..er de som på død og liv skal være så originale at de klikker i vinkel om de ser noen i samme kombinasjon bukse og t-skjorte som dem selv. Er så sykt irriterende med sånne folk.

Så akkurat en kommentar på et bilde til ei jeg er venn med på facebook der det var ei som beskyldte henne for å være en ripoff som bare stjeler stilen til andre. Denne jenta som kommenterte hadde også lagt med et bilde av hun jeg er venn med og ei annen ei, og det eneste som var felles på antrekket var ei hvit t-skjorte og ei flanellskjorte. Hvorfor gidder folk å bry seg om sånt? Om jeg ser ei med relativt lik stil som meg så går ikke jeg bort og beskylder henne for å stjele stilen min. I den verden vi lever i idag så er det ganske enkelt å finne inspirasjon, og jeg mener derfor at ingen er særlig originale lenger, og da burde man heller ikke blir sint for at noen kler seg likt. Er jeg den eneste som føler det sånn?

Passer seg vel med litt outfitinspirasjon til dette.

Denne fyren har lik lue som meg, men dere ser ikke meg klikke for det.


God ettermiddag!

Nå har jeg akkurat ryddet litt på kjøkkenet, og tenkte jeg skulle ta litt på stua før jeg sier meg ferdig. Ligger litt på etterskudd med ryddinga pga været. Har vært helt fantastisk hele dagen, så jeg har egentlig bare ligget ute og dratt meg siden i morges. Har ligget i bare bh og truse og solet meg, og det har nesten ikke vært kaldt. Måtte ha et pledd så jeg kunne dekke over meg når det kom noen vindpust, men ellers har det nesten kjentes ut som sommersol. Har tilogmed fått litt farge, og det er ikke dårlig til at det bare er april! Kjenner jeg bare gleder meg mer og mer til sommer!

Haha, skulle liksom ta bilde av at jeg solte meg, men måtte gjemme meg under pleddet da jeg skulle ta bilde for jeg så ingenting.

 

Flere som har kost seg med sol i dag?
Var hos Ida i går på håndarbeidsmøte og må si det var skikkelig koselig. Håndarbeid + litt alkohol + fine jenter var absolutt en fin måte å tilbringe fredagskvelden på. Var ikke hjemme igjen før litt over fire på morgenen så jeg tenkte at i dag må jeg vel klare å sove litt lenger, men gjett hvem som våknet halv sju. Det var meg. Klarte å sovne igjen da, men da katten kom og banket på døren halv ti så fant jeg ut at jeg like gjerne kunne stå opp, så her sitter jeg.

Nå vurderer jeg å sette meg ut litt. Er så sykt fint vær, og det blåser nesten ingenting slik det har gjort de siste dagene, så jeg får benytte sjansen. Ellers skal jeg rydde og vaske litt i dag så det ser litt presentabelt ut her når mamma og pappa kommer hjem fra USA i morgen, og så tenkte jeg og dra og hente ei pakke på posten, hvis jeg gidder, siden jeg må sykle 6-7 kilometer hver vei.

Hva er deres planer for dagen?
Nå har jeg akkurat bestilt billetter til Selena Gomez konserten i september. Lillesøster var så redd for ikke å få billett, så hun tvang meg til å sitte klar til å bestille så snart salget startet, haha. Flaks for henne at jeg starter sent på jobb i dag. Neida, hun ville jo veldig gjerne på One Direction konserten også, men der var det jo umulig å få tak i billetter, så jeg unner henne denne konserten. Og Selena er ikke akkurat det verste en kan høre på. Om hun ikke får med seg noen, så blir antageligvis jeg med henne, så er ihvertfall glad det ikke er bevern.

Flere som har tenkt seg på denne konserten?Kjøpte meg ny pc i dag, og den krever definitivt litt tilvenning. Har liksom brukt en fem år gammel pc til nå. Den var ikke særlig dyr da, så er sikkert ikke av det beste slaget, den har ikke cd-rom engang, men jeg tenker at jeg skal kjøpe meg mac så snart jeg har råd til det, så denne er bare sånn mens jeg venter. Det er ihvertfall deilig med en som ikke dør hver gang laderen rører på seg!

 
Hadde helt glemt at jeg hadde bestilt dette, så jeg fikk meg en positiv overraskelse da jeg hentet posten i dag. Elsker sånne smykker, så nå er jeg glad!


Før vi dro hjem fra Oslo på torsdag bestemte Linnea og jeg oss for å ta en spontantattovering hver. Vi fikk med oss søte Hilde som guide, og klarte å spore opp Blue Arms, hvor vi tok dem. De var veldig greie og lot oss ta tattovering selv om de egentlig ikke hadde drop-in, bare fordi de var så små. Linnea tok et hjerte på håndleddet, og jeg en alien på fingeren.

Linnea som blir preppa.

Min søte alien:

Noen av dere som har tatovering? Skrives det tattovering, eller tatovering? Ble plutselig usikker, haha!
Bedre sent enn aldri, haha! Har faktisk nesten ikke hatt pc'en på siden jeg kom hjem på torsdag, og har ikke helt giddet å slå den på for å blogge før nå, så beklager for det. Konserten var superbra, Lana er virkelig ei søt og jordnær jente, ikke som de fleste artister nå for tiden. Skal definitivt se henne neste gang hun kommer til Norge også. Shoppet ikke supermye mens, vi var der, men jeg tenkte å vise dere det jeg kjøpte.


En tights og t-skjorte fra HM.Litt sminke fra MAC. En foundation og en paint pot.


Kjøpte også The Perks of Being a Wallflower, Hobbiten og den nye plata til Volbeat, men jeg får bare ikke til å ta bilde av dem. Og sååå tok jeg ny tattovering, skal vise bilde av den senere.
Som jeg har sagt før så reiser jeg til Oslo i morgen med Linnea for å se Lana Del Rey! Vi reiser så snart jeg er ferdig på jobb, og kommer sikkert til å stresse oss i hjel frem til konserten begynner, i tillegg til at jeg ikke tar med pc, så blir ingen blogging i morgen. Skal prøve å få oppdatert når jeg kommer hjem på torsdag! Blir nok litt shopping før vi drar hjem, så kan sikkert lage et innkjøpsinnlegg for de som er interesserte!

(må få tatt litt bilder snart, blitt mye gjenbruk og instabilder i det siste)
Var innom Nille i dag og kjøpte med meg ei lita veske. Tenkte at den blir grei å ha på onsdag når jeg skal på konsert og ikke trenger å ha med noe mye mer enn penger og mobil. Kvaliteten er sikkert ikke den beste siden jeg som sagt bare kjøpte den på Nille for 149 kroner, men det er greit å ha, og så synes jeg den er veldig fin. Hater å bruke masse penger på bare en ting når man kan få noe like fint for en billig penge.

Hva synes dere?Jeg er ikke en person som tilbringer mye tid på tumblr, men når jeg trenger inspirasjon er det dit jeg går. Hvis noen vil følge meg kan dere gjøre det >her<
Hei!

Var med Rina, Marthe og Anniken i går for å se russerevyen her i Trysil. Er så sykt å tenke på at det allerede er ett år siden det var vi som sto der, og nå er det på'n igjen med neste kull. Håper alle som er russ i år tar seg tid til å nyte det og gjøre mest mulig ut av det, for tiden går fortere enn man aner og plutselig er det slutt. Jeg er ihvertfall sjalu på årets russ, for jeg hadde det så sykt morsomt i fjor. Vil være det igjen!

Bilde stjålet fra Rina sin instagram >her<

Og så må jeg slenge med litt bilder fra tiden vår i fjor!

Rina og meg på revyen vår.

Da vi var på Lillehammer møtte vi folka fra Dudesons, og festa med dem etterpå!

Det var også sykt kaldt der, særlig om natta. Å sove i telt i minusgrader er ikke kult.

Et russekrav var å spise 1000burgern på Sams, som er en kilo med kjøtt pluss brød og salat. Var god og mett etterpå da ja.


Og så et random dårlig bilde til slutt.


Blir sykt nostalgisk når jeg ser disse bildene, haha! Er du russ i år, eller har du vært?


De fleste har vel fått med seg kolleksjonen til Fanny Lyckman på Nelly, men jeg måtte bare vise dere. Har så lyst på alt sammen! Hva synes dere om kolleksjonen hennes?Heisann!

I dag måtte jeg vente på mamma etter at jeg var ferdig på jobb, så jeg bestemte meg for å ta litt sol mens jeg ventet. Synes det er så digg og bare ligge der og bli stekt et lite kvarter, men siden jeg lider av ekstrem skandinavisme så blir jeg typ aldri brun. Lå og stekte meg en uke i Spania i fjor sommer, og da jeg kom hjem hadde jeg bare så vidt litt gyllen farge, og det er så irriterende. Har derfor i det siste vurdert å prøve betakaroten, så jeg lurer på om noen har noen erfaringer de vil dele med meg? Bra effekt, dårlig effekt, birvirkninger og den slags.

Blir takknemlig for all hjelp!

 

Jeg er så glad i blomsterprint for tiden, og tror det kommer til å gå mye av det i sommer. Det er så søtt, samtidig som man kan style det opp så det blir litt mer rocka. Gleder meg så fælt til man bare kan kaste på seg en kjole uten å fryse ihjel når man går ut!

Flere som er ladd for sommer?
Om akkurat en uke og to timer sitter jeg mest sannsynlig på jobb med mark i rumpa, mens jeg venter på at dagen skal bli ferdig så Linnea og jeg kan stikke til Oslo! Gleder meg så sykt til konserten, og til etterpå når vi skal overnatte hos Charlotte, Synøve og Hilde! Har store forhåpninger til disse 24 timene. Kanskje jeg skal prøve å filme litt og så lage videoblogg av det, hva synes dere om det?

Flere som skal på Lana konserten?

Nå har jeg fått på plass nytt design, og jeg ble ganske fornøyd. Synes kanskje ikke headeren passer helt i fargene da dette designet er nokså rosa, så får se om jeg får fikset på en av delene.

Hva synes dere?

Si gjerne ifra hvis dere finner noe som ikke ser bra ut eller ikke virker. Nå skal jeg se på The perks of being a wallflower for 876245987 gang! Loveit!
Som noen kanskje har merket, og som jeg ihvertfall ser på statistikken, så har jeg blitt ekstremt dårlig til å blogge i det siste. Sliter veldig med motivasjon og sånt, så jeg trenger litt påfyll med det. Tenkte derfor at jeg skal prøve å mekke nytt design senere i dag når jeg kommer hjem fra jobb, så kanskje det blir litt morsommere å blogge igjen.

Hvis noen har noen tips til hva jeg kan gjøre for å få bedre motivasjon, tips til hva jeg kan blogge om eller slikt, så tas det imot med stor takk. Jeg vil veldig gjerne bli flinkere til å blogge!

Guro Graff
23 år fra Trysil.
Litt film/serie-geek, litt quiz-geek og litt beauty-geek. Bloggen min er en god miks av det hele!


Legg meg til som venn
Arkiv


· Februar 2017 · Juli 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · Juni 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · November 2014 · September 2014 · August 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Februar 2014 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013 · Mai 2013 · April 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012Kategorier


· Blogg · Dagens makeup · Halloween · Håndarbeid · Innkjøp · Inspirasjon · Makeup&Hår · Negler · Tips og triksSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits