Jeg er et inspomenneske. Jeg elsker å se inspirerende bilder og og kan sitte og bla gjennom konto etter konto på instagram, tavle etter tavle på pinterest osv. Telefonen min er full av screenshots av hårfarger og frisyrer, negler og sminkelooker, og i lang tid har jeg prøvd å finne en smart måte å få litt oversikt over alle disse bildene på.

I går kveld så slo det meg plutselig at jeg burde lage en egen instagram med alle disse inspirerende bildene! På den måten får jeg samlet alt på en plass uten at telefonen min blir et svare rot, og jeg får delt all inspirasjonen med andre som også kanskje er på utkikk etter litt inspo eller bare vil se på fine bilder! Hvor lurt er ikke det?

Så følg gjerne den nye kontoen min! Bare trykk på bildet for å komme til den! Mange av bildene er bilder jeg har funnet på random nettsider eller på tumblr og som ikke har hatt link til den som eier bildet, men jeg kommer selvfølgelig til å gi creds på alle bildene jeg vet opphavet til!
Linnea sa til meg på lørdag: "Vet du Guro? Når jeg er sammen med deg så har jeg ikke noe filter jeg!", og jeg sa "takk, det samme!". Er det ikke bare helt fantastisk med venner man bare kan være seg selv 100% med? Jeg vet ihvertfall at Linnea er den personen jeg vet jeg kan si absolutt alt til uten at hun dømmer eller sladrer videre, alt fra teite drømmer til hemmelige ønsker eller kleine opplevelser, og sånne venner skal man ta vare på! 

Etter at vi hadde sminket oss for å dra ut på lørdag så følte jeg meg skikkelig fin og gikk på rommet mitt for å ta egobilder, og så kom Linnea inn og så at jeg satt og tok selfier med speilrefleksen. Hadde det vært hvem som helst andre så hadde jeg blitt klein, men hun bare tok kameraet mitt og tok noen bilder av seg selv også, og så gikk vi og drakk og hadde det morsomt! ♥ 
Jeg hadde det så morsomt i går! Anne hadde bursdag så vi var en gjeng som var hjemme hos henne og spiste gulasj, drakk og hadde det morsomt! Vi endte opp på Laaven etterhvert og jeg må si jeg ble positivt overrasket! Jeg har ikke vært på fest der siden like etter jeg sluttet på videregående fordi det ikke er min type sted i det hele tatt, men i går var det faktisk utrolig morsomt! Sikkert fordi jeg var med de beste folka som finnes! Og i tillegg ble drita full etterhvert, ehe. 

Jeg innså nå at jeg faktisk ikke fikk til å ta et eneste bilde av bursdagsbarnet, men da får dere kose dere med disse andre bildene i stedet!


>Linnea og >Cecilie med sine søte kakepyntbarter<3Linnea, Frida, Heidi og Cecilie + pluss piñataen Anne hadde stelt i stand som ble ganske rundjult etterhvert! Synes det bildet her er så koselig, men jeg skjønner ikke hvordan jeg kunne få til å ta det uten at Anne var med på det! Er det virkelig mulig liksom?

Har dere en fin dag i dag?
Åh, dagen i dag har vært så bra! Jeg elsker sånne dager når du står opp og alt bare er perfekt! Godt humør fra morgen til kveld og ikke engang den sureste kunde kan ødelegge det! En sånn dag har jeg hatt i dag! Det høres sikkert teit ut, men i det siste har jeg følt meg så lett til sinns og jeg har funnet ut at det er fordi jeg for første gang i livet mitt føler meg helt fri til å gjøre hva jeg vil! I går fikk jeg knytt opp den siste knuten jeg har hatt og nå føler jeg at det er ingenting som holder meg tilbake fra å bare leve livet! Jeg har igjen omtrent en måned i fjellet før vi stenger for sesongen og kontrakten min går ut, og etter det så kan jeg gjøre akkurat hva jeg vil uten å måtte forholde meg til noen, og det er den beste følelsen jeg har hatt noen gang! 

Dette er året da jeg skal starte et nytt liv, møte nye, spennende mennesker, utvide horisonten min og bare være ung og sorgløs, og det er jeg så klar for nå!

                                                                                 
Jeg gikk akkurat inn på insta for å finne frem til noen jeg kunne fronte litt denne søndagen da det slo meg at jeg ikke har tatt noen fra Youtube enda! Så da snudde jeg om på hælen og vendte snuta mot youtube istedet. Min all-time-favoritt på youtube er Mykie som har kontoen Glam&Gore. Navnet sier egentlig sitt om hva for en type hun er, men for de som vil ha en nærmere introduksjon så er hun er sminkeyoutuber som driver med både skjønnsminke og spesialeffektsminke. Jeg kom over kontoen hennes en gang i sommer og siden da så har jeg sett alle videoene hennes flere ganger! Hun er så morsom og sprudlende og jeg elsker at hun ikke er helt som andre beauty-guruer på youtube! 

Hun heter som sagt Glam&Gore på youtube, og dere kan bare trykke >her< for å komme til siden hennes!

 
Heisann! Da var jeg endelig hjemme igjen og har fått sett gjennom bildene fra i går! Det irriterer meg at vi ikke kom helt fremmerst og fikk bilde sammen med dem for de tok seg skikkelig god tid til å signere og ta bilder med de som stod langs den røde løperen, men vi plasserte oss strategisk til rett ved siden av pressen så jeg fikk tatt en del bilder av dem mens de ble intervjuet! Før de kom på løperen så fikk vi utdelt noen kort fra filmen som vi kunne få signert hvis vi ikke hadde noe annet, noe som var veldig kjekt siden jeg hadde glemt å ta med meg noe! Siden jeg ble presset litt ut og bak så bestemte vi oss for at Linnesa skulle stå for fisking etter autografer og så skulle jeg ta bilder. Det var syyyykt frustrerende for akkurat da Hugh kom og skulle ta kortene våre for å signere dem så kom en av arrangørene og bare skyflet han videre til pressen! Han hadde liksom strekt ut hånda og var på vei til å ta kortene fra Linnea, men så FIKK HAN IKKE LOV! Herre Jesus så lei oss vi var da! Men vi fikk ihvertfall Taron Egerton sin da, pluss en haug med søte bilder av dem mens de ble intervjuet, så jeg skal ikke klage for mye!

Og så må jeg virkelig anbefale alle å gå og se Eddie the Eagle på kino! Den var så vanvittig bra! Jeg lo og grein og hadde gåsehud om hverandre, og jeg tror faktisk at jeg må se den når den kommer på kino her i Trysil også!


Dette bildet synes jeg er sååå søtt! Her hadde han signert kortene våre og blunket til Linnea da han skulle gi dem tilbake! Tror Taron er min nye celebrity crush!♥


Rune Temte, Hugh, Taron og Mads Sjøgård Pettersen. Synes det var kult at to nordmenn spiller så sentrale roller i filmen, men det gjorde de jo også i den virkelige historien! 

De bildene her er så søte! Hugh og Taron så ut til å gå så godt overens og drev og tullet og lo hele tiden! Også sa de at de hadde blitt så forelsket i Norge at nå hadde de inngått en pakt om at de en vakker dag skulle eie en leilighet sammen i Oslo og så skulle de være her heeeeele tiden! Ah, det varmer fangirlhjertet mitt å høre slikt!♥
I skrivende stund nå så sitter jeg på bussen mellom Oslo og Elverum og har litt party med meg selv helt bakerst med Journey og Wig Wam på ørene! Jeg synes det er helt sykt digg å kjøre buss så lenge man har tilgang på bra musikk og fin utsikt!
Ellers i dag så har jeg egentlig ikke gjort så mye. Både Linnea og jeg sov ganske lenge og etter at vi stod opp så ble vi begge sittende å spille på hver vår Ipad. Etterhvert fant vi ut at vi skulle stikke og finne oss et sted å spise frokost i stedet for å lage noe selv, så da stakk vi på Dus og kjøpte oss hver vår porsjon med deilig mat! Etterpå gikk vi på Funky Frozen Yogurt og kjøpte oss dessert. Linnea lo av meg fordi jeg ikke hadde helt kontroll på maskinene der så begeret mitt holdt på å renne over! Dere kan tro jeg var mett etterpå! 
Hallo! Akkurat nå sitter jeg hos Linnea på Strømmen og ser på Big Bang Theory mens vi spiser pizza og drikker te. Vi er litt i ekstase begge to fordi vi har vært på premieren av Eddie the Eagle og "møtt" Hugh Jackman i dag! Herre Jesus så kul han er! Det er litt sykt å tenke på at i dag så har selveste Wolverine stått bare en liten meter foran meg! Wooow! Som dere kanskje skjønner så er jeg veldig fan av Hugh Jackman! Jeg fikk tatt en del bra bilder, men jeg har bare med meg ipaden hit så de kommer i morgen når jeg har tilgang på Photoshop igjen! Gleder meg til å se gjennom dem og drømme meg bort! Men nå skal jeg spare fangirlinga til innlegget i morgen! Ha en fin kveld/natt videre!  

 
Gud så sliten jeg er nå i kveld! Egentlig så burde jeg lagt meg for lenge siden fordi jeg er så trøtt og sliten og halvsyk, men i skrivende stund så sitter jeg på massasjesetet mitt og får ryggen knadd. Jeg kom akkurat hjem etter en dag på skirenn og litt kos hjemme hos mamma og pappa. Jeg kan altså ikke huske sist jeg var så sliten som jeg er nå! Som sagt så er jeg litt halvsyk. Jeg begynner å bli skikkelig forkjølet og har supervondt i halsen nå fordi jeg har hostet og harket hele dagen. I tillegg så slet jeg skikkelig med å sove i natt og fikk sikkert bare et par/tre timer på øyet, og det pluss forkjølelsen er jo egentlig slitsomt nok i seg selv. Men som om ikke det var nok så skulle jeg likevel være sporty og gå Kittillirennet i dag som er et årlig skirenn her hjemme på rundt 13-15km. Jeg er litt usikker på hvor langt det er fordi løypa har blitt gjort om siden sist jeg gikk den. Men herregud så slitsomt! Grunnen til at løypa ble gjort om var fordi det var et parti på omtrent to kilometer som bare var kjempebratt nedoverbakke, og nå skulle den liksom være kjørt opp mer i sikksakk og litt "dratt ut" sånn at det ikke skulle være så bratt. Men det var jo fortsatt kjempebratt, bare dobbelt så langt! Jeg haaaater nedoverbakker når jeg går på ski, men jeg har aldri ploget så mye som jeg gjorde nå i dag. I tillegg så falt jeg flere ganger og i det siste fallet mitt så landet jeg på skuldra så jeg fikk skikkelig vondt i armen og hadde nesten ikke følelse i tommelen den siste biten av rennet. Jeg synes rett og slett den nye løypa var helt jævlig. Nå ble det her plutselig til et skikkelig klageinnlegg og det skulle det jo egentlig ikke være. Jeg skulle jo egentlig bare fortelle dere hva jeg har gjort i dag. Men da vet dere at jeg har hatt en sinnsykt slitsom dag! Og så må jeg påpeke at jeg har jo egentlig hatt det veldig koselig i dag, men det ble litt mer fysisk slit enn jeg hadde sett for meg. Nå avslutter jeg bare med noen bilder fra turen. Det siste bildet ble tatt like etter at vi startet å gå, og jeg kan love dere at jeg ikke så like blid ut da jeg krysset målstreken. Jeg håper dere har hatt en litt bedre dag enn meg! 
Jeg kjenner jeg er inne i en dårlig bloggperiode nå. Alt jeg gjør om dagen er å sitte og kose med Gabriel mens jeg ser serier og spiller DragonVale på Ipaden. Det er ikke noe særlig til liv akkurat, men jeg blir veldig sånn på vinteren. Hadde det ikke vært for at jeg må på jobb om dagen så kunne jeg nok like gjerne gått i dvale.

Til helga kan det vel hende jeg finner på noe å pusle med, og på tirsdag drar jeg til Oslo for å være med på noe superspennende! Hvis jeg får byttet bort vakten min på jobb vel og merke, men det må jeg bare få til, for dette kan jeg nesten ikke gå glipp av! Jeg tror det fortjener et eget innlegg så det kommer jeg tilbake til senere, men jeg kan ihvertfall si at jeg gleder meg som en liten unge! Hva gjør dere i kveld?

 
Jeg tror kanskje ikke det er det sunneste forholdet jeg har vært i, men akkurat nå gir jeg litt faen. Og nei, det er ikke en gutt jeg sikter til her. Jeg snakker selvfølgelig om pizza! Jeg har ikke telling på hvor mange ganger jeg har laget pizza de siste ukene, men det er så godt at jeg klarer ikke å la være! Og så er det så forbasket praktisk og ta med restene på jobb og spise i lunsjpausen! Herregud, hvis jeg kunne spist det hver dag så tror jeg nesten at jeg hadde gjort det! Litt næringsvett har jeg dog, så jeg gjør ikke det. Men boy oh boy så digg det er! Nå skal jeg kose meg med pizzaen min og se noen episoder av Friends! Hva gjør dere i kveld?

 
Herregud så fort tiden går når man har faste innlegg hver uke! Nå er det allerede på tide med en ny runde av "One to follow" og denne uken er det Mirjam Flatau som står for tur. Jeg har ikke fulgt henne så lenge, men jeg elsker å se oppdateringer fra henne på instagram feeden min. Jeg tror egentlig ikke jeg trenger å si så mye om henne, bildene taler vel for seg. Hun tar så fine bilder at jeg bare får lyst til å sette meg på et fly og dra til LA og løpe rundt i solen! Jeg elsker sånne inspirerende og godt gjennomførte folk! Trykk på bildene for å komme til instagrammen hennes! Er det noen dere følger som dere synes jeg burde sjekke ut? Legg gjerne igjen et navn eller en link i en kommentar! Jeg er alltid ute etter nye folk å følge!
 
BCk-082x5ioBCitas5R5mv
BCdvYeNx5ozBCY4gpMx5kKBCgd6UGR5jWBCWCmjpR5lr
BCOBno5x5ptBB3cIoyx5i_

/Alle bildene er hentet fra instagramen til Mirjam Flatau
God kveld kjære dere! Håper alle har en fin lørdag! Jeg sitter og slapper av med goood samvittighet jeg nå! Jeg var nemlig ute og løp i stad, og det var så digg! Jeg har ikke trent ordentlig på nesten 5 måneder (hjelpes) så det var virkelig på tide å riste liv i kroppen. Jeg har vært så sliten og sløv i hodet de siste ukene, men har liksom ikke helt klart å slappe av ordentlig, så nå håper jeg at jeg skal få en slutt på det! Jeg vet med meg selv at når jeg har sånne perioder så er det ingenting som hjelper så mye som å slite ut kroppen skikkelig med litt god trening, for da slapper jeg av mye bedre etterpå! Nå har jeg laget meg en deilig smoothie av jordbær og mango og tenkte å sette på en film før jeg legger meg. Jeg er i skikkelig skrekkfilm-humør for tiden, så det spørs om det blir en sånn en i kveld også! Ha en fin kveld videre!♥

 
Er det noe jeg elsker å drømme meg bort i så er det interiør og jeg klarer nesten ikke å vente til jeg får mitt helt egne sted som jeg kan pusse opp og innrede akkurat som jeg vil! Jeg synes det er så fint med lyse store flater med innslag av grovt treverk! Åh, jeg elsker når folk klarer å ta med seg naturen inn i interiøret på en fin måte! Baderomsdøren på bilde nummer to er noe av det kuleste jeg har sett noen gang når det kommer til interiør, og jeg har sååå lyst til å ha det sånn i mitt fremtidige hus! Noen andre must som jeg må ha i huset mitt er en ordentlig lesekrok med plass til mange bokhyller, og selvfølgelig en peis i stua!

Noen andre som har klare ideer på hvordan dere vil ha det i deres fremtidige, eller nåværende hus for den saks skyld?

Amazing!: DIY: 90 Ideas For Making Beautiful Furniture From Upcycled Pallets - there are a few tutorials on this link.:

x: Rustic mod:

white cabinets, rustic floor, lanterns.: oh my goodness, glorious coziness:

book, home, and interior-bildenice way to separate sleep area from living area in a small apartment:

Love the white cabinets with alcoves. Great contrast with the dark wood floors.: Grand #Kitchen #Remodel is gorgeous with Granite Countertops and ceiling beams. www.remodelworks.com:

Love this shower - especially how the top is "built in": Stunning living room: Kandrac-Kole:
Nei, ikke egentlig. Jeg skal nemlig jobbe hele helgen, og på søndag har jeg tolv-timers vakt. Gleder meg ikke veldig til den. Men det tenker jeg ikke på nå! Nå har jeg nemlig tenkt å slappe av maks i kveld, med godteri, god mat og enten skrekkfilm-date med meg selv, eller bare litt catching up av serier jeg har forsømt i det siste. Jeg har ikke helt bestemt meg for hva det blir av de to enda. Akkurat nå sitter jeg og ødelegger appetitten min med godteri, noe jeg vet er veldig dumt siden jeg har planer om å lage supergod middag! Enda så sitter jeg her med godteriposen.. Jeg eier ikke selvdisiplin! Hva er deres planer for denne fredagskvelden? Håper dere har en fin helg!♥

 
Det var ikke bare HM jeg fikk pakke fra i går! Jeg fikk også denne ringen fra Dixi. Er den ikke fin? Jeg elsker den butikken så mye, de har så fine smykker og alt er ekte sølv og gull så man trenger ikke være redd for å bli grønn på fingrene etter en halvtimes bruk! Jeg har en grønn en på den andre hånda som jeg har hatt på siden i vår, og den er fortsatt like fin. I tillegg har jeg hatt en som jeg dessverre klarte å ødelegge i høst fordi jeg ble litt for hardhendt med den på jobb. Jeg elsker å gå med ringer, fordi jeg føler meg så feminin og fin med dem, og disse er helt min stil! Litt gothy og edgy samtidig som de er superclassy og fine! Er de ikke superfine? Jeg fikk en rabattkode på mail i går så da ble det bestilt et kjede, pluss at jeg fikk med en rabattkode på 20% i pakken med denne ringen, så jeg tror nesten det blir enda mer på meg snart! Det er nesten slemt at de er så flinke med rabatter, for det går hardt utover lommeboka mi! Hvis dere vil så kan jeg vise dere alt jeg har derfra bare jeg får den siste pakken!


 
Jeg må bare vise dere denne traileren til Suicide Squad som kommer senere i år! Jeg så den før Deadpool for halvannen uke siden og ble helt blown away! For det første så ser filmen skikkelig kul ut, og for det andre så har de syncet hele traileren opp mot Bohemian Rhapsody! Den sangen er kanskje min favorittsang of all times! Jeg klarer faktisk ikke helt å sette ord på hvor mye jeg elsker den sangen! Tilogmed Lone som hater Queen syntes traileren var helt fantastisk, så det sier litt! Jeg tror nesten bare dere må se den selv for å skjønne hvor amazing den er! 

Hva syntes dere? Noen som har sett den før?

Nå har jeg akkurat spist frokost, og så skal jeg sminke meg litt og stikke ned på bygda en tur. Pakken min med det jeg kjøpte på frokostshoppingen til HM har kommet så nå er jeg spent! Jeg kjøpte et par bukser, men buksestørrelsene til HM er jo helt på trynet så det skal bli spennende å se om de passer! 

Hva slags planer har dere i dag?
Jeg håper at jeg ikke er den eneste som er litt hekta på LED-lys? Jeg har supermange lyslenker på rommet, og Lone og jeg har dekorert hele leiligheta med masse lys, men akkurat farget lys har jeg aldri vært så fan av. Jeg har alltid syntes at det er litt harry, helt til en kompis dekorerte leiligheten til han og venninna mi med masse fargede lys! Da var det plutselig superkoselig, og på butikken en dag forrige uke så bare sprakk det for meg så da ble det fargelys på meg også! Det var med tre lister som det går an å koble sammen, men jeg satte bare opp en, og jeg må si jeg ble veldig fornøyd med resultatet! Når det røde lyset er på så ser jeg for meg en sånn klein sex-scene fra en åttitallsfilm så jeg unngår det litt, haha! Men resten synes jeg er kjempekoselige!Hva synes dere? 
Heisann! Lite blogging fra meg i det siste, men jeg har vært supersliten og det har skjedd litt andre ting og derfor har jeg nedprioritert bloggen litt. Men uansett! Jeg tenkte å vise dere de nye neglene mine! Jeg synes det er såå fint med helt nøytrale farger og lyselyse nyanser av rosa, og nå for tiden har jeg hatt en rosa periode, så da ble de slik! Hva synes dere? Den rosa fargen heter Marie Antoinette og den sølvglitrende heter Noir Whisper. Begge er fra L´oreal.Og se så søtt telefondekselet mitt er! Nå bruker jeg jo mamma sin gamle Iphone 4 som jeg kun hadde et flipcover til, og det irriterte meg så grenseløst fordi spenna var feil plasert i forhold til hva jeg er vandt med, så da ble det en søt liten elefant istedet! Jeg elsker elefanter, og kunne faktisk tenkt meg å ha noe lignende denne her som tatovering! 


Guro Graff
23 år fra Trysil.
Litt film/serie-geek, litt quiz-geek og litt beauty-geek. Bloggen min er en god miks av det hele!


Legg meg til som venn
Arkiv


· Februar 2017 · Juli 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · Juni 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · November 2014 · September 2014 · August 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Februar 2014 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013 · Mai 2013 · April 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012Kategorier


· Blogg · Dagens makeup · Halloween · Håndarbeid · Innkjøp · Inspirasjon · Makeup&Hår · Negler · One to follow · Tips og triksSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits