Nå har jeg vært tilbake i bloggverdenen en stund, og jeg kjenner at det er nok ikke helt min greie lenger. Jeg føler sjelden at jeg har noe å skrive om, og trives mye bedre med å bare poste bilder. Derfor har jeg bestemt meg for å prøve å satse litt mer på instagram, innen beauty. Jeg er jo tross alt utdannet makeupartist, men har aldri gjort noe med utdanningen. Jeg har derfor laget en ny instagram dedikert til makeup, og kommer nok til å bli litt mer aktiv der i stedet for bloggen. Det kan jo selvfølgelig hende jeg poster litt mer her igjen etterhvert som jeg kommer litt mer inn i det, men per i dag så orker jeg ikke å forplikte meg til bloggen. Det blir liksom bare stress når jeg føler at jeg må blogge hver dag, men ikke har noe å blogge om. 

Så da skal jeg komme til poenget her. For de av dere som vil følge min nye instagramkonto så heter den beautyby_gg_ . Det er ikke så mye å se der enda, men det kommer etterhvert. 

Om noen av dere har en beautyrelatert instagram så vil jeg gjerne følge dere. Eller bare legg igjen instanavnet deres uansett, så sjekker jeg ut! Jeg er alltid klar for å finne nye folk å følge! 
 

#beauty #skjønnhet #makeup #instagram 
Nå er jeg snart inne i den siste timen av jobbdagen! Woho! Jeg har jobbhelg, så det er egentlig ikke så mye å juble over, men i kveld får jeg middagsbesøk så da blir det fredagstaco for alle penga! Det gleder jeg meg til! Hva slags planer har dere for denne fredagskvelden? 
Hei! 

I går var det duket for quiz på Bar Trysil, og laget mitt var selfølgelig påmeldt! Ei venninne og jeg fant like greit ut at vi skulle legge middagen dit også, så en drøy time før quizzen skulle begynne så trasket hun, moren hennes og jeg ned for å spise middag. La meg bare si at det er kanskje det lureste jeg har gjort på hele uken, for gjett om det var digg! 

Etterpå kom resten av laget, og middagen ble byttet ut med øl og vin. Det er så koselig med sånne sosiale kvelder nå på vinteren, og jeg må virkelig berømme Bar Trysil for at de begynte med det her! Det er skikkelig deilig å føle at man har et sosialt liv uten at det trenger å være flatfylla i helgene. Vi kom på en delt 5. plass, men var bare 4 poeng bak laget som vant så det var veeeldig jevnt! I tillegg så er det ekstra spennende fordi dette er en månedlig greie, og etter 6 ganger så kåres det beste laget sammenlagt. Dette var tredje gangen, så konkurranseinstinktene begynner å vises litt nå ja! 

Hadde dere en koselig kveld i går? 
Hola! 

I går mens Linnea var her så satt jeg og titta litt på youtube videoer og som vanlig når jeg gjør det så havna jeg på neglevideoer. Eller det vil si, det er en stund siden jeg har gjort det nå fordi jeg vet med meg selv at hvis jeg begynner å se sånne videoer så vil jeg bare ha lange fine negler igjen selv, og nå har jeg drevet med prosjekt-utsparing-av-mine-egne siden november. Meeen, i går klarte jeg ikke mer. Naturlige negler er fint, og jeg elsker å ha det så lenge de er korte hele tiden. Men når de begynner å bli lange og bare brekker og fliser seg hele tiden så er det et svare strev og mye lettere med gele negler. Så etter at Linnea hadde dratt så fant jeg fram greiene mine og skred til verks.

Det tar jo helt villt lang tid å gjøre det på seg selv, men jeg gjorde det enkelt med bare blanke tipper, og så tok jeg bare på noen lag med neglelakk på toppen. Litt uvant er det, nå som jeg har gått flere måneder uten, men jeg kjenner det er litt godt også. Jeg føler meg plutselig litt mer stelt, selv om jeg har sett ut som et takras hele dagen.Ellers i dag har jeg sett ferdig 3. sesongen av Black Sails. Jeg tror det er enda en sesong, men den er ikke på Netflix enda så jeg får bare smøre meg med tålmodighet. Jeg har jo fortsatt boken min, men den går dessverre mot slutten den også. Serietips tas gjerne imot! Nå skal jeg straks i vei på korøvelse, så vi snakkes! 
God morgen! 

I skrivende stund sitter jeg og mumser pizzarester til frokost! Nam! Linnea kom i ett-tiden i går, (hun hadde forsovet seg og jeg ble sååå overrasket, hehehehe), og frem til hun dro igjen litt over åtte så gjorde vi... *trommevirvel*.... ingenting! Jeg elsker å ha sånne dager med Linnea, der vi bare sitter med hver vår pc og pusler med ting og skravler litt og ikke behøver å faktisk gjøre noe for å ha det morsomt sammen! Utpå kveldingen lagde vi jo faktisk pizza da, og jeg må virkelig begynne å gjøre det oftere for det er jo sååå godt! Jeg hadde en periode i fjor vinter der jeg spiste hjemmelaget pizza nesten hver helg, og jeg skjønner ikke hvorfor jeg slutte å gjøre det.

Slik ser det ut når Linnea og jeg møtes, haha!

Og så den delilige pizzaen vår. Min pepperonihalvdel, og Linnea sin vegetarhalvdel. Jeg blir nesten litt trist når jeg tenker på at jeg snart har spist opp siste bit. Er det innafor å lage seg pizza to dager på rad eller??
 


Guro Graff
23 år fra Trysil.
Litt film/serie-geek, litt quiz-geek og litt beauty-geek. Bloggen min er en god miks av det hele!


Legg meg til som venn
Arkiv


· Mars 2017 · Februar 2017 · Juli 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · Juni 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · November 2014 · September 2014 · August 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Februar 2014 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013 · Mai 2013 · April 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013Kategorier


· Blogg · Dagens makeup · Halloween · Håndarbeid · Innkjøp · Inspirasjon · Makeup&Hår · Negler · One to follow · Tips og triksSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits