com

Synes det er så sykt fint! Hva synes dere? Skal jeg gå for det?
Har lenge hatt lyst til å prøve å "ombre" håret mitt, for jeg synes det er så sinnsykt pent. Særlig etter at jeg så hvor fint det er på Sophia Chang (fashionista804 på youtube). Har serr tenkt på det i flere måneder liksom, men har vært veldig usikker på om jeg skulle gå til frisøren og bruke en formue på det, eller om jeg skulle ta sjansen på å gjøre det selv. I går derimot så gadd jeg ikke å vente lenger, så jeg kjøpte en boks med farge og bestemte meg for å bare hoppe i det. Tror jeg stod på badet i to timer i dag, og resultatet ble bedre enn jeg turte å håpe på! Slik ser nydelige Sophia Chang ut med sitt ombre hår.

Og slik ble jeg. Jeg skal prøve å ta bedre bilde i morgen, men i dag er jeg for lat.Hva synes dere?
Fikk endelig lekt meg litt med øyeskyggene fra Madison Square Beauty i dag. Prøvde ut den blå og de to lillafargene. Jeg må desverre meddele at jeg er uvenner med kameraet mitt igjen, så det blir bare instagrambilde av sminken i dag.
Fikk spørsmål om jeg kunne legge ut bilde av hvordan greiene jeg fikk i goodiebagen fra ELF så ut på, så her har jeg prøvd leppestiften og lipglossen. Har ikke prøvd eyelineren, for den har jeg andre planer med.Var med i halloween konkurransen til ELF, hvor man skulle sende inn bilde av halloween sminken sin, og jeg var en av tre vinnere! Premien var en goodibag, og den dumpet ned i postkassa mi i går! Her er hva som var i den.

 


Shimmering Lipgloss, Mineral Eyeliner, Brush Shampoo, Daily Brush Cleanser og Matte Lip Color.

 

Var veldig fornøyd med leppestiften, for jeg har en sånn fra før og liker den veldig godt. Ellers så var det ok. Har så vidt prøvd lipglossen og den virker grei den også.


Har du prøvd noe av dette?
Om en time stikker jeg til Bygda for å vente på at Linnea og Cecilie er ferdig å skola, og så bærer det i vei til Oslo for å se Lacuna Coil. Gleder meg helt sykt, selv om jeg er litt redd for hvordan morgendagen blir. Kommer nok ikke hjem før i 2tida i natt, og jeg skal på jobb i morgen, men jeg begynner ikke før elleve, så satser på at det går bra! Hvordan er deres mandag?Foundation - Mac + Catrice
Concealer - L'oreal
Pudder - Max Factor
Bronzer - Max Factor
Blush - Viva La Diva
Øyebryn - Max Factor + The Bodyshop
Øyeskygge - Bh cosmetics
Eyeliner - Catrice + Max Factor
Mascara - Maybelline
Leppestift - ELF
Sorry for at jeg ikke blogget i går, men jeg slo faktisk ikke på pc'en i det hele tatt i løpet av dagen. Det var så sinnsykt godt å bare sitte på sofaen og lese og se på tv og ikke gjøre noenting. I dag er det farsdag, og hvert år på farsdagen så holder idrettslaget her hjemme loppemarked og middagssalg, så nå skal vi snart bort og se på loppene!

Eyeliner - Catrice
Leppestift - ELF
Blush - Viva La Diva
Øyebryn - Max Factor

Hva gjør dere på farsdagen?
Prøvde ut en look med minipaletten jeg kjøpte fra L'oreal på mandag, og ble veldig fornøyd. Fargene er helt passe pigmenterte, og de ser utrolig bra ut sammen. Jeg elsker de!Primer - ELF
Foundation - Garnier BB Cream
Pudder - Max Factor
Bronzer - Max Factor
Blush - Max Factor
Øyebryn - Max factor
Øyeskygge - L'oreal
Eyeliner - Catrice
Leppestift - Catrice
Har ikke sminket meg noe sykt mye i dag. Har vært på jobb hele dagen, og er egentlig veldig sliten etter i går, så det ble ikke noe mye. Hater foresten huden min for tida. Den ser så utrolig tørr ut i panna selv om den ikke er det. Bruker skrubb to ganger i uka, så det burde jo egentlig ikke være noe problem. Noen som har noe tips til hva det kan være og hvordan jeg fikser det?Nå skal jeg snart på strikkekafé med Ida. Har aldri vært på det før, så er litt spent. Det blir sikkert koselig, og for alle som lurer, ja jeg kan strikke og noen ganger liker jeg det veldig godt!
Elsker fargen på denne leppestiften fra Catrice. Det bare er sånn sykt pen rosa farge. Det er ikke den beste leppestiften når det kommer til varighet på leppene, men jeg elsker den likevel, bare fordi fargen er så sykt fin.

Nå skal jeg snart på kino med mamma og lillesøster. Vi skal se Kon-Tiki. Endelig får jeg sett den og. Ikke dumt med den store kinodagen, masse filmer hele dagen og halv pris på billettene!

Hva slags planer har dere for kvelden?
Det var sykt morsomt på fest i går, samtidig som det var sykt slitsomt. Ble alt for fort full, og så utover kvelden var jeg skikkelig på emofylla. Ikke kult. Men før jeg kom dit hadde jeg det supermorsomt! Fikk noen kommentarer på at sminka mi var kul også, så jeg skal si meg fornøyd med det. Følte ikke helt at jeg fikk til den illusjonen jeg ville ha, men det var kult likevel.Her er bildet jeg brukte som inspirasjon.Nå sitter jeg til rehabilitering på rommet mitt med Supernatural, cola og råtne fisker. Har planer om å være eksepsjonelt usunn i dag.

Hva synes du om sminken?
Ville bare slenge ut et lite innlegg om vasking av sminkekoster, siden det er noe som alle kanskje ikke tenker over. Når du bruker sminkekostene dine hver dag, kanskje flere ganger om dagen hvis du er en som liker å freshe opp litt utpå, så blir gjerne kostene veldig fort fulle av rester. Sminke som sitter igjen i kostene er ikke særlig bra for huden, i tillegg er det et flott sted for bakterier, så det er rett og slett ikke hygienisk å bruke koster som har kjempegamle sminkerester i seg. Jeg for min del vasker kostene mine minst en gang i uka, gjerne oftere hvis det er noen koster jeg bruker veldig mye, og det synes jeg alle burde gjøre. Man bruker ikke skitne håndlær for å tørke seg i ansiktet, eller tørke oppvasken, og man burde heller ikke bruke skitne koster i ansiktet. Jeg vet det er mange sminkemerker som har egen "sjampo" til sminkekoster, men hvis man vil ha et billigere alternativ så holder det lenge å bare bruke en vanlig sjampo. Noe som er ment for å rense bort oljer og skitt.

Tenkte bare jeg skulle ta opp dette, siden jeg selv ikke var klar over det før inntil et år siden eller noe sånt. Nå vasker jeg som sagt alltid kostene mine minst en gang i uka, eller når jeg ser at de begynner å bli veldig møkkete.

 

Hvor ofte vasker du kostene dine?
Jeg vet at Erica akkurat lagde et sånt innlegg, så ja jeg er klar over at jeg "hermer", men synes det var en god idé siden jeg stort sett sitter på youtube dag ut og dag inn og bare stalker disse folka. Så her er da mine favoritter på youtube, fra mest favoritt til ikke mest favoritt.

fashionista804:

 

Andreaschoice:

 

JLovesMac1:

 

Macbarbie07:

 

Rissrose2:

 

BeautyBoxBarbie:

 

Tror dette er alle favorittene mine. Følger mange flere, men disse er de jeg alltid sjekker først når jeg er på youtube. Kult om dere hadde lagt igjen en kommentar med deres favoritter, eller lagd deres eget innlegg og så linke det til bloggen min så jeg får se hvem deres go to guruer er!
Jeg hadde blitt superglad hvis dere hadde tatt 2 minutter av tiden deres til å stemme på looken min på Makeupbee. It would make my day! Klikk på bildet eller banneret på siden for å komme dit.

Guro Graff
23 år fra Trysil.
Litt film/serie-geek, litt quiz-geek og litt beauty-geek. Bloggen min er en god miks av det hele!


Legg meg til som venn
Arkiv


· Mars 2017 · Februar 2017 · Juli 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · Juni 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · November 2014 · September 2014 · August 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Februar 2014 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013 · Mai 2013 · April 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013Kategorier


· Blogg · Dagens makeup · Halloween · Håndarbeid · Innkjøp · Inspirasjon · Makeup&Hår · Negler · One to follow · Tips og triksSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits