God kveld!

Nå sitter jeg og venter på at den nyeste episoden av American Horror Story skal laste ferdig så jeg får sett på den. Jeg elsker halloween, elsker å kle meg ut, sminke meg og bare dra den helt ut, så det er litt kjipern at halloween i år er på en torsdag, siden jeg må på jobb i morgen. I fjor sminket jeg meg som en alien og krasjet halloweenfesten til vgs, men i kveld blir det nok bare feiring i form av skumle filmer. Skal som sagt se på American Horror Story nå, og etterpå tenkte jeg å se Insidious fordi jeg skal 2'ern på kino på lørdag og tenkte at i kveld var en fin kveld å se den første. Hvordan feirer dere halloween?

Det er ikke barebare å bla et år bakover på instagram, men her har dere noen dårlige bilder av hvordan jeg så ut i fjor.

 

 

#halloween #sminke #makeup #skjønnhet
I dag har jeg vært på utstilling av bildene til Finn Moen og jeg elsket den! Skulle gjerne kjøpt et bilde eller to, men de var litt utenfor min prisklasse. Blir så inspirert til å male når jeg ser ordentlig fine malerier sånn som hans, og jeg får et sånt lite håp om at en vakker dag er det kanskje bildene mine som er utstilt i Gammelskula.

Var også med mamma en tur innom Husfliden og tittet på alt strikketøyet de har der, og for å bare komme til poenget så har det vært en dag full av inspirasjon. Uheldigvis følte jeg meg skikkelig kvalm da vi kom hjem, så jeg har ikke fått utløp for noe av inspirasjonen annet enn å strikke ferdig en sokk.Det ble så jeg klippet pannelugg på mandag. Synes det ser helt greit ut egentlig, og jeg har fått veldig mye komplimenter på det, men jeg vet ikke helt om jeg liker den enda. Det er ihvertfall veldig uvant å ha hår hengende i panna hele tiden! Men det vokser jo uansett ut igjen, så jeg får bare leve med den så lenge. Tror forresten jeg har klippet den litt skakt. Har ikke lagt merke til det før, men på bildene så ser det ut som den går lenger ut på høyre side. Hva synes dere?

#hår #skjønnhet
Det kom endelig litt snø her i Trysil i dag! Det meste av den har regnet bort nå, men det var så utrolig koselig da jeg våknet opp og så at det var hvitt ute. Det begynte også å snø digre filler da jeg stod og ventet på bussen, så jeg var i så innmari vinterstemning da jeg kom på jobb! 

#snø #vinter #Trysil
Fikk pakke i posten i dag fra Japan Photo, med bilder jeg har fremkalt. Synes det er så utrolig mye koseligere å ha bildene fysisk sånn at man kan bla i albumer i stedet for mapper på dataen. Nå må jeg bare finne ut hvordan jeg skal organisere dem. De er for store til at jeg kan ha dem i et vanlig album, men jeg er ikke noe særlig lysten på å lage noe scrapbook opplegg, selv om jeg vil at det skal se litt koselig ut. Har også tenkt litt på å rett og slett henge dem opp på veggen, og lage en sånn mimrevegg, men for det første så har jeg ikke noe ledig veggplass, og for det andre så føler jeg at siden jeg begynner å bli såpass gammel og sikkert ikke kommer til å bli boende hjemme noe lenge, så blir det litt bortkastet arbeid. Noen som har noen andre ideer?

#minner #bilder #fotografi #venner
Hei og god kveld!

Begynner å bli klar for å dra ut nå! Ganske ladd selv om jeg må være edru i kveld. Det blir andre helg på rad at jeg er edru når jeg er ute, og det er skikkelig uvant, men også litt greit siden jeg da bare kan dra hjem når jeg vil. Slipper også dagen derpå-syka som er ganske standard når jeg er på fylla. Klarer ikke heeelt å stanse når jeg burde, haha!

Har forresten farget og klippet hår i dag. Skulle farge opp igjen noe jeg gjorde forrige helg fordi det ble så flekkete, men det ble like stygt nå så jeg tok like godt saksa og klippet det vekk! Vurderer å klippe lugg mens jeg først har begynt, for jeg har tenkt på det lenge, men jeg er så usikker! Skal, skal ikke?

#sminke #skjønnhet #hår#vinter #snø
Fant denne coverversjonen av låta til Bring Me The Horizons "Sleepwalking" på bloggen til >Guro< og jeg bare elsker den! Fikk skikkelig lyst til å tenne masse lys på rommet mitt, sette på den nyeste plata til BMTH og bare ligge og drømme meg bort nå!

 

Her er originalen for de som vil høre den!

 

 

#bringmethehorizon #musikk #bmth #cover
Hola!

Ble visst en spontan halvannen ukes bloggpause her gitt. Er alltid så mye som skjer i helgene sånn at jeg ikke får tid tilå blogge, og da detter jeg helt ut av rytmen. Det blir liksom litt sånn "oi, jeg blogget ikke i dag, men verden gikk ikke under likevel. Kuuult, da trenger jeg ikke å blogge i morgen heller!" Ehe, tror jeg må prøve å finne en litt bedre balanse.

For å oppsummere det lille som har skjedd siden sist jeg blogget så har jeg vært ute på Bøes i helgene, vært alt for mye på Bobbos på ukedagene, og ellers bare vært jobb og gjort normale hverdagsting. Har faktisk så smått begynt å tenke på julegaver allerede, så jeg kjenner jeg er litt stolt av meg selv! Men kjenner jeg meg selv rett så blir det vel til at jeg tenker og planlegger og tror jeg har god tid, helt til det er igjen tre dager til julaften og må begynne å panikkhandle og så får jeg ikke gjort noe av det jeg hadde planlagt! Flere som er sånn?

Nå sitter jeg og leser litt blogger og prøver å finne motivasjon til å trene litt. Vurderer en styrkeøkt siden jeg har blitt mye mer glad i å jogge og styrektreningen har dabbet, så tror det er på tide bruke litt muskler igjen.

Jeg (les: alle andre med mitt kamera) har faktisk fått tatt litt bilder mens bloggen har vært død!


Anniken, Marthe, meg og Liz da vi skulle på Bøes helgen for en uke siden.


Martine og meg på Bøes på lørdag.
Har sett så frem til denne helgen og det er så godt at den endelig er her! Jeg lever for helgene, men denne uken har jeg hatt så mye vondt i hodet at det er godt å endelig kunne slappe av litt ordentlig. Tror jeg burde dra til lege snart og få sjekket om det er noe migrene'ish jeg har. Er ikke sånn at jeg er kvalm eller noe, men jeg har perioder hvor jeg får så sinnsykt vondt i hodet, det er vondt når jeg våkner og blir bare værre utover kvelden. I tillegg blir jeg helt utmattet og jeg har bare lyst til å ligge og sove.

Leste akkurat om forskjellige ting som kan utløse migrene, og tygging av tyggis var visst en av dem pga muskelaktiviteten i ansiktet. Jeg har alltid fått vondt i hodet hvis jeg tygger tyggis for lenge, så kan kanskje være noe der? Akkurat nå er det ikke så ille, for jeg sov en stund etter at jeg kom hjem fra jobb, og nå har jeg fått i meg litt mat, men jeg kjenner det ligger der og ulmer. Jeg har ikke peiling på sånt, så tenkte bare jeg skulle høre om noen med litt erfaring kunne forklart hvordan det er?


Jeg tror havregrøt må være favorittfrokosten min! Jeg spiser det hver gang jeg har tid til å stelle i stand noe annet enn tørre brødskiver. Så godt og så enkelt! 

#mat #frokost
Det er så utrolig mye jeg har lyst til å gjøre med håret mitt! Jeg vil ha svart hår og brunt hår og rødt hår, og jeg vil ha rosa ombre hår, og ti forskjellige farger på en gang, og jeg vil ha dreads, og naturlig langtblondt hår. Og jeg klarer ikke å bestemme meg for hva jeg vil gjøre! Akkurat nå har jeg noen utvaskede striper med rosa, blått og lilla, men skulle absolutt farget det opp igjen hvis det skal være noe særlig fint. Flere enn meg som er vinglepetter når det kommer til hår?

Hvis dere vil ha mer inspirasjon så bare trykk på bildene. Da kommer dere inn på tumblr'en min som handler om hår.


#hår #inspirasjon
Har laget en del sånne armbånd de siste dagene. De er bare flettet i helt vanlig macramé, og så har jeg knytt på knapper i enden som både fungerer som pynt og til å feste med. Synes de ble veldig søte. Hva synes dere?

#armbånd #smykker #macrame


Guro Graff
23 år fra Trysil.
Litt film/serie-geek, litt quiz-geek og litt beauty-geek. Bloggen min er en god miks av det hele!


Legg meg til som venn
Arkiv


· Februar 2017 · Juli 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · Juni 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · November 2014 · September 2014 · August 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Februar 2014 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013 · Mai 2013 · April 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012Kategorier


· Blogg · Dagens makeup · Halloween · Håndarbeid · Innkjøp · Inspirasjon · Makeup&Hår · Negler · Tips og triksSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits