Herregud som jeg elsker den genseren her! Det har vært ganske dårlig vær og ganske kaldt i dag, så jeg var ikke sein om å dra på meg den her i morges. Jeg har strikket den selv, uten oppskrift så den er ikke akkurat verdens peneste genser, men den er absolutt verdens deiligste og den har blitt mye brukt i vinter! Den er så god å dra på seg på slappe innedager! Det eneste som er litt trist med den er at den er kjempevarm, så det blir nok ikke noe mye kosing med den før til vinteren igjen, men da har jeg ihvertfall noe å glede meg til når mørket begynner å snike seg innpå igjen!Flere som har en sånn genser som altid kommer frem når det er litt kaldt og trist ute?

 

#håndarbeid #strikking #genser 
Heisann!

I dag føler jeg egentlig at jeg har fått utrettet ganske mye, selv om jeg egentlig ikke har gjort noen ting! Jeg dro med meg mamma og pappa til Sverige fordi jeg ikke gadd å dra alene, og det ble en riktig koselig tur. Det er egentlig alt for sjeldent at jeg har noe særlig kvalitetstid med dem, enda vi fortsatt bor i samme hus, og jeg hadde helt glemt hvor morsomt det er å være på tur med dem! 

Jeg har prøvd en ny foundatoin fra Loreal i dag, og jeg må si jeg er veldig positivt overrasket! Det er mange år siden jeg har brukt en så "billig" foundation, men de har tydeligvis utviklet seg litt på disse årene. Jeg har veldig fet hud og er derfor avhengig av vannbasert foundation, og gikk derfor over til Mac og så videre til Dior for noen år siden. I går oppdaget jeg derimot denne her som er vannbasert og skal ha en matt finish, og så følte jeg meg kanskje litt eventyrlysten og dermed ble den med meg hjem. (Den heter Loreal Innfallible 24H-Matte om noen mot formodning skulle finne på å faktisk lese det jeg har skrevet og lurer på hva jeg nakker om her.) Nå har jeg hatt den på meg i seks timer, og den er fortsatt like matt og fin som den var da jeg tok den på! Ikke en gang i panna der jeg blir mest fet har jeg blitt litt blank engang! Den har også super dekkevne, selv om jeg riktinok hadde på litt concealer under fordi jeg ikke helt turte å stole på den med en gang, men det ALLER beste med den? Det er at den finnes i lyyyyse lyse nyanser! Siden jeg er så blek som jeg er så har mitt største foundationproblem alltid vært å finne en som er lys nok, og det har jeg ihvertfall aldri funnet i hylla til Loreal, før nå! Jeg tok ikke en gang den lyseste de hadde, fordi jeg tenkte at om jeg ikke likte den så kunne jeg i verste fall bruke den som sommerfoundation, og derfor tok jeg den nest lyseste for at den skulle passe til jeg blir "brun" i sommer, og den er nesten allerede lys nok til meg nå! Det liker jeg!

Da jeg hadde sminket ferdig basen i morges følte jeg meg faktisk så fresh bare av den, at jeg bestemte meg for å droppe øyesminke fullstendig! Leppestiften jeg har på bildet er Isadora Twist-up Matt Lips i fargen Candy Store som jeg kjøpte i dag og bestemte meg for å prøve til det bildet her. Jeg synes det ser så fresht ut med bare markerte bryn, ingen øyesminke og så en knall leppefarge! Ultimat sommermakeup!

I tillegg til å ha vært på harrytur med mamma og pappa i dag så har jeg også fått byttet batteri i selvutløserkontrollen til kameraet mitt, noe som virkelig var på tide! Det har blitt lite med selfies her på bloggen, og det er kun fordi den ikke har fungert. Det er så insane slitsomt og skulle ta bilder av seg selv og så enten måtte stå og holde kameraet selv og bare få utsnittsbilder, eller å måtte stå og vente på selvutløseren i en evighet! Amirite??

Det innlegget her ble plutselig veldig mye lengre enn jeg mente det skulle bli! Beklager for det! Hadde jeg bare vært like flink til å fylle opp med tekst da jeg gikk på skolen og hadde innleveringer, haha!

Ha en fortsatt fin lørdag!

 

#sminke #loreal 
Noen ganger hater jeg virkelig at jeg er så A-menneske som jeg er. Det er helt flott når jeg jobber og trenger å stå opp tidlig, men i dag kunne jeg virkelig trengt å sove litt lengre kjenner jeg. Jeg var egentlig oppe veldig lenge i går til meg å være og til at jeg bare var hjemme. Hvis jeg er på fest så kan jeg fint være ute til langt på natt, men når jeg bare sitter hjemme så pleier jeg som regel å være i seng rundt ti. I går var jeg derimot oppe til i ett-tida, og tenkte at nå skal det bli godt å sove lenge. Men neida. Halv sju var jeg våken, og ikke klarte jeg å sovne igjen heller! 

Men men, man får gjøre det beste ut av det. Jeg tenker jeg skal prøve å få trent litt nå snart, og så skal jeg dusje og ordne meg og så skal jeg på harrytur til Sverige for å kjøpe fuktighetskrem! Haha, høres sikkert ekstremt ut, men jeg er veldig kresen på hva jeg putter i ansiktet, og den fuktighetskremen jeg bruker, og som jeg faktisk liker utrolig godt, er det ingen butikker i Trysil som selger lenger! Sist jeg kjøpte den så fant jeg den på Europris, men da jeg var der i går for å kjøpe den så hadde de den ikke der heller, så da må jeg på kjøretur! Hvis de ikke lenger har den over grensa heller, da blir jeg sur! 

 

Tror snart jeg har brukt en time på det innlegget her. Det skulle liksom illustrere hvor tidlig jeg våkna, men så var det noe rart med enten macen eller chrome eller ett eller annet så jeg ikke fikk lasta opp bildet, så jeg satt og sleit med det kjempelenge! Nå var det plutselig ikke så tidlig lenger!

Hva slags planer har dere for denne lørdagen?
Er det noe jeg synes er helt fantastisk kult/fint så er det heklede og strikkede bikinier! Jeg synes de har helt sin egen sjarm, og man kan gjøre så mye ut av det! Jeg prøvde å hekle meg en for noen år siden, men den ble helt mislykket fordi jeg ikke hadde noe å gå etter, men i dag så kom jeg på at jeg skulle sjekke pinterest og se om jeg fant noe jeg likte! Og det gjorde jeg selvfølgelig! Jeg klarer uansett ikke å hekle noe særlig etter oppskrift, så å finne ferdige oppskrifter har ingen mening for meg, men pinterest er jo også fullt av bilder av ferdige produkter som man bare kan prøve seg fram med, og prøve å etterligne. Jeg bruker jo pinterest til å finne oppskrifter på alle mulige andre håndarbeidsprosjekter, så at jeg ikke har tenkt på å lete etter bikinier der før nå, det skjønner jeg ikke helt!

Jeg begynte så vidt å hekle på en bikinitopp nå i dag. Jeg har egentlig et annet prosjekt jeg skulle fått unna først, men jeg ble så inspirert at jeg ikke klarte å la være! Det skal bli spennende å se om jeg får det til noe bedre denne gangen, eller om den blir like mislykket som forrige gang! Jeg kommer nok til å poste bilde av den etterhvert hvis jeg blir fornøyd med den!


Alle bildene er funnet på pinterest.

 

Flere enn meg som liker bikinier som er heklet eller strikket?

 

#håndarbeid #hekle #hekling #bikini #sommer
Klokka er fra b.young, lenkearmbåndet fra Glitter, ringene fra Ebay og makramearmbåndet har jeg laget selv.

I dag har vært en helt sinnsykt stille dag på jobben! Jeg starta halv ni, var ferdig klokka fem, og dagen gikk såååå sakte! Det var så stille at Guro, ei jeg jobber med som hadde fri i dag, kom innom og så gikk vi på bakrommet og bleket håret hennes, uten at det var noe problem! Haha, det sier litt om hvor lite folk det er her nå!

Ellers hadde jeg min siste arbeidsdag på nordsiden av fjellet i dag (jeg har jobbet i skipassalget i fjellet i vinter)! Jeg skal på sørsiden i morgen og på lørdag, men da er jeg ferdig for sesongen! Jeg tror det skal bli både litt godt og litt rart! Jeg har trivdes utrolig godt i fjellet sammen med de jeg jobber med der, men det skal bli veldig godt å få Trysil for seg selv igjen også nå når turistsesongen er over! Det beste med det hele er at det igjen går an å dra på Kiwi etter jobb uten å måtte stå i kø i en evighet! Jeg glemte meg litt i påsken og gjorde den tabben å dra innom for å kjøpe sminkefjerner i det verste rushet! Jeg tror jeg sto i kø i en halvtime bare for å få betale for en pakke first price sminkefjerner! Den tabben gjør jeg ikke igjen for å si det sånn!
I går var jeg på foredrag og boksignering med Lars Mytting, forfatteren av "Svøm med dem som drukner" og jeg må si jeg ble positivt overrasket! Jeg hadde egentig ikke noe særlig forventniger siden jeg aldri har vært på noe sånt før, men han virka som en skikkelig kul type, og han fikk faktisk Bokhandlerprisen for denne boka, så den er ihvertfall bra!

Jeg selv har ikke lest den ut enda fordi jeg er en sånn person som alltid må pusle med ett eller annet. Jeg klarer ikke å bare sitte rolig og lese ei bok uten å få helt mark i rumpa! Derfor har jeg enda bare lest noen kapitler, men jeg må si at boka fengsler fra første side! Hadde det ikke vært for at jeg er så utålmodig når det kommer til å lese bøker så hadde jeg nok lest den ut på en dag eller to da jeg fikk den!Er det noe jeg har tenkt veldig mye på i det siste så er det å reise rundt i verden og oppleve forskjellige kulturer og forskjellige landskap. Rett og slett å oppleve verden! Og det er utrolig mange land og steder jeg kunne tenke meg å ta turen til! Italia har aldri vært ett av disse landene. Jeg vet ikke hvorfor, men jeg har aldri interessert meg for noen av de "typiske" europeiske reisemålene, og Italia og Frankrike har alltid vært de to landene jeg virkelig ikke har hatt noe interesse for. Derfor skjønner jeg ikke helt hva som går av meg nå, men jeg så på Eat, Pray, Love på søndag, og helt siden da så har jeg bare tenkt på hvor fantastisk det hadde vært å reise til Italia! Jeg tror egentlig at jeg ble mer inspirert av tanken på å bare pakke bagen og reise bort og bli kjent med nye mennesker, enn å faktisk dra til Italia, men likevel så klarer jeg ikke å slutte å tenke på det landet. I går kveld satt jeg til og med og så på flybilletter dit, selv om jeg ikke har råd til å reise noen steder, haha! Jeg har rett og slett blitt helt hekta (?) på det landet!
Er det flere enn meg som har lyst til å dra til Italia? Eller som kanskje allerede har vært der?

 

#Italia #reise #europa
Heihei!

Flere enn meg som elsker å starte dagen med litt frisk luft? Jeg har fri fra jobben i dag, så jeg bestemte meg for å utnytte sjansen og ta meg en tur opp i lia. Desverre ble ikke turen like lang som jeg hadde tenkt, for det blåser jo helt sinnsykt i dag. Trodde nesten jeg skulle blåse bort! 

Prøvde å sitte ute litt etter at jeg kom hjem igjen, men den lille flekken med sol som var på verandaen ble fort borte da sola forsvant bak noen trær, og da ble det iskaldt med en gang pga den dumme vinden. Det er så typisk at det alltid er knallvær når jeg er på jobb, og så fort jeg har fri så er det ett eller annet som ødelegger så det ikke går an å være ute. 

Nå sitter jeg og ser på The Ellen Show og venter på at sola skal komme tilbake og vinden skal gi seg, men tror egentig jeg må vente en stund på det siste. Får prøve å snike meg ut litt igjen etterpå!

Hva gjør dere i dag?
Heihei!

Akkurat nå sitter jeg å propper i meg kylling og nudler og maaaan så godt det er! Tror jeg har misset mitt sanne kall som kokk eller noe! Jeg hadde så lyst på kylling da jeg la meg i går kveld, og jeg hadde ikke noe mindre lyst da jeg våknet i morges, så da bar det rett på butikken for å kjøpe kylling! Angrer ikke for å si det sånn!Jeg så en post på tumblr her en dag om at Atlantis er en av de beste Disneyfilmene som er laget, og da innså jeg at jeg faktisk aldri har sett den filmen, så nå skal jeg bare spise opp det her, og så skal jeg sette på Atlantis og se på den mens jeg fikser neglene mine. Jeg planlegger å ha en ordentlig kose+fikse dag i dag frem til jeg drar på jobb. Det er jo tross alt fredag, og når jeg er ferdig på jobb i kveld så kommer jeg mest sannsynlig bare til å dra hjem og legge meg, så det blir ikke noe særlig fredagskos da!Ha en fin dag alle sammen!
Haha, herregud! Jeg husker at den sommeren den sangen her kom så var jeg vedig mye på setra til ei venninne, og vi satt og hørte på den konstant! Den var liksom så sykt fengende og kul samtidig som teksta var så søt!

Jeg må innrømme at jeg satt og tenkte på denne sangen igjen her om dagen og jeg var litt sånn "ja, den var jo faktisk en av de sangene jeg likte litt, så da må den jo ha vært bra"! Hahaha! Jeg innså nå at jeg aldri har sett musikkvideoen før, og jeg har aldri følt meg så klein i hele mitt liv! Jeg sitter helt alene og er dritflau over en musikkvideo jeg aldri har sett før! Det er ganske ille! Men hallo! Bare se på det her!

 

 

Legg gjerne igjen en kommentar om dere også syntes denne sangen var "vælas" i 2001, eller om dere har noen andre sanger dere digget i barndommen, men som ikke er like kule i dag!


Guro Graff
23 år fra Trysil.
Litt film/serie-geek, litt quiz-geek og litt beauty-geek. Bloggen min er en god miks av det hele!


Legg meg til som venn
Arkiv


· Februar 2017 · Juli 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · Juni 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · November 2014 · September 2014 · August 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Februar 2014 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013 · Mai 2013 · April 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012Kategorier


· Blogg · Dagens makeup · Halloween · Håndarbeid · Innkjøp · Inspirasjon · Makeup&Hår · Negler · Tips og triksSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits