Jeg har allerede vært oppe i to timer nå fordi jeg er i 17.mai kommiteen her i grenda, og da må vi møte i samfunnshuset sykt tidlig fordi toget går sykt tidlig. Så nå sitter jeg egentlig bare og slækker i bunaden og venter på skyssen min. Etter at vi er ferdige i samfunnshuset så skal jeg prøve å komme meg til bygda for å se på russetoget, håper bare jeg rekker det. Ooog etterpå der igjen skal jeg til Linnea og feire bursdagen hennes som også er i dag!

 

Verdens beste bestevenn! Synes alle skal stikke innom tumblr'en hennes (link lenger opp i innlegget) og gratulere henne med dagen!







Elsker at med fashiolista så kan man enkelt finne klær, like dem, sette sammen antrekk og bygge opp et helt arkiv med klesinspirasjon. Anbefaler alle som er interessert i mote å lage seg en bruker der.

Flere som bruker fashiolista? Legg i såfall igjen brukernavnet deres så jeg kan følge dere! Jeg heter Missmimosa.




Var på joggetur i morges og tok pause nede ved elva. Pleier alltid å gå dit om sommeren og bare sitte og høre på musikk eller trene eller hva det måtte være. Synes det er så fint der nede, det er perfekt på varme sommerdager da man kan ligge i vannkanten og sole seg, eller avkjøle seg med litt vassing. Er så glad for at det begynner å bli sommer nå, så jeg kan gå dit litt oftere! Flere som har et favorittsted hvor dere elsker å være?

 




Heisann!
Er igrunnen akkurat kommet hjem fra jobb nå, har skiftet til sweatpants og kosegenser, og har store planer om å bare slappe av og nyte resten av kvelden. Har faktisk vært veldig morsomt på jobb i dag da, er ingen sak når man jobber sammen med ei så søt og morsom jente som Stine.

Hva skal dere i kveld?




God dag!

Siden det er fri fra jobb i dag og jeg har skikkelig helgefølelse så har jeg brukt morgenen på å shoppe litt på ebay. Har kjøpt litt smykker og en Boy London genser som jeg har hatt lyst på kjempelenge men ikke klart å finne i størrelsen min.

Jeg liker store baggy gensere,så når jeg kjøper gensere kjøper jeg nesten alltid i xl og denne genseren er nesten alltid onesize, derfor har jeg ikke kjøpt den før nå. Håper bare den passer. Jeg bestilte den i xxl, for jeg leste at kinesiske størrelser ofte er en størrelse mindre en europeiske, så da burde den være som en xl, men jeg er ikke helt sikker. Noen som har erfaring med kinesiske/asiatiske størrelser?

Vurderer å kjøpe en annen versjon også, men jeg tror kanskje jeg skal vente og se hvordan størrelsen er.






Guro Graff




23 år fra Trysil.
Litt film/serie-geek, litt quiz-geek og litt beauty-geek. Bloggen min er en god miks av det hele!


Legg meg til som venn




Arkiv


· Februar 2017 · Juli 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · Juni 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · November 2014 · September 2014 · August 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Februar 2014 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013 · Mai 2013 · April 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012



Kategorier


· Blogg · Dagens makeup · Halloween · Håndarbeid · Innkjøp · Inspirasjon · Makeup&Hår · Negler · Tips og triks



Søk i bloggen




Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!



Design







Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits