Heisann!

Dagen i dag har jeg tilbragt med Linnea og Liz, noe som har vært superkoselig! Det starta med at Linnea og jeg reiste på harrytur over grensa, og så traff vi Liz på Bobbos for å spise etterpå. De jentene der er lett mine to beste venninner og det var så godt å kunne tilbringe litt tid sammen med begge to.

Linnea bor jo ikke i Trysil lenger, så det blir ikke så ofte vi får til noe sånt, noe som er veldig trist. Derfor var det ekstra godt å endelig få en hel dag sammen med dem!

Jeg skulle jo liksom ta masse bilder i dag og være en skikkelig bra blogger, men jeg har hatt det så morsomt at jeg ikke har ofret kameraet en tanke engang! Har visst litt å lære på det feltet, så da får dere noen wannabe-flink-blogger-outfit-bilder i stedet.

Håper alle har hatt en like fin dag som det jeg har hatt!Hellu!

Akkurat nå sitter jeg og koser meg med Fresh Prince of Bel Air og strikketøy.

Jeg har blitt helt hektet på den serien så nesten hvert eneste ledige minutt går med til å se på det! #needalife I tillegg så må jeg alltid ha noe å pusle med mens jeg ser på serier, ellers får jeg helt mark i rumpa, så nå har jeg startet på et nytt par sokker. Har vært litt umotivert de siste dagene så jeg fant ut at jeg skulle strikke noe enkelt, men som det likevel går an å gjøre litt ut av!

Nå skal jeg se et par episoder til og så skal jeg ta i et tak og rydde litt. Jeg får ei venninne på besøk i morgen som skal overnatte til lørdag, og når man har ei lillesøster som ikke vet å rydde opp etter seg så hoper det seg fort opp! Og når man selv i tillegg hater å rydde så blir det et veldig tiltak å få gjort det, men må man, så må man!
God dag kjære dere!

Jeg kom hjem fra jobb for bare litt over en time siden, og sitter nå egentlig bare og venter på at tiden skal gå sånn at jeg kan gå og legge meg.

Sov over hos Liz i natt, en av mine aller beste venninner, og fy søren så morsomt vi hadde det! Vi satt og så på klipp av Ellen Degeneres hvor hun sender blant annet produsenten sin inn i forskjellige spøkelseshus, og herregud det er lenge siden jeg har ledd så mye! Vi lo til vi fikk vondt i magen begge to, og jeg må si det var godt med litt ordentlige latterkramper!

Må bare rose Liz for at hun kom på at hun skulle diske opp banansplit til oss! Har ikke smakt noe så digg på lenge!! Ser det ikke godt ut?
Det begynner å bli lenge siden sist jeg postet noe her nå fordi jeg rett og slett gikk litt lei, som jeg ofte gjør. Egentlig så er det en stund siden blogglysten begynte å komme tilbake også, men jeg har selvfølgelig klart å anskaffe meg noe virus shit som gjør det helt umulig å være på nett på pcen. Ikke får jeg fjernet det heller, så hele det her bloggprosjektet ble liksom litt gitt opp til nå!

I dag kom jeg derimot på at det faktisk går an å blogge fra padda! Jeg har til og med sånn ekstern memorycardslot sånn at jeg får overført bildene fra speilrefleksen, så det trenger ikke engang å bli sånn crappy mobilblogging! Nå er jeg stoked altså, det sier jeg bare! Dette blir bra! Kanskje.


Guro Graff
23 år fra Trysil.
Litt film/serie-geek, litt quiz-geek og litt beauty-geek. Bloggen min er en god miks av det hele!


Legg meg til som venn
Arkiv


· Februar 2017 · Juli 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · Juni 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · November 2014 · September 2014 · August 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Februar 2014 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013 · Mai 2013 · April 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012Kategorier


· Blogg · Dagens makeup · Halloween · Håndarbeid · Innkjøp · Inspirasjon · Makeup&Hår · Negler · Tips og triksSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits