Som dere kanskje skjønte på mitt forrige innlegg så har jeg tilbragt veldig mye tid på pinterest i det siste. I går kom jeg tilfeldigvis (egentlig ikke) over et hekleteppe som jeg falt helt pladask for, og jeg stupte rett ned i garnlageret mitt for å se om jeg hadde noe garn som egnet seg til dette teppet. Jeg fant noe alpakka/akryl garn som jeg personlig synes er superdeilig (har heklet et lite teppe i det før og det ble kjempemykt) og satte i gang!

Når jeg begynner med sånne prosjekter så har jeg ikke lyst til å gjøre noe annet før det er ferdig, det er omtrent som når man begynner å lese en bra bok og ikke klarer å legge den fra seg, og det var nesten så jeg ikke hadde tid til å dra på jobb i går, haha! Dessverre har jeg hatt litt for mye å gjøre i det siste, så jeg har ikke kommet noe særlig langt enda, men så snart jeg har postet dette innlegget så skal jeg synke ned i sofaen og fortsette.

Her er bilder av teppet til hun jeg fant oppskriften hos, den kan dere finne >her<. Jeg hekler mitt teppe i litt mer nøytrale og jordnære farger, og jeg gleder meg til å vise dere det ferdige resultatet!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


God morgen! Klokken er bare 9, men jeg har allerede vært oppe i nesten to timer. Jeg har fri fra jobben i dag, og jeg liker å få mest mulig ut av dagene, og denne dagen har så langt vært full av inspirasjon! Helt siden jeg våknet har jeg sittet på pinterest og samlet ideer til diy-prosjekter (med unntak av en liten halvtime da jeg lagde meg en mango, ananas og banan-smoothie. Nam!). Det er så utrolig mye fint og kult man kan lage bare ved hjelp av noen få ting, og jeg kjenner det snart renner over av kreativitet her nå. Nå vet jeg ihvertfall hva jeg skal bruke helgen på!

Jeg tenkte å kanskje adoptere noen av ideene og legge ut på bloggen hvis resultatene blir bra. Jeg selv elsker ihvertfall å lese diy-innlegg og se på alt det kreative andre gjør, så jeg håper det er noen som vil sette pris på å finne noen sånne innlegg her også!Skulle ønske jeg hadde med kameraet da jeg var ute i dag så jeg hadde fått dette bildet i bedre kvalitet. Iphonebildene man poster på instagram blir liksom sjeldent like bra når de kommer på bloggen.


En gang i fremtiden når tålmodigheten min strekker til på større prosjekter så skal jeg strikke meg noe liknende dette her. Tenk så deilig å bare krype inn i den genseren på lørdag kveld mens man koser seg på sofaen med den verste skrekkfilmen man kan finne! Gleder meg allerede!


Og så over til noe helt annet. Jeg driver og mekker nytt design, og mangler nå bare å få lagd en header og få fiksa linken til "ADD" knappen, men sistnevnte er visst ikke så enkelt som man skulle tro. Fikk ei venninne til å trykke på add meg-knappen, men i stedet for å komme til min profil for å legge meg til som venn, så kommer hun bare inn på sin egen profil. Noen som vet hvordan man får fikset det?


Guro Graff
23 år fra Trysil.
Litt film/serie-geek, litt quiz-geek og litt beauty-geek. Bloggen min er en god miks av det hele!


Legg meg til som venn
Arkiv


· Februar 2017 · Juli 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · Juni 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · November 2014 · September 2014 · August 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Februar 2014 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013 · Mai 2013 · April 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012Kategorier


· Blogg · Dagens makeup · Halloween · Håndarbeid · Innkjøp · Inspirasjon · Makeup&Hår · Negler · Tips og triksSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits