Hallo!

Tenkte det var på tide å stikke innom for å si at jeg lever. Det har plutselig skjedd veldig mye siden fredag, så bloggen har blitt litt glemt. Jeg dro som sagt til Oslo på fredag fordi jeg skulle på konsert og mens vi var der ble det litt leilighettitting også. Fikk nemlig mail mens jeg var der om et ledig rom i en leilighet, så jeg reiste og så på den.

Konserten var utrolig bra! Avenged skuffet ikke! Det eneste som plaget meg var at vi stod litt dårlig til. Vi var egentlig ganske langt fremme, det var liksom bare sånn 4-5 personer foran oss, men det var så inmari trangt at vi bestemte oss for å flytte oss litt bakover, men da havnet vi bak en gjeng med kjempelange fyrer, så vi stod egentlig bare på tå og tittet mellom hodene deres hele konserten. Da skulle jeg heller tålt å bli litt klemt et par timer. Men men. Etter konserten har jeg vært litt obsessed, og brukt egentlig all fritid på å høre gjennom platene deres, se på intervjuer på youtube, og ellers bare være litt stalker fangirl. Det er litt flaut egentlig, men jeg regner med det går over igjen snart, og M. Shadows er jo såååå kjekk at jeg dør på meg. Drømmemannen<3

Jeg fant ut at jeg virkelig må bli flinkere til å på forhånd sjekke ut hvilke band som varmer opp, for da vi kom dit fant jeg ut at Avatar skulle varme opp. Synes de er så utrolig bra, men jeg har ikke hørt på dem på lenge, så de har jo gitt ut ny plate siden sist jeg hørte noe på dem, og spilte derfor en del ukjente sanger. Men det var uansett bra! Vi møtte dem etterpå og tok bilde sammen med vokalisten! Hihi!

Da vi satt på bussen hjem på søndag fikk jeg en telefon fra Libris som nettopp har fått Post i Butikk her i bygda etter av vi la ned postkontoret forrige mandag, som lurte på om jeg kunne tenke meg å komme og jobbe litt der frem til jul, så da fikk jeg meg plutselig jobb.

På mandag var jeg i Elverum sammen med Liz for å handle litt julegaver og sånt. Det ble faktisk ikke så mye handling på meg, og enda mindre julegaver. Jeg kjøpte meg en genser og et skjørt som jeg sikkert kan vise dere senere hvis noen vil se, + litt tilbehør og litt interiørgreier til jeg flytter for meg selv.

På søndag fikk jeg også melding om en hybelleilighet som blir ledig rundt juletider, så etter at jeg var ferdig med min første arbeidsdag i går reiste mamma, pappa og jeg en "snartur" til Oslo for å se på den, og den var utrolig fin. Den ligger midt i byen, bare fem-ti minutters gange fra Karl Johan, og fem minutters gange unna skolen jeg skal gå på så det var egentlig perfekt.

Dette ble et langt innlegg, men jeg tenkte det var like greit å oppsummere alt på en gang så er det gjort! Nå skal jeg gjøre meg klar til kvelds, krype opp i senga og kanskje se en episode med vampire diaries før jeg legger meg. Har enda ikke fått sovet ut ordentlig etter helgen, så det skal bli godt å legge seg litt tidlig i kveld.

 

#musikk #avengedsevenfold #oslo
Heisann!

Nå har jeg akkurat pakket ferdig (tror jeg), og sitter og koser med katten og driver egentlig bare og slår ihjel tid. Lone og jeg reiser til Oslo i dag fordi vi skal på konsert med Avenged Sevenfold i morgen, det blir så bra! Har sett dem en gang før på Metaltown for noen år siden, men det var før jeg begynte å høre noe særlig på dem. Da hadde jeg bare hørt noen sanger fra Nightmare så jeg regner egentlig den her som den første, men jeg vet ihvertfall at de har sykt bra liveshow! Noen andre som skal på konserten i morgen?

 

#oslo #musikk #avengedsevenfold #a7x


Guro Graff
23 år fra Trysil.
Litt film/serie-geek, litt quiz-geek og litt beauty-geek. Bloggen min er en god miks av det hele!


Legg meg til som venn
Arkiv


· Februar 2017 · Juli 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · Juni 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · November 2014 · September 2014 · August 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Februar 2014 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013 · Mai 2013 · April 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012Kategorier


· Blogg · Dagens makeup · Halloween · Håndarbeid · Innkjøp · Inspirasjon · Makeup&Hår · Negler · Tips og triksSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits