Flere enn meg som er så heldige å ha fri i dag eller? Gabriel er ihvertfall glad for litt innekos i dag, og det er jeg også! Nå sitter jeg egentlig bare og venter på at Linnea skal komme på besøk. Vi har planlagt en skikkelig god gammeldags henge-hjemme-dag og det skal bli så godt med litt godt selskap i det været her!

Nå skal jeg skynde meg å få lest noen sider i boken min før Linnea kommer. Jeg likte ikke de første kapitlene noe særlig så den ble liggende noen måneder før jeg bestemte meg for å gi den en ny sjanse her om dagen, og nå klarer jeg nesten ikke å legge den fra meg! 

 

Har dere lest denne boken? Eller sett filmen? (om den har kommet enda?)
Heisann! 

På lørdag farget jeg håret tilbake til min naturlige farge. Sånn ca ihvertfall. Dette er den fargen jeg har funnet som kommer nærmest min naturlige farge, bortsettfra at den er en anelse for gyllen da jeg har en ganske kald tone, men jeg tenker jeg bare skal kjøre på med sølvsjampo og håpe det hjelper litt. Nå ser den jo egentlig ganske kald ut på de bildene her, men det er noen lag med filter på dem for å si det sånn, hehe. 

En annen ting jeg er skikkelig happy for er at håret mitt begynner å bli vant til å ikke bli vasket så ofte. Så lenge jeg kan huske så har jeg alltid vasket håret hver dag, både pga vane og fordi håret har vært skikkelig fett etter en dag. De siste par årene har jeg prøvd å bli flinkere til å unngå det, og har gått over til å vaske det annenhver dag, men så har jeg hatt perioder innimellom der jeg av forskjellige grunner har måttet vaske der hver dag likevel, og så har jeg ødelagt alt. Nå den siste tiden har jeg derimot vært skikkelig flink, og nå er det andre gangen på rad at jeg har kunnet drøye vasken enda en dag! Det hadde vært så digg om jeg kunne vennet det til å bare bli vasket et par dager i uken! 

Hvor ofte vasker dere håret?
Heisann.

I kveld skulle jeg egentlig i bursdagsselskap til fetteren min, men i løpet av arbeidsdagen har jeg bare kjent formen dale, og da jeg kom hjem var jeg helt utslitt, så jeg sendte melding til tanten min og sa at jeg ikke kommer likevel. Synd, for det er alltid så koselig hos dem, men jeg kjenner jeg ikke er helt i verken form eller humør til å være noe mer blant folk i dag. 

Så nå har jeg dratt på meg Frost-pysjbuksa mi, stekt meg en grandis og fylt R2-D2 koppen min med cola og skal prøve å kose meg en liten stund, og så tenker jeg at jeg tar med macen i senga etterpå og bare blir der til i morgen. 

Vi snakkes! 
Hallo hallo! 

Akkurat nå sitter jeg på jobb og koser meg. Det er så koselig å sitte på de roligste salgsstedene våre, og særlig i dag siden det egentlig er frihelgen min. Jeg jobber for ei annen ei, men det er liksom greit når jeg likevel kan sitte og høre på musikk, lese bok og kose med Valle. I går kveld hadde jeg besøk av fineste Ida som jeg ikke har sett på altfor lenge, så det ble naturligvis en litt senere kveld enn jeg i utgangspunktet hadde planlagt, men det var så koselig å se henne igjen!

Nå skal jeg spise litt og så fortsette på boken min. Ha en fin dag videre! Hilsen Valle og meg! 
Her er hva jeg kjøpte i dag! Hårfarge og foundationen var de to tingene jeg i hovedsak var ute etter, mens resten var sånn tar-det-med-hvis-jeg-finner-det-og-gidder-å-ta-meg-råd-til-det. Og jeg både fant og gadd, fordi det faktisk var billig! 

Jeg går til vanlig i ett med snøen, og måtte for noen uker siden innse at favorittfoundationen min faktisk er altfor mørk for meg nå på vinterstid. Nå har jeg igrunnen gått tom også, og så ble denne foundationen anbefalt på en side jeg er medlem av på facebook, så da fant jeg like gjerne ut at jeg skulle prøve den. Den kostet under halvparten av det favoritten min gjør, så hvis jeg blir fornøyd med denne så er jo bare det kjempebra! Primeren har jeg aldri prøvd, men jeg har prøvd foundationen i samme serie og den var helt syk. Jeg har veldig oljete hud i T-sonen, og den foundationen var så tørr at jeg ikke trengte å bruke pudder. Det ble nesten litt i overkant tørt liksom, så hvis denne primeren er i nærheten av den kvaliteten så tror jeg det blir bra! 


 
Det ble en liten svipptur til Elverum på meg i dag, og da jeg kledde på meg i morges så kjente jeg at i dag var en svart dag. Svart og grått fra topp til tå, og jeg tenkte for meg selv at jeg må gå til innkjøp av litt mer svarte klær. Det eneste plagget jeg faktisk kjøpte i dag var lyseblå jeans. Oh well.

Jeg synes jeg var veldig flink til å ikke kjøpe masse dritt på impuls! Jeg er skikkelig dårlig til å spare penger, fordi så fort jeg går inn i en butikk så får jeg så innmari kjøpetrang og så bruker jeg opp alle pengene mine på ting jeg egentlig ikke har bruk for. I det siste har jeg derimot begynt å tenke veldig mye på sparing og har bestemt meg for at jeg skal ta skikkelig tak i meg selv og droppe impulskjøp og heller holde meg til ting jeg faktisk trenger! Og det gjorde jeg i dag! Jeg kjøpte bare ting jeg hadde planlagt på forhånd. Bortsettfra buksa da, men man trenger vel alltid bukser, hehe. (Og så kostet den faktisk bare 199,-)

Nå skal jeg straks gå i gang med hårfarging. Og mens vi først er inne på pengesnakk så kan jeg jo nevne at denne plutselig trangen til å farge håret tilbake til normalen, i tillegg til å skåne håret, også er for å slippe å bruke penger på bleking fremover. Jeg kjenner meg skikkelig pengeflink om dagen altså! Klapp på skuldra til meg!
 
Endelig har jeg tatt helg også! Eller, det er vel riktignok en time siden nå, men jeg måtte ha litt kosestund med Gabriel før jeg kunne åpne macen. Og så skal jeg faktisk jobbe på søndag, så jeg har bare helg i morgen! Men jeg tar det jeg får jeg altså!

Nå sitter jeg og planlegger morgendagen. Jeg har bestemt meg for å farge håret tilbake til normalen for å slippe å slite noe mer på det med bleking. Only problem is at den fargen jeg bruker ikke er å få tak i her i Trysil, så jeg må ihvertfall til Elverum, og å dra dit bare for å kjøpe hårfarge er liksom litt waste med bensin. Så kanskje jeg bare drar hjem til mamma og pappa og lurer de med på skitur i stedet, så får etterveksten bare gro til jeg har noen flere ærender i Elverum. Decisions, decisions. 

Hva er deres planer for helgen? 
Hei hå, endelig fredag!

Jeg skal snart i vei på jobb! Enda en kveldsvakt for meg, men det er egentlig greit. Jeg synes det er så godt å ha morgenen til å slappe av. I dag har jeg fått trent, spist en god frokost, ordnet meg i ro og fred med musikk på høytaleren og så sett en episode med Black Sails. I love it! Det er jo selvfølgelig litt kjedelig å måtte sitte på jobb til klokken åtte på en fredag, men det er jo ikke sååå ofte jeg har denne vakten så det får gå! Ha en super fredag! 
Hei hei! 

Akkurat nå sitter jeg og "sjekker ut ny musikk". Haha, når jeg gjør det så finner jeg kanskje 1 sang av et band jeg aldri har hørt om, og så havner jeg tilbake på band det bare er lenge siden jeg har hørt på. Denne gangen havnet jeg tilbake på The Pretty Reckless, de har visst rukket å gi ut to album siden sist jeg hørte på dem. Med andre ord så suger jeg på å utforske ny musikk, så nå tenkte jeg å like gjerne spørre om hjelp fra dere! 

Har dere noen bra tips å komme med? Favorittsang for øyeblikket? Band? 

Jeg er ganske altetende, så sjanger spiller ikke noe særlig rolle! Og sånn for å tipse litt tilbake så kan jeg jo komme med mine favorittsanger akkurat nå.

Feeling good - Nina Simone

Tattooed Heart - Ariana Grande

Don´t think twice, it´s alright - Bob Dylan

Running up that hill - Within Temptation

I want to die - Myrath
Halla! 

Haha, da jeg skulle hjem fra jobb i stad og gjennom bommen ved bunnen av fjellet så havna jeg bak en turist som åpenbart hadde problemer med å komme gjennom. Etterhvert så gikk han ut og kom bort til bilen min og spurte hvordan i huleste han skulle komme seg gjennom, for han hadde prøvd både visa-kort og romkortet til hotellet. Jeg dro frem ansatt-kortet mitt, hoppet ut av bilen, beordret han om å sette seg inn i sin egen og så sveipet jeg kortet mitt og der gikk bommen opp! "Thank you so much, I owe you!" ropte han ut vinduet mens han kjørte i vei! Jeg får nok aldri innkassert den tjenesten, men koselig var det ihvertfall! Dagens gode gjerning: check! 

Nå skal jeg straks sette på en episode av Black Sails og kose meg resten av kvelden, men først må jeg vise dere et spill som jeg er helt fullstendig hektet på! Det er så latterlig tragisk at det nesten er flaut, men er man hektet så er man hektet. Spillet jeg snakker om er altså KleptoCats og går ut på intet minder enn at du får et tomt rom og en katt, og så skal du mate katten til den er 100% happy, og så sender du den ut for å stjele ting til rommet ditt. That´s it. 

Når du har fyllt opp et helt rom så låser neste rom seg opp, men hvis du er av den utålmodige typen (som meg) så kan du også kjøpe rom med penger som kattene også tar med tilbake. I dag kjøpte jeg et nytt rom (det nede til høyre) og det er litt Halloweenete, og i stad så kom katten min med en kul Stranger Things referanse, så den måtte jeg nesten bare screenshotte og vise frem! Har du sett Stranger Things så skjønner du den, hvis ikke så gå og se Stranger Things. 
Og sånn helt til slutt så må jeg bare få takke >Linnea< for at hun tvang på meg dette spillet, sånn at jeg nå har enda mer å kaste bort tiden min på! 

Er det noen av dere som spiller KleptoCats? Pliiiis si ja.......
Hei og god kveld. 

Jeg tenkte bare jeg skulle stikke innom og gi lyd fra meg. For øyeblikket sitter jeg i sengen og leser litt i en av de fineste bøkene jeg vet om. Tittelen er egentlig ganske selvforklarende, den handler om ensomhet. Om en gruppe mennesker på 40-tallet som bor i samme by og som alle er ensomme på hver sin måte og søker trøst hos den samme personen. Jeg liker veldig godt sånne "sakte" bøker. Det er ikke kjempemye handling i den, og hvis du liker bøker hvor det skjer noe hele tiden så er nok ikke dette boken for deg. Jeg trodde en gang at jeg var en som trengte litt action i bøkene mine, men etter at jeg fant denne innså jeg at det slettes ikke stemmer. Alt man trenger er en bra bok, og det beste med denne er at den faktisk ble gitt ut i 1940 så den er ganske gammel, men det gjør den desto mer interressant. "Dette er Carson McCullers´ debutbok, skrevet da hun bare var 22 år gammel. Boken gjorde navnet hennes kjent verden over. Hun viser i debuten en litterær modenhet, en menneskekunnskap og en livsinnsikrt som er sjelden.
       Ensomhetsfølelse er, som tittelen antyder, bokens egentlige tema. Hun skriver om to døvstumme som er meget gode venner, om en svart lege, om en ung pike som elsker musikk, om en ung barkeeper med godt hjerte, om en rebelsk kommunist, om sorte og hvite om hverandre i en original oppstilling. Inntrengende, bittert sanne menneskeskildringer."  
 
Birds flyin' high, you know how I feel
Sun in the sky, you know how I feel
Breeze driftin' on by, you know how I feel
It's a new dawn, it's a new day, it's a new life for me.
And I'm feelin' good.
 Hei dere! 

Siden jeg liksom har startet å blogge igjen, så tenkte jeg at jeg ihvertfall kan gå igang med disse innleggene igjen. Det er kjekt å ha noe fast å blogge om hver uke for å holde motivasjonen oppe.

Denne uken har jeg valgt youtuber Kelsey Simone. Jeg har ikke fulgt henne superlenge, men hun er så skjønn at hun må få dette innlegget.  Følger du henne fra før?
 Jeg har sett flere som har postet innlegg om sine bucket lists og jeg synes alltid det er veldig spennende å se hva andre mennesker har lyst til å gjøre med livene sine, så nå tenkte jeg at jeg skulle slenge meg med på trenden!

♦Reise til Afrika på elefantsafari! Jeg elsker elefanter og det er lite jeg har så lyst til å oppleve som å se elefanter i sitt rette element!

♦Lære russisk! Jeg synes språk er utrolig morsomt og russisk er et jeg veldig gjerne skulle kunnet!

♦Dra på øyhopping på Færøyene sammen med pappa! Pappa har uttrykt et sterkt ønske om å dra på en sånn tur, og jeg blir gjerne med! Jeg elsker å være på ferie med han for han vet så mye om alt og blir så superengasjert når han får sjansen til å lære bort noe♥

♦Ha så bra økonomi at jeg kan ta fri fra jobbing og bare reise rundt og leve livet! Need I say more?

♦Synge karaoke på Bøes... Det høres sikkert skikkelig teit ut, men jeg har aldri sunget karaoke alene før! Og ikke pga mangel på karaokekvelder, men fordi jeg ikke tør! Jeg har så vanvittig sceneskrekk at det skulle ikke vært lov!

♦Bo i utlandet. Om det så blir England, USA, India eller Thailand spiller ikke så sabla stor rolle, men jeg har lyst til å bo et år eller to utenfor Norge og virkelig kjenne på litt andre kulturer. Hva har dere på deres bucket list?
Heisann, og god helg! 

I skrivende stund sitter jeg under dyna i senga med Gabriel sovende ved føttene mine. Jeg var så sliten da jeg kom hjem fra jobb at jeg måtte ta en liten blund. Jeg har aldri pleid å sove midt på dagen før, jeg er så A-menneske at jeg aldri har hatt behov for det, men i det siste er jeg så trøtt hele tiden at jeg nesten blir sint hvis jeg ikke får sove ut litt etter jobb.

Nå skal jeg derimot krype ut av senga, for snart skal jeg hjem til mamma og pappa for den obligatoriske fredagstacoen, ukens høydepunkt spør du meg! Jeg tror macen blir med meg, for nå fikk jeg akutt lyst til å mekke nytt design, så får vi se hva det blir til! 

Kos dere i kveld!

 

#fredag #taco #helg
I 1958 så mistet USA en hydrogenbombe utenfor kysten til Georgia, og de har aldri funnet den igjen! Og som om ikke det var nok så har det opp igjennom årene vært 32 sånne potensielt katastrofale hendelser bare i USA! Hvor sykt er ikke det?? Slikt sitter altså jeg og leser om når det er stille på jobb. Takk og lov for Side3 og Nettavisen da sier jeg bare! Hvis dere vil lese mer om det så finner dere artikkelen her.

Nå sitter jeg og spiser middag og funderer litt på hva jeg skal gjøre resten av kvelden. Somregel synker jeg ned i sofaen med Netflix på macen og så blir jeg sittende der til sengetid, men jeg er litt mellom serier for tiden, og har oppdaget at det er litt deilig å faktisk gjøre noe om ettermiddagen også. Problemet er bare hva. Jeg er ikke vant med å ha et liv utenom Netflix, så er det noen som har noen forslag til kveldssysler som normale folk driver med?


Sjekk de hårete puppa a. Svarte klær + lys katt er visst ikke den beste komboen.....
 
Vet dere hva? Jeg elsker å bo alene! Jeg har kun bodd alene en gang før, da jeg gikk sminkeskole i Oslo, men da bodde jeg på hybel i kjelleren hos onkelen min så jeg følte liksom likevel ikke at jeg var helt "fri" om dere skjønner? I fjor bodde jeg sammen med Lone og det gikk helt fint det, men å bo alene er virkelig helt fabelaktig, og noe jeg anbefaler at alle gjør en gang i løpet av livet! Her er mine topp 8 mest positive ting med å bo alene!

 

Du lærer å ta ansvar! Ja, altså. Senest i dag, som jeg nevnte i forrige innlegg, så måtte jeg skru opp rørene i vasken på badet fordi den plutselig var helt tett. Da jeg bodde hjemme var det alltid mamma som tok seg av sånne ting (unnskyld mamma), og de gangene jeg har gjort noe med det så har jeg tydd til plumbo. Men ikke i dag! Da var det bare å brette opp armene!

→ Ingen maser om at du må rydde! Dette kan jo selvfølgelig snus til et meget negativt poeng også, men for en som er relativt ryddig av seg, så gjør det ingenting om middagstallerkenen blir stående til dagen etter, så lenge du tar det før det hoper seg opp. Og når du rydder så slipper du også å måtte rydde opp andre sitt rot. For en som har bodd med en rotete lillesøster i litt for mange år så er dette et stoooort pluss!

→ Ingen kø på badet! Trenger jeg å si mer?

 Du kan legge deg når du vil! Og da snakker jeg ikke om å sitte oppe til 3 hver natt. Nei nei, jeg snakker om å legge seg 21 hver kveld. Senest. No shame. #a-menneske

→ Fred og ro! Ingen som bråker med støvsugeren, ser på sport på tv med volumet på fullt, eller blaster One Direction i naborommet når du pøver å konsentrere deg om noe.

→ Du velger middag selv! Grandis for alle penga! Neida, joda, neida. Jeg har litt næringsvett, så det blir litt mer variert enn som så. Men gud så digg å kunne lage akkurat hva man selv vil ha uten å tenke på at noen ikke liker det eller tåler det eller absolutt vil ha noe annet.

→ Du kan høre på hva slags musikk du vil! Dette var et aldri så lite problem med Lone og meg. Vi har typ to band felles som begge liker, ellers er det en sang her og en sang der, og så hater vi alt det andre som den andre elsker! Ikke veldig kult når man hører det den andre hører på uansett hvor i leiligheten man oppholder seg!

→ Ingen mobber deg når du er fyllesyk! Senest på søndag våknet jeg helt syyyykt mange timer senere enn hva jeg pleier å gjøre. Ikke engang Gabriel hadde klart å vekke meg, og han er ganske iherdig om morgenen. Jeg var svimmel, hadde hodepine fra helvette, spydde to ganger, og lå bare i sengen og syntes synd på meg selv til klokken var 14. Da var jeg så skamfull at jeg faket at jeg stod opp og tok med dyna til sofaen og lå der resten av dagen. Jeg er veldig glad for at ingen så meg da. 

 

Jeg skulle egentlig lage 10 punkter, men da jeg kom til nummer 8 fikk jeg helt sperre. Jeg vil gjerne høre deres favorittpunkter når det kommer til å bo alene så legg gjerne igjen en kommentar! Og så må jeg påpeke at heeelt alene er jeg jo ikke da. Jeg har jo søte Gabriel som holder meg med selskap♥


 

Bildet er fra en økt forrige uke, bare så ingen tror jeg jukser ;)


Hei og god morgen!

Nå har jeg akkurat inntatt frokosten og skal straks gå i gang med dagens gjøremål. Jeg har fri i dag, og kjenner allerede at dette blir en produktiv dag. Klokken er bare 9 og jeg har allerede trent, skrudd opp vasken på badet og tømt rørerene for dritt (la meg bare si fyyyyy faen så ekkelt!), og laget frokost! 

Listen min for i dag ser sånn ut:

- Trene √

- Fikse vasken √

- Selvbruning

- Rydde

- Farge bryn

- Vaske sminkekoster

- Lage noen innlegg til bloggen

Hva er deres gjøremål for i dag?
Ha en riktig fin valentinsdag da dere! Jeg for min del jobber kveldsvakt i dag og er nok ikke hjemme igjen før i åttetiden, men da skal det koses! Med katten riktignok #crazycatlady

All sarkasme til side, jeg håper dere får en superduper dag! 
Vi prøver igjen. I går kveld lagde jeg meg en blogg på Nouw og tenkte å starte en ny blogg der med helt blanke ark. Det tok meg en dag og et blogginnlegg før jeg savnet blogg.no så, tada! Haha, vinglepetter much? 

Jeg lover ingenting, men nå er det den tiden på året da jeg gjerne leser litt mer blogger igjen og da blir jeg litt inspirert da! Så får vi se hvor det ender denne gangen!Er det forresten noen som har tips til noen fine, stilrene gratisdesign? Jeg har hatt det samme designet i flere år nå, og selv om jeg liker det greit nok så kjenner jeg at det kanskje hadde hjulpet på motivasjonen med noe nytt. 


Guro Graff
23 år fra Trysil.
Litt film/serie-geek, litt quiz-geek og litt beauty-geek. Bloggen min er en god miks av det hele!


Legg meg til som venn
Arkiv


· Februar 2017 · Juli 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · Juni 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · November 2014 · September 2014 · August 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Februar 2014 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013 · Mai 2013 · April 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012Kategorier


· Blogg · Dagens makeup · Halloween · Håndarbeid · Innkjøp · Inspirasjon · Makeup&Hår · Negler · One to follow · Tips og triksSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits