Rundt påsketider så fant jeg ut at jeg rett og slett var dritlei av disse lange neglene som jeg har gått med i over ett år?? Så jeg tok de av, og har gått med naturlige negler helt til nå, og det har vært sååå digg! Det er så godt å kunne gjøre ting uten å være helt handicapped pga lange negler. Det synes jeg egentlig enda, men nå den siste uken så har jeg hatt litt lyst på lange fine negler igjen og i morges bråbestemte jeg meg for at jeg skulle sette på nye. Så tada! 

Jeg tror kanskje jeg kommer til å ta bort glitteret igjen ganske fort og kjøre litt mer naturlige, for jeg kjenner at sånne glitrende prangende negler ikke er helt min greie. Men det var kult å prøve det!

Hva synes dere?


 
Heisann! Nå sitter jeg og venter på at håret mitt skal tørke, før jeg stikker ut for å utføre noen ærender. Lone og jeg skal flytte om en uke så dagen i dag har jeg tenkt å bruke på å begynne å pakke ned ting jeg ikke har noe bruk for i nær fremtid. Jeg skal flytte hjem til mamma og pappa for noen måneder for å spare penger før jeg legger ut på nye eventyr, og selv om jeg gleder meg til nye og spennende tider så tror jeg det blir ganske trist å skulle skilles fra Lone. Selv om vi har hatt våre opp- og nedturer både med hverandre og leiligheten så har jeg blitt veldig glad i å ha henne rundt meg, og det blir rart å skulle bytte henne ut med mamma, pappa og lillesøster. 

Nå har jeg brukt alt for lang tid på å finne disse bildene her, så nå må jeg nesten stikke! Men vi blogges senere!
 
I skrivende stund sitter jeg og spiser og venter egentlig bare på at klokka skal bli så mye så jeg kan dra på jobb, noe som fortsatt er 40 minutter til. Men jeg klager ikke. Jeg elsker å stå opp tidlig sånn at jeg har god tid til å spise en ordentlig frokost og bare slappe av før jobb. Det verste jeg kan tenke meg er å stresse hver morgen, så derfor står jeg heller opp en time før jeg egentlig trenger, sånn at jeg har goood tid! A-menneske 4 life, eller noe sånt, haha! 

I kveld skal jeg på middag med jobben, noe jeg gleder meg skikkelig mye til! Det er alltid så koselig, og vi er så mange bra folk at det som regel blir en heidundranes stemning også! Just how I like it! På et vis er det veldig godt at vintersesongen straks er ferdig og at kontrakten min går ut fordi det kan bli ganske masete til tider og veldig slitsomt, men når jeg tenker på at jeg ikke skal jobbe med alle disse menneskene i sommer og mest sannsynlig ikke skal det til neste vinter igjen heller så blir jeg litt trist. Jeg er så glad i alle jeg jobber med! 

Nå ble dette plutselig et litt sippete innlegg. Det var ikke meningen! Egentlig skulle jeg bare ønske dere en god dag, så jeg håper dere får det! Snakkes senere!


 
Jeg vet ikke helt hva det er med meg og nude antrekk, men av en eller annen grunn så synes jeg det er så fint å se på. Jeg kunne aldri gått i noe sånt selv, men å se slike bilder? Jeg elsker det! Det er så rolig og avslappende på en måte, og disse nye promobildene til utvidelsen av nude-kolleksjonen til Christian Louboutin falt helt i smak hos meg! De er jo så fine! De er noe jeg kunne hatt på veggen liksom, så godt likte jeg disse bildene! 


Guro Graff
23 år fra Trysil.
Litt film/serie-geek, litt quiz-geek og litt beauty-geek. Bloggen min er en god miks av det hele!


Legg meg til som venn
Arkiv


· Februar 2017 · Juli 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · Juni 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · November 2014 · September 2014 · August 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Februar 2014 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013 · Mai 2013 · April 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012Kategorier


· Blogg · Dagens makeup · Halloween · Håndarbeid · Innkjøp · Inspirasjon · Makeup&Hår · Negler · Tips og triksSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits