Hallo alle sammen og god helg!

I dag må jeg si jeg har slitt noe helt enormt for å ta disse bildene her! Jeg er fullt klar over at jeg har for dårlig lys når jeg tar bilder, og derfor ender de alltid opp kornete og med dårlig kvalitet. I går kjøpte jeg meg imidlertid ei lyspære som skulle ha "varmt hvitt" lys, og i dag har jeg løpt rundt med nattlampa mi og denne fantastiske nye pæra for å prøve å få litt bedre lyskvalitet, og jeg trodde det funket også, helt til jeg fikk bildene over på macen. Da endte jeg opp i vinduet likevel. Det første jeg skal kjøpe meg når jeg en dag blir rik er ei ordentlig fotolampe!

 

Base

Sothys Paris Pore refiner system

Isadora Wake Up Make-Up

Ben Nye Luxury Powder - BV-0 Banana

Isadora Face Sculptor - Warm Peach

Catrice eyebrow set (for contouring)

 

Øyne/Bryn

Isadora Flex Tip Eyeliner - Carbon Black

Max Factor Masterpiece Waterproof

Catrice eyebrow set

Lepper

e.l.f. essential lipstick - Seductive

 

Er det forresten noen som har tips til bra eyeliner penner? Denne fra Isadora som jeg har brukt nå er helt jævlig å bruke og jeg vil ikke anbefale den til noen, så jeg burde virkelig investere i en ny og bedre!

 

Hva synes dere om looken?

 

#makeup #dagensmakeup #motd 
Heisann!

Nok en gang er det blitt en stund siden sist, og det beklager jeg for! Jeg var så godt i gang med bloggingen i oktober og trodde at jeg skulle klare å holde det gående, men den gang ei. Jeg ser det har vært folk innom her og titta selv om jeg ikke har blogget noe på lenge og det er selvfølgelig kjempehyggelig! Nå skal jeg prøve å skjerpe meg fremover! 

I dag dro jeg til og faktisk sminket meg litt ordentlig før jobb, og så husket jeg faktisk på å ta litt bilder også! Det er sjeldent jeg gidder å sminke øynene noe mye til daglig, men nå driver jeg og tester en ny foundation og da jeg stod og sminket meg i morges så fikk jeg liksom litt ånden over meg så da kjørte jeg på med både skygge og liner på øynene! Det er en sjeldenhet når jeg bare skal på jobb! Og hallo, hvor kult er det ikke at den naturlige leppefargen min matcher øyeskyggen? Og så må jeg bare vise dere t-skjorten jeg har på meg akkurat nå! Jeg har hatt den i sikkert to år nå, og det er helt klart favoritten i klesskapet. Den er så sinnsykt behagelig, og så elsker jeg at det er Chanel-logoen med en twist. Alle som har sett Mean Girls skjønner den!Håper dere har en fin dag videre!
Hallo fra meg!

Har dere sett denne kolleksjonen til Wildfox eller? Jeg kom over den i stad og syntes lookbookbildene var helt supre! Klærne deres er ikke helt min smak, men sminken og rett og slett hele stylingen på denne shooten gikk rett i 60talls hjertet mitt! Jeg elsker stilhistorie og synes 60tallet var en så helt utrolig blanding av classy og rocka kult og den classy biten synes jeg ihvertfall de har fått til her! Det er omtrent 40tusen bilder til på denne shooten, så hvis dere vil sjekke ut resten så finner dere den HER. Jeg tok bare med et lite utvalg, ellers hadde bloggen min blitt fylt til randen!

Denne grønne aliengenseren kunne jeg godt tenkt meg som en søt chillegenser. Jeg hater å gå i så sterke farger, men akkurat denne tror jeg at jeg kunne gjort et unntak for, bare sånn hjemme!Hva synes dere om denne kolleksjonen?
Hei og hopp!

Som jeg skrev i går så tenkte jeg å vise dere hvordan neglene mine tilslutt ble etter at jeg fikset dem ferdig etter halloween! Jeg er ganske sikker på at jeg har fortalt dere før at jeg elsker å ha lange negler. Jeg føler meg mye mer velstelt og ladylike med lange og fine negler, og så er det så mye lettere å få til kule neglelakkdesign når man har litt mer plass å boltre seg på! Men nok om det, jeg skal komme til poenget!

Sist jeg støpte nye negler så var jeg ikke helt fornøyd med at geleen var blank og forbannet meg selv over at jeg ikke tenkte såpass fremover at jeg kjøpte en hvit gele når hele poenget var at jeg skulle støpe tipper med den. Derfor har jeg drevet og blandet neglelakk i den hver gang jeg har fikset på dem etter det. Denne gangen bestemte jeg meg derimot for å omfavne den blanke geleen og gå for blanke tipper! Det er ganske rart hvordan vi endrer meninger og kan synes noe er dritstygt en uke og så neste uke er det noe av det kuleste vi har sett noen gang. Men slik var det altså med de blanke tippene for meg! Og jeg liker at de på avstand ikke ser så sinnsykt lange ut, men så er de det likevel!


Hvis noen skulle lure så er det mine egne negler som går ut til der hvor de blanke tippene begynner. De er selvfølgelig forsterket med gele over tid, så de ville nok ikke vært så lange naturlig. Eller det vil si, jeg har alltid hatt lett for å få lange negler, men det er det å unngå at de knekker som er et problem, og det var grunnen til at jeg begynte med gelenegler i utgangspunktet. Siden har det bare ballet på seg!


 

Hva synes dere om denne stilen? Er det noe dere kunne gått med?
Heisann alle sammen!

Jeg vet jeg er litt på etterskudd med dette innlegget, og jeg satt faktisk i går og lurte på om det i det hele tatt var noen vits i å poste det, men så bestemte jeg meg for at jeg kunne i det minste gi litt lyd fra meg og forklare hvorfor det ikke har kommet noen look fra halloween! Jeg hadde egentlig tenkt å bruke hele lørdagen på å forberede halloween, og skulle sminke meg tidlig sånn at jeg rakk å ta bilde av sminken og vise dere før folk begynte å komme hit på vors. Dette skjedde derimot ikke, for av en eller annen grunn klarer jeg alltid å somle veldig med ting, og en halvtime før folk skulle komme så hadde jeg enda ikke begnt å sminke meg! Ikke at det gjorde så supermye for vorset sin del siden det var meningen at vi skulle ordne oss litt sammen, men for bloggen sin del ble det litt mer krise. Alt av bilder og blogg ble desverre glemt bort og det eneste jeg sitter igjen med er et dårlig snapchatbilde som ikke viser sminken veldig tydelig. 

9iWb5zumbS


Det irriiterer meg veldig at jeg ikke fikk tatt noen ordentlige bilder av sminken for jeg var egentlig ganske fornøyd, men det får så være. Hvis jeg gidder så kanskje jeg gjør den på nytt bare for å vise dere, men vi får se. Det jeg gjorde var ihvertfall å lage litt barktekstur i ansiktet og litt nedover halsen, lime på noen løvblader og kalle meg en skogsnymf. Jeg vet dere sikkert forventet at jeg skulle gjøre en skikkelig blodig look, men jeg fant ut at jeg heller ville gjøre en litt penere look, og hva er vel kulere da enn en mystisk skapning fra skogen? 

Neglene fikset jeg forresten for anledningen, og selv om jeg elsker å ha lange negler så tok virkelig de der kaka! Jeg måtte hele tiden be folk om å gjøre ting for meg, og det første jeg gjorde da jeg kom hjem på natta var å file de ned til en litt mer praktisk lengde! Jeg skal lage et eget innlegg senere om hvordan de ble til slutt, for jeg er rent fornøyd med dem nå!

Hva gikk dere som på halloween?


Guro Graff
23 år fra Trysil.
Litt film/serie-geek, litt quiz-geek og litt beauty-geek. Bloggen min er en god miks av det hele!


Legg meg til som venn
Arkiv


· Februar 2017 · Juli 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · Juni 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · November 2014 · September 2014 · August 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Februar 2014 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013 · Mai 2013 · April 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012Kategorier


· Blogg · Dagens makeup · Halloween · Håndarbeid · Innkjøp · Inspirasjon · Makeup&Hår · Negler · Tips og triksSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits