Min nye favorittfilm. Sett den to ganger i rask rekkefølge, og er ganske sikker på at jeg kan se den 234567 ganger til uten å bli lei. Den er så dyp og twisted, og har så bra soundtrack at man kan ikke la være å elske den. Synes alle skal ta seg tid til å se den!

Stjal bildet fra Rina<3

Tilbrakte gårdagen på Knettsetra og må si at jeg har ikke hatt det så morsomt på lenge. Ta alkohol, bra musikk og bra folk og putt i ei snøgrop så får du en fantastisk dag! Startet å drikke i ett-tiden, hadde det morsomt, hørte Rydell&Quick for 78979325 gang, og så rullet vi nedover fjellet og dro på afterski. Var helt proppfullt på Laaven så var bare så vidt vi kom oss inn, men kult var det!

I dag har jeg vært på hytta med familien, kjempekos det også. Var ikke plass til alle på scooterskyssen, så jeg måtte gå på ski opp. Sykt slitsomt og altfor varmt, men det var en fin tur!

Pappa som sjekker ulvespor på veien opp til hytta.

Håper alle har hatt og fortsatt kommer til å ha en like fin påske som jeg har hatt så langt.Leste akkurat at Beyoncé stiller for sommerkampanjen til H&M, og jeg gleder meg bare av å se dette bildet her. Håper resten av klærne blir like freshe, for jeg elsker dette antrekket!
Hva synes dere?Begynte med denne på mandag, så er nå på dag 5. Skulle egentlig hvile i går, men da var jeg på trening så fikk kjørt beina litt likevel. Blir spennende å se om det har blitt noen forskjell når jeg er ferdig.

Noen andre som driver med noe sånt?


Hadde litt tid å slå ihjel før jobb i går, så jeg tittet innom b.young. De har fått inn sykt mye fine vårklær nå, så jeg måtte ta med meg noe hjem. Gleder meg så fælt til våren og sommeren, klarer nesten ikke å vente.


Kjenner jeg begynner å bli klar for sommer nå med den sola som har vært de siste dagene. Får bare lyst til å ligge ute hele dagen, men det er nok litt for kaldt for det enda ja. Nøyer meg med å sette sammen noen inspirasjons antrekk til sommeren. Gleder meg til å slippe tykke jakker og varme sko!

Hva synes dere om antrekkene? Dere finner link til alle klærne på fashiolistaen min >her<
Fant ut jeg skulle slenge meg på Fashiolista trenden og lage meg bruker der jeg også, så følg meg gjerne! Laga den for sånn fem minutter siden så er nesten ingenting der enda, men gleder meg til å begynne å like ting! Legg gjerne igjen brukernavnet deres hvis dere har, så skal jeg sjekke dere ut! Jeg heter Missmimosa/Guro Graff

Guro Graff
23 år fra Trysil.
Litt film/serie-geek, litt quiz-geek og litt beauty-geek. Bloggen min er en god miks av det hele!


Legg meg til som venn
Arkiv


· Februar 2017 · Juli 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · Juni 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · November 2014 · September 2014 · August 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Februar 2014 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013 · Mai 2013 · April 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012Kategorier


· Blogg · Dagens makeup · Halloween · Håndarbeid · Innkjøp · Inspirasjon · Makeup&Hår · Negler · Tips og triksSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits