I dag har vært en så sinnsykt bra dag! Startet den med å dra på GoT utstillingen sammen med Linnea og Ola, og selv om jeg ble litt skuffet fordi jeg trodde det skulle være mer å se så var det likevel utrolig spennende! Etterpå møtte vi et vennepar av Linnea og Ola og så har vi egentlig bare vandret rundt i Oslo hele dagen. Vi tok blandt annet en tur innom Outland og lekte litt i kostymeavdelingen, og så var vi innom Pentagon et par ganger fordi Linnea skulle kjøpe et sverd, haha! Tror faktisk Pentagon er den kuleste og mest spennende butikken jeg har vært i noen gang! De har så sykt mye kult der, og så er de som jobber der superkoselige! Synes alle som er interessert i militære saker og ting, både gammelt og nytt, skal ta seg en tur innom der!

Søte Linnea og Ola på vei inn til utstillingen<3

Synes brudekjolen til Sansa var så sykt fin! Når jeg gifter meg vil jeg også ha en sånn kjole, haha!

Måtte jo også ta det obligatoriske bildet på jerntronen!

Og et ikke så obligatorisk bilde med kjolene til Daenerys!

Etterpå gikk vi som sagt på Outland og lekte i kostymeavdelingen. Fikk sykt lyst til å kjøpe en sånn kappe, men fornuften seiret denne gangen!


Og så var vi en liten tur på Operataket og koste oss.


Nå sitter jeg og ser den nyeste GoT episoden, og etterpå tror jeg egentlig bare jeg skal legge meg. Kjenner jeg er sykt sliten, haha!

Flere som har vært på GoT utstillingen?

 

#GoTexhibit #gameofthrones #oslo
De siste ukene har vi drevet med stilhistorie på skolen, og i går og i dag hadde vi 80tallet! Synes det var et så sykt kult tiår, både når det kommer til utseende og musikk! Hvis det hadde vært sosialt akseptabelt så skulle jeg kledd meg etter 80tallsmoten hele tiden! Hadde med meg venninnen min Charlotte i dag for å være modell for meg, og jeg ble faktisk godt fornøyd med resultatet. Det eneste jeg slo meg selv litt i panna for da jeg så gjennom bildene i stad var at jeg glemte alt av smykker og tilbehør, noe som egentlig var veldig essensielt til den looken, haha! Men det får bare være som det er.Ellers i dag har jeg bare slappet av. Har akkurat satt på den fjerde og siste Alien filmen. Tenkte å se på den mens jeg pakker litt til Trysiltur i helga. Ikke at det er så sykt mye å pakke egentlig. Tar alltid med meg halve klesskapet selv om jeg bare skal være borte to dager og vet at jeg ikke trenger en tredjedel av det jeg tar med. Men det er vel sånn det er å være jente I guess. Må alltid ha med ditten og datten "bare i tilfelle" haha! Flere som har det problemet?


Denne katten er så utrolig koselig! Den bor like nedenfor skolen min, så jeg har møtt den flere ganger på vei ned i byen, og den kommer alltid bort for å kose. Får så lyst på en katt selv, men jeg må nok klare meg med de to som sitter hjemme i Trysil og venter, haha!


Elsker at det er så godt som sommer i Oslo. Jeg har aldri vært noen byperson, men med dette været så er det ikke så ille å vandre rundt i byen! I går var jeg til og med så inspirert at jeg satte på meg treningstøyet og dro på joggetur/oppdagelsesferd i området her hvor jeg bor, riktignok utenfor Oslo, men likevel! Det kjentes utrolig bra!

Flere som elsker sommerværet vi har fått nå?


Guro Graff
23 år fra Trysil.
Litt film/serie-geek, litt quiz-geek og litt beauty-geek. Bloggen min er en god miks av det hele!


Legg meg til som venn
Arkiv


· Februar 2017 · Juli 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · Juni 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · November 2014 · September 2014 · August 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Februar 2014 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013 · Mai 2013 · April 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012Kategorier


· Blogg · Dagens makeup · Halloween · Håndarbeid · Innkjøp · Inspirasjon · Makeup&Hår · Negler · Tips og triksSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits