For et par uker siden kom jeg inn på #Imageakademiet i oslo, og jeg skal begynne på visagiststudiet der i januar, og i den forbindelse fant jeg ut at jeg hadde lyst på en ny skolesekk. Vet ikke hvor mye bruk jeg får for det siden fagene nesten bare er praktiske, og jeg sikkert heller får bruk for en koffert eller noe sånt, men det er alltid kjekt å ha en på lur, og i dag fikk jeg denne kule sekken i posten! Den er i fake skinn, med leopardmønster og nagler på lommen og remmene. Gleder meg til å bruke den!


Nå har jeg slitt for bloggen skal jeg si dere! Har sittet med designgreier helt siden jeg kom hjem fra jobb og nå er jeg dritt lei. Har stort sett fått på plass alt det nødvendige, det eneste som mangler er en header, men jeg har prøvd å ta bilder og jeg ser bare ut som en zombie. Ikke har jeg noen bilder på denne pc'en heller, så jeg får bare beholde headeren som fulgte med designet til jeg ser litt mer decent ut. Det er ikke den verste midlertidige headeren jeg har sett, og mops er tross alt supersøte!

Nå sitter jeg bare og hører på musikk, og tror egentlig jeg skal legge meg snart. Er sykt trøtt, og må jo opp igjen i morgen så det kan vel ikke skade å få litt godt med søvn for en gangs skyld. Er blitt litt for flink til å se baaaaare én episode til av Criminal Minds om kveldene, haha!

 
Blåbær med sukker og melk, hekletøy og Criminal Minds er den perfekte slutt på denne dagen. Spørs bare om jeg klarer å se en hel episode før jeg sovner. Pretty tired.Hadde litt god tid i dag før jobb, så jeg tok med meg kameraet og prøvde å knipse noen bilder, men jeg tror jeg er ute av trening. Må nok begynne å ta med kameraet litt oftere ja, instagram har liksom tatt over helt.

Ellers i dag har jeg egentlig bare sittet og hørt på Wrecking ball. #Miley kan gjøre hva hun vil for min del, så lenge hun fortsetter å lage bra musikk!
Tenkte kanskje jeg skulle prøve å begynne å blogge litt igjen. Det ble plutselig stopp i mai, og jeg har egentlig helt glemt at jeg har denne bloggen. Har flyttet hele mitt virtuelle liv over på tumblr, og kommer nok ikke til å bytte ut tumblr med bloggen, men det kunne vært morsomt å prøve å holde liv i denne her også. Jeg skal ikke love at jeg skal blogge hver dag, hvis jeg starter sånn med et bang så er jeg nok lei innen morgendagen, så jeg får starte rolig og så få vi se hva som skjer.

Guro Graff
23 år fra Trysil.
Litt film/serie-geek, litt quiz-geek og litt beauty-geek. Bloggen min er en god miks av det hele!


Legg meg til som venn
Arkiv


· Februar 2017 · Juli 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · Juni 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · November 2014 · September 2014 · August 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Februar 2014 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013 · Mai 2013 · April 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012Kategorier


· Blogg · Dagens makeup · Halloween · Håndarbeid · Innkjøp · Inspirasjon · Makeup&Hår · Negler · Tips og triksSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits