Hei igjen!

Her kommer en ny look, med blod igjen denne gangen! Dette er faktisk looken jeg gikk med på halloween i fjor, og jeg synes den var så kul at jeg bestemte meg for å vise dere! Masken er den samme som jeg brukte i fjor, men ellers har jeg gjort sminken på nytt.

Masken har jeg laget selv om noen skulle lure på det. Det er ikke noe mer hokus pokus enn at jeg tok noe papp av en helt alminnelig brun pappeske og klippet ut en form som samsvarte så nogenlunde med ansiktsformen min. Deretter klippet jeg ut øynene, presset ut "luften" i pappen ved å bare klemme den flat og bøye og rulle den, slik at den ble så tynn som mulig, og myk og lett å forme, og så lagde jeg neseryggen ved å bare klemme sammen mellom øynene og lime det stramt med latex på undersiden av masken.Deretter bare sminket jeg den som mitt eget ansikt med foundation og bryn, og tok på blod på kantene. Håper dette var forståelig!

 

Til denne looken har jeg brukt:

Kryolan Liquid Latex

Ben Nye Pro F/X Wheel MDW Master Disaster

Ben Nye Blood Effects Gel

Ben Nye Fresh Scab Blood

Toalettpapir (mellom lagene med latex for tykkere sårkant)

Papp

 

Er dette noe dere kunne gått med til halloween?

Heisann!

Her er jeg tilbake med en ikke så blodig look! Som dere sikkert har skjønt for lenge siden så er jeg veldig fan av looker som inneholder både blod og gørr og alt mulig ekkelt, men en gang i blant så synes jeg det er sykt kult om man får til looker som er ekle uten alt blodet også! Jeg følger bloggen til Linda Hallberg, en svensk makeupartist som er helt villt flink, og hun postet en utrolig kul klovnelook for noen dager siden, og jeg ble litt inspirert av den. Dere kan se den HER

Jeg gikk for en litt mer utvasket stil, og klinte på litt sfx sminke i ujevne trekanter over og under øynene og så kjørte jeg på med latex over for at det skulle bli litt blassere og se litt mer ut som arr. Og så må jeg bare beklage for den dårlige kvaliteten på bildene og si at det så veldig mye bedre ut i virkeligheten enn det ble på kamera! Jeg må fikse noe ordentlig lys å ta bilder i, for det funker dårlig å være avhengig av dagslys for å få til bra bilder når det er helt grått ute!

Hva synes dere?
Hallo og god kveld!

I dag må jeg si jeg har vært flink og tjent opp noen husmorpoeng! Jeg får helgebesøk i morgen, og nå har jeg akkurat satt meg ned etter å ha ryddet og vasket hele leiligheten! Ikke at det egentlig trenger å være så mye jobb siden jeg liker å ha det ryddig til vanlig, men jeg har gått veldig grundig til verks, og tilogmed stått og skrudd opp dusjhodet i taket i dusjen for å vaske inni der! I tillegg til det så lagde jeg meg pannekaker til middag! Det er lenge siden jeg har spist det!

Etter å ha stått på siden jeg kom hjem fra jobb så tenkte jeg å belønne meg selv nå med å se den nyeste episoden av American Horror Story før jeg finner senga! Flere som følger med på det? Jeg har fulgt med siden sesong 1, men jeg må si at det er kun sesong 2 jeg har giddet å følge helt ut mens den ble sendt! Synes den var helt sykt bra, mens de andre ikke helt klarte å holde på interessen min. Jeg har riktignok sett opp igjen sesong 1 og 3 senere, og syntes de var mye bedre da jeg fikk sett alt i ett, men det er fortsatt sesong 2 som er best etter min mening! Den nye sesongen virker lovende da! Ut i fra den første episoden så kan den minne litt om sesong 1 når det kommer til antall karakterer vi skal følge, samtidig som den kan se ut til å bli like grotesk som sesong 2, så jeg er veldig spent på fortsettelsen!

Jeg måtte forresten til dyrlegen med Gabriel i dag da! Stakkaren drev nok og balanserte på rekkverket som går rundt trappa i andre etasje og så klarte han å falle helt ned i første etasje mens jeg drev og ryddet. Dere kan tror jeg fikk hetta da jeg hørte et skikkelig dunk og så kom Gabriel sjanglende inn i stua med blodig nese, gapa og styra og så ut som han hadde satt noe i halsen, og så la seg under stubordet og holdt på å sovne! Jeg tenkte jo at nå har han knekt kjeven og knust nesen og fått hjernerystelse og alt som går an, men heldigvis var han nok bare litt øren. Han blødde litt fra nesen en liten stund og dyrlegen sa det var mulig han hadde fått en ørliten hjernerystelse, men det var igrunnen det! Han mangler et par tenner også, men han er i den alderen der han driver og feller melketennene, så dyrlegen trodde de hadde falt ut tidligere, og om det var sånn at det hadde skjedd nå så var det ikke krise det heller siden de vokser ut igjen. Han får bare leve på våtfor så lenge! Men gjett om jeg ble lettet da han ble friskmeldt! Tror ikke jeg har vært så redd i hele mitt liv! Nå ligger han ved siden av meg i sofaen og sover søtt og det er så godt å se!

Ha en fin kveld videre alle sammen!Hei igjen!

Som nevnt tidligere i dag så er det altså på tide med en ny look! Denne gangen et utrevet øye! Jeg husker da jeg gikk sminkeskolen så var det noen elever i sfx klassen som gjorde noe lignende på en av assistentlærerne, og det var så kult! Helt siden da så har jeg hatt lyst til å prøve det her! Jeg gikk jo ikke sfx linjen, så alt det jeg gjør av spesialteffekter her er selvlært, og derfor ikke like bra, men hvem bryr seg! Det er jo så morsomt!

Denne looken har jeg gjort ved at jeg klippet ut en pappbit i form av øyet mitt og limte den over øyet med vippelim. Deretter tettet jeg sprekkene med bomull og latex, og så hadde jeg på farger og blod. Det var ikke noe problem å ha øyet åpent under sminken, men dere kan tro jeg ble irritert da jeg fikk noe rusk på øyet UNDER alt dette! Haha, jeg satt og blunket som en tulling for å få det vekk!

 

Til denne looken har jeg brukt:

Kryolan Liquid Latex

Ben Nye Pro F/X Wheel MDW Master Disaster

Ben Nye Blood Effects Gel

Ben Nye Fresh Scab Blood

Vanlig bomull kjøpt på Kiwi

Papp

 

Håper dere liker den!

Og igjen, hvis noen har forslag til andre looker så bare si ifra!
God morgen!

Jeg synes det er så herlig med sånne dager som denne da jeg ikke begynner på jobb før litt utpå, og kan ta meg tid til å slappe av litt ordentlig på morgenen! I dag sto jeg opp til kaldegrader og frost på plenen og da er det så koselig å fyre opp i peisen og koke seg en kopp te! Jeg elsker at det går mot vinteren nå! I fjellet har de fyrt opp snøkanonene, så der blir det snart hvitt. Gleder meg!


Her pleier jeg å sitte når jeg blogger eller bare ellers sitter og trykker på macen. Akkurat nå sitter jeg og venter på at latexen skal tørke på en look jeg driver med til dere. Den kommer til å bli postet enten i dag eller i morgen. Hint: Jeg skriver dette innlegget i halvblinde!


Og her ligger Gabriel og passer på at jeg gjør det jeg skal! 

Håper dere alle får en kjempefin dag!
Heisann!

Alle som kjenner meg godt vet at jeg elsker negler, og at jeg føler meg absolutt mest fresh når neglene mine er i orden! Jeg kan sitte i timesvis på youtube og instagram, hvor som helst egentlig, og bare se på bilder og videoer av negler i forskjellige former og farger. En teknikk jeg lenge har hatt lyst til å prøve når det gjelder lakking av negler er denne såkalte marble-effekten! Jeg synes det er såå pent, men jeg har sjelden tålmodigheten til å sitte å vente på at lakken skal tørke, derfor blir det somregel bare til at jeg tar på et strøk før jeg legger meg og så får den tørke mens jeg sover. 


 

For et par dager siden fikk jeg derimot ånden over meg, og bestemte meg for at nå var tiden inne. Jeg rotet litt rundt i lakkene mine, fant noen jeg trodde kom til å bli fine og satte i gang! Etter litt knoting og søling og dytting med svampen sa jeg meg fornøyd, slengte på overlakken og frydet meg da den fikk alle fargene til å smelte pent sammen, og her er altså resultatet. Jeg ble faktisk ganske fornøyd til at det var første gangen, men nå skal det sies at jeg satt i utrolig dårlig lys da jeg gjorde det, så jeg trodde faktisk at de fargene jeg hadde plukket ut så helt annerledes ut. Derfor fikk jeg litt sjokk da jeg kom ut i bedre lys og så at neglene mine var helt rosa! Jeg hater sterke farger på neglene mine, så neste gang blir det nok litt mer "meg" farger. Men effekten synes jeg ble utrolig kul! 

Hva synes dere? Og hallooo, er jeg den eneste som har store problemer med å ta bra bilder av hendene mine? 

 


Heisann!

Her kommer den andre looken i halloweenserien min, nemlig en undercover-robot look, eller noe i den duren! Akkurat som til den forrige looken har jeg også her bare sminket meg som vanlig før jeg begynte med roboten, og denne kan selvfølgelig også endres akkurat som du måtte ønske! Om du vil kan du kle deg ut som noe helt annet og kjøre på med robotsminken og bli typ en robotversjon av Alice in Wonderland! Det finnes ikke grenser for hva denne looken kan brukes til!

Til denne looken har jeg brukt:

Kryolan Liquid Latex

Ben Nye Pro F/X Wheel MDW Master Disaster

Ben Nye Fresh Scab Blood

Aluminiumsfolie

Tørkepapir (under lateksen)

 

Nå skal det sies at aluminiumsfolie er en ekstremt billig variant av denne looken, men det var det jeg hadde. Har du det nødvendige av ansiktsmaling kan du selvfølgelig male på robotefekten og få en enda mer detaljert look!

 

Hva synes dere om denne looken?
Hallo alle sammen!

Oktober er endelig her, og det betyr HALLOWEEN! Vet ikke med dere, men jeg elsker halloween, og i år har jeg bestemt meg for at jeg skal gjøre en serie med litt forskjellige looker som jeg skal poste her gjennom hele oktober, til inspirasjon for både meg selv og andre, og for at jeg da har en gyldig grunn til å sminke opp meg flere ganger før den 31.! 

Til denne looken har jeg bare sminket meg som vanlig før jeg begynte med munnen, men øyesminken og resten av ansiktet kan selvfølgelig både sminkes opp og tones ned, alt etter hva slags type look man ønsker! Det siste bildet med de svarte øynene er bare redigert i photoshop, men om man ønsker svarte øyne så går det an å få tak i svarte linser som dekker hele øyet!

 

Til denne looken har jeg brukt:

Kryolan Liquid Latex

Ben Nye Pro F/X Wheel MDW Master Disaster

Ben Nye Blood Effects Gel

Ben Nye Fresh Scab Blood

Vanlig bomull kjøpt på Kiwi

 

Liker dere looken? Om noen har forslag til looker jeg kan gjøre så bare si ifra!

 

#makeup #sminke #halloween #oktober


Guro Graff
23 år fra Trysil.
Litt film/serie-geek, litt quiz-geek og litt beauty-geek. Bloggen min er en god miks av det hele!


Legg meg til som venn
Arkiv


· Februar 2017 · Juli 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · Juni 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · November 2014 · September 2014 · August 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Februar 2014 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013 · Mai 2013 · April 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012Kategorier


· Blogg · Dagens makeup · Halloween · Håndarbeid · Innkjøp · Inspirasjon · Makeup&Hår · Negler · Tips og triksSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits