Helluen! 

Hvem sitter og følger valget? Det gjør ihvertfall jeg, enda jeg aldri har interessert meg for politikk, haha! Jeg har ihvertfall stemt, og selv om jeg kun interesserer meg for det i sånn en uke det året det er valg, så synes jeg likevel det er viktig å sette seg litt inn i det sånn at man får brukt stemmen sin! Stemmer man ikke så har man heller ikke rett til å klage mener nå jeg! 

Men nok om det! 

Da jeg kom hjem fra jobb i dag så hadde jeg egentlig bare tenkt å spise middag og så krype ned i sofaen med ei god bok, men sånn ble det ikke! Plutselig hadde jeg tatt oppvasken (for hånd fordi oppvaskmaskina hadde stoppet helt opp), renset kattedoen, støvsugd, reparert oppvaskmakina, og så satt jeg på badet og lekte med Gabriel som utforsket vannet i dusjen en lang stund! Han lå og lekte seg i vasken på badet og plutselig var det kjempespennende med vann, så da fyllte jeg bittelitt vann i dusjen så han fikk prøve å vasse rundt der! Det var så morsomt å se på! Og han er jo så god da, når han skal være så rampete og badass, men så er han en liten koseklump også, så å ligge i fanget og kose etterpå, det var også helt greit!

Hva gjør dere i kveld? Følger dere valget?

 

#valg #valg2015 #katt 
Hallo dere!

Her i Trysil er vi nok mest kjent for Trysilfjellet når det kommer til fjell, men de siste to årene har det blitt skikkelig populært å gå topptur på et fjell som heter Skagsvola. Jeg har aldri vært der før, men i går fant pappa og jeg ut at vi skulle ta turen siden vi begge har fri denne uka, og fordi det var spådd kjempefint vær i går. Vi gikk i vei ganske tidlig på dagen sånn at vi skulle få sola riktig i forhold til fjellene rundt slik at utsikten skulle bli best mulig, og jeg må jammen meg si at utsikten er noe av det finere jeg har sett! Også så morsomt å kunne stå oppå der og se ned på dalen med alle husene hvor det bor kjentfolk! Tror ikke det var siste turen min opp dit!

 

Ha en fin dag videre!
God fredag dere!

Jeg tenkte bare jeg skulle stikke innom og ønske dere ei riktig god helg! Jeg skal snart hjem til mamma og pappa for å spise middag, og så skal jeg til min kjære kusine Ida for å se på film og drikke vin, så jeg skal ihvertfall kose meg i kveld!

Må nesten ta med et bilde av pusen min, Gabriel, som jeg fikk for tre uker siden! Sånn ser vi ut i dag da! Er han ikke nydelig? 

Håper dere har ei fortreffelig helg!
Hallo dere! Long time, no see, jeg vet, men nå har jeg noe jeg virkelig må få delt!

På lørdag var jeg i Trondheim for Nightwishkonserten som var der, og OH MY GOD! Det er det største jeg noen gang har opplevd! Jeg tror de fleste som kjenner meg kan skrive under på at Nightwish er mitt all time favorittband. Jeg har hørt på dem siden jeg var fjorten år, de var det første bandet jeg virkelig ble hekta på, og jeg kan nok trygt si at de satte utgangspunktet for den musikksmaken jeg har i dag! 

Jeg har egentlig ikke helt ord for hvor stort det var for meg! Jeg har jo sett dem en gang før, men det var med Anette som vokalist, og hun klarte jo ikke å synge de gamle sangene. Floor derimot! Jeg skjønner ikke hvordan jeg kunne være skeptisk til henne! Hun leverte så sykt bra! Og i tillegg hadde de med flere gamle sanger som Anette aldri kunne sunget, deriblant Ghost Love Score! Å herre Jesus altså! Det er nok kanskje favorittsangen min, og Floor synger den så sykt bra på den siste livedvd´en de ga ut, så jeg sa til Linnea og Matilde at den sangen SKAL jeg høre, og hvis de ikke tar med den på konserten så blir jeg rett og slett sint! Jeg slapp helvdigvis å bli sint, og var helt i ekstase i stedet! 

Tilogmed sangene fra den nyeste plata som jeg ikke har likt i det hele tatt ble plutselig sykt bra bare jeg fikk hørt dem live! Etter konserten har den plata gått på repeat for å si det sånn! De hadde også med  The Greatest Show On Earth som handler om evolusjonen og er svimlende 24 minutter(!!!) lang! Den hadde jeg ikke engang giddet å høre ferdig før konserten, men det er utrolig hva det gjør med sangene å få høre dem live! Den har liksom blitt favoritten min nå i ettertid, haha!

Og så må jeg ta med det at bare å få se alle i bandet i levende live er så inmari stort! Man kan se på så mange bilder man bare vil, men det er ingenting som måler seg opp mot å ha dem der rett foran seg! Linnea klarte å få gestikulert til Emppu, gitaristen, at han er favoritten hennes, og på slutten da de drev og takket for seg så stilte han seg opp på kanten av scena rett foran Linnea, så på henne og kastet plekteret sitt til henne! Jeg synes det var så sykt kult gjort, og jeg vet jo hvor godt Linnea liker han, så jeg ble så sykt glad på hennes vegne! 

Jeg vet egentlig ikke helt hva mer det er å si om konserten. Jeg har som sagt ikke helt ord, det er liksom noe sånt man bare må oppleve. Det her ble et langt innlegg uten noe særlig bilder, men jeg har kun det ene bildet her fordi jeg bestemte meg for at jeg bare skulle nyte konserten og det er jeg glad for!

Hvis dere vil se flere bilder eller lese litt mer detaljert så kan dere jo ta en titt på innlegget til >Linnea!<

 

#nightwish #konsert #trondheim 


Guro Graff
23 år fra Trysil.
Litt film/serie-geek, litt quiz-geek og litt beauty-geek. Bloggen min er en god miks av det hele!


Legg meg til som venn
Arkiv


· Februar 2017 · Juli 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · Juni 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · November 2014 · September 2014 · August 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Februar 2014 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013 · Mai 2013 · April 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012Kategorier


· Blogg · Dagens makeup · Halloween · Håndarbeid · Innkjøp · Inspirasjon · Makeup&Hår · Negler · Tips og triksSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits