To innlegg på to dager er nesten et mirakel, men Linnea syntes visst ikke at ett innlegg var bra nok, og i dag har jeg faktisk tatt litt bilder også! Føler meg flink! 

Ine dro meg med opp på en liten topp her i nærheten i dag, og det var faktisk en skikkelig fin tur. Jeg kjenner på kroppen at jeg ikke har trent på alt for lenge, så egentlig så var det bare kjempegodt å få brukt den litt igjen, selv om det ikke akkurat var en treningstur sånn sett. I morgen blir det kanskje en tur på treningssenter så da får jeg ratt kjørt meg litt mer! Ha en fin fredag videre!
Heisann! Long time no see!

Akkurat nå sitter jeg i senga hos >Ine< og hører på en veps som prøver å komme seg inn gjennom gardina. Jeg skal være her helt frem til søndag, så jeg tenkte jeg skulle utrnytte nettet hennes og gi fra meg et lite pip. Det har vært veldig stille fra meg på bloggfronten, noe jeg får klager om støtt og stadig fra >Linnea<. Hovedgrunnen er vel egentlig fordi jeg ikke gidder. Gidder ikke å ta bilder, gidder ikke å redigere bilder når jeg først tar dem, og om jeg kommer så langt at jeg får gjort det så gidder jeg ikke å sette meg ned og skrive teksten. En annen grunn nå er at for en og en halv uke siden så flyttet jeg sammen med ei venninne, og vi har ikke fått nett enda, så jeg har rett og slett ikke fått muligheten om jeg så ville. Så vet dere det!

Grunnen til at jeg nå sitter hos Ine er at vi var på konsert på tirsdag for å se 5FDP, Def Leppard og Judas Priest, og så overnattet jeg hos Linnea etter konserten. Men pga personlige grunner så følte jeg veldig for å komme meg bort fra Trysil en liten stund og ville derfor ikke dra hjem, og så har jeg tilfeldigvis en uke ferie nå, så da dro jeg like gjerne hit til Ine for noen dager! Jeg kjenner meg så utrolig heldig som har så gode venner som bare åpner opp hjemmene sine og livene sine for meg når jeg trenger å komme meg bort fra mitt eget! Det kommer jeg alltid til å være takknemlig for!
Ine, Linnea og meg, og så er det vokalisten i Judas Priest!

 

Flere som var på den konserten?


Guro Graff
23 år fra Trysil.
Litt film/serie-geek, litt quiz-geek og litt beauty-geek. Bloggen min er en god miks av det hele!


Legg meg til som venn
Arkiv


· Februar 2017 · Juli 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · Juni 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · November 2014 · September 2014 · August 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Februar 2014 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013 · Mai 2013 · April 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012Kategorier


· Blogg · Dagens makeup · Halloween · Håndarbeid · Innkjøp · Inspirasjon · Makeup&Hår · Negler · Tips og triksSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits