har vært innom bloggen min i dag. Ikke vet jeg hvorfor siden jeg ikke har åpna pc'en på flere dager. Har hatt mye å gjøre i det siste. Jobb og masse andre greier som har gjort at jeg har prioritert søvn og å bare slappe av, fremfor bloggen. Skal jobbe en del fremover også, så det er ikke sikkert det blir kjempemye blogging den neste uka, så jeg tenkte egentlig bare at jeg skulle si ifra at jeg lever, og at jeg kommer tilbake. Hvis dere likevel vil følge med litt, så følg meg på instagram HER.

 


Noen ganger synes jeg det er morsomt å redigere bilder i svart/hvitt, selv om jeg aldri lagrer dem. Synes liksom det er veldig fint, helt jeg legger på farger for å se forskjellen. Hva synes dere?
Jeg har blitt for flink til å bruke penger i det siste. Skal slutte nå. Fikk bare lyst på en ny kjole til nyttår, og siden jeg kjøpte kjole så syntes jeg at jeg måtte ha sko også. Nå gleder jeg meg, selv om jeg ikke vet om jeg i det hele tatt kommer meg ut nyttår. Sånn er det å bo i skogen!Nå stikker jeg snart på jobb. Dvs, jeg begynner ikke før ett, men jeg må ta bussen kvart på ti, eller så kommer jeg for sent. I akkurat sånne tilfeller gleder jeg meg til lappen er i boks! Siden jeg da har to og en halv time å slå ihjel, så tenkte jeg å prøve å bli ferdig med julegavene. Skal også en liten tur til Sverige med pappa og lillesøster etter jobb, så jeg håper virkelig jeg får unna alle gaver i dag. Hadde vært supert å være ferdig i god tid for en gangs skyld!Hva er deres planer for dagen?
Måtte leke mamma for lillesøster i dag, fordi mamma dro kjempetidlig, derfor har jeg vært oppe siden klokka var sju. Det kjennes litt godt å stå opp tidlig når jeg har fri, selv om jeg ikke pleier å stå opp så sykt sent til vanlig. Føler dagen blir mye lenger, og man får tid til mye mer nå man står opp tidlig. Fikk også melding om at pakka mi fra HM var lastet opp til utkjøring i morges, så nå sitter jeg bare og venter på at posten skal komme!

Det kommer et lite anbefalingsinnlegg senere i dag, så følg med!
Tenkte bare jeg skulle slenge inn et innlegg bare for å ha blogget i dag. Skal bare slappe av litt en liten time nå før jeg skal på julemiddag med jobben, og så lover jeg at jeg skal blogge bedre i morgen. Har planlagt et innlegg som skal ut i morgen, og så skal jeg prøve å få tatt litt nye bilder til bloggen. Er så lite motiverende å blogge når det bare blir instagrambilder hele tiden. Ser også at statistikken min har dalt kraftig den siste uka, så det skal ihvertfall gjøres noe med. Kall meg attentionwhore, men jeg liker ikke å ha dårlig statistikk.Har fått trent i dag, not bad! Hadde egentlig planer om hovedsaklig å løpe, men jeg er i så sykt dårlig form og jeg hater å løpe, i tillegg til at det var sykt kaldt, så det endte med at jeg bare tok en liten tur og så tok en økt med styrketrening i stedet. Selv om jeg er sykt lat og egentlig hater å trene så kjennes det utrolig deilig etterpå! Var så kjørt i armene at jeg nesten ikke orket å løfte dem for å vaske håret etterpå, haha! Nå har jeg bestemt for at jeg skal prøve å trene litt jevnlig istedetfor en sporadisk økt i måneden. Når jeg likevel ikke gjør så mye om dagen så kan jeg jo bruke litt tid på trening og å holde meg i form, istedetfor å gro røtter i sofaen.

Sånn så jeg ut på mini-løpeturen min. Som sagt, sykt kaldt!
Drev og kikket litt rundt på nettbutikker og fikk se at det var salg på HM. Siden jeg lenge har vært på utkikk etter noen fine og gode gensere fant jeg ut at jeg skulle slå til, selv om det er midt i julestria. Synes igrunnen de var ganske billige, så det gjør ikke noe at jeg brukte litt penger på meg selv. Gleder meg til å få de i posten.Må bare beklage at det er blitt så dårlig blogging i det siste. Har mistet litt motivasjonen, men jeg skal prøve å komme tilbake på ordentlig! Nå skal jeg skynde meg å rydde og vaske stua, og så skal jeg se siste episode av The Walking Dead. Synes det er sykt irriterende at amerikanerne skal ta ferie hele tiden. Er jo fortsatt en stund til jul, og så skal de ta pause helt til februar! Annoying as fuck.

Hva gjør dere i dag?
Endelig er det desember! Jeg har ikke gledet meg så mye til jul på mange år, og synes det er på tide snart. Hengte opp lysene på rommet mitt i går, og synes det ble utrolig koselig. Jeg elsker denne tiden av året!

Har dere pyntet til jul?


Guro Graff
23 år fra Trysil.
Litt film/serie-geek, litt quiz-geek og litt beauty-geek. Bloggen min er en god miks av det hele!


Legg meg til som venn
Arkiv


· Februar 2017 · Juli 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · Juni 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · November 2014 · September 2014 · August 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Februar 2014 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013 · Mai 2013 · April 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012Kategorier


· Blogg · Dagens makeup · Halloween · Håndarbeid · Innkjøp · Inspirasjon · Makeup&Hår · Negler · Tips og triksSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits