Var innom butikken i dag for å kjøpe noe knask og kom ut igjen med en pakke jordbær. Nå sitter jeg og koser meg med dem mens jeg ser på Canada's worst driver. Skulle egentlig sittet i sola og spist dem, har helt sommerfølelse i dag pga det fine være.
Fikk skoene mine i dag, og de er sykt fine. Nå må jeg bare lære meg å gå i dem. Er så glad i å kjøpe høye hæler, men jeg får aldri brukt dem fordi jeg klarer ikke å gå med dem. Luksusproblemer, haha. Fikk et par til, samme type bare i svart, men jeg gadd ikke å ta bilde av dem. De er typen Marais fra Nelly, betalte 199 for to par på salg. Hva synes dere?


 


Fikk en fresh start på dagen i dag. Vanligvis har jeg akkurat stått opp på denne tiden, men nå har jeg allerede vært ute og gått en lang tur. Godt å starte dagen med litt frisk luft. Vet ikke helt hva slags andre planer jeg har for dagen, så vi får se hva som skjer.

Er det noe dere vil jeg skal blogge om?

 

Skulle ønske jeg var flinkere til å bruke ringer, synes det er så sykt fint. Problemet mitt er bare at jeg synes det er så ekkelt å vaske seg på hendene med masse ringer på, så jeg tar de alltid av meg, og så glemmer jeg dem på vasken. Har mistet sykt mange ringer sånn.

Noen andre som har dette problemet?
Elsker brillene mine. Så et bilde på tumblr for en stund siden og ble helt forelsket, så jeg måtte skaffe meg et par. Bestilte på ebay.

Torsdag kveld er trening og Criminal Minds for meg, så nå skal jeg finne meg noe å knaske på og så finne tv'en. Sorry for dårlig blogging i det siste. Har ikke helt motivasjonen, men skal prøve å få til noe i morgen.
Fikk ikke sove i natt, så jeg lå og hørte på musikk og så på pretty little liars til i to-tiden. Hadde stooore problemer med å komme meg ut av senga i morges pga det. Selv om døgnrytmen ikke er som den var da jeg gikk på skole, så blir jeg fortsatt helt ødelagt hvis jeg er våken noe mye lenger enn til tolv. Russenavnet mitt var ikke sleeping beauty for ingenting. Elsker å sove<3
Jeg ønsker meg selvdisiplin i bursdagsgave. Kjøpte akkurat disse skoene, selv om jeg egentlig ikke skal bruke penger. Er supersalg på sko på Nelly, så jeg betalte bare 198 kr tilsammen. Er ikke så mye, men hvis jeg skal tenke sånn om alt jeg kjøper så hjelper det ikke akkurat så mye.


Bråvåknet ti på halv ni i morges av at jobben ringte og lurte på hvor jeg ble av. Hadde helt glemt at jeg skulle jobbe i dag, så da fikk jeg det travelt for å si det sånn. Har aldri stressa så fælt i mitt liv, men jeg rakk frem akkurat i det vi åpnet, så det gikk bra. Haha, sykt typisk at når jeg først skal på jobb så glemmer jeg det! Just my luck liksom.

Var ute og feiret bursdagen til Anniken i går, med masse søte jinter. Tok bare bilder med mobilen, så det ble ikke noen bra, men her er ihvertfall ett av hvordan jeg så ut, og ett av meg og Martine.Overnattet hos henne i natt, koseliiig.
Definitivt en av mine favoritt Johnny Depp filmer. Har ikke telling på hvor mange ganger jeg har sett denne filmen, jeg elsker den. Har sett The Legend of Sleepy Hollow også, men den funka ikke. Har man først sett Johnny Depp i en rolle så går det ikke an å se noen andre.http://24.media.tumblr.com/e23204bb75dd1b7039907f7e9c3df5b8/tumblr_mi90ccakea1rfnbuzo2_500.jpg

http://24.media.tumblr.com/739c4b6d8dd6b5918adb64935945be20/tumblr_mi90ccakea1rfnbuzo1_500.png

http://24.media.tumblr.com/a80a4a45e5ffd97c162bebb15cb89152/tumblr_mi90ccakea1rfnbuzo3_500.png

http://25.media.tumblr.com/3665f717acb49cada0c8d7fd4b28b534/tumblr_mi90ccakea1rfnbuzo4_500.png

http://24.media.tumblr.com/986bc4bdc0efa6fe1a1f1899f272b2fb/tumblr_mi90ccakea1rfnbuzo5_500.jpg

Synes alle Kardashian søstrene er så pene, og så digger jeg personlighetene deres. Særlig Khloe! Jeg hadde digget å ha henne som storesøster!

 


Sånn typ klokka elleve i dag morges var jeg allerede lei alle statuser om valentinsdagen. Har aldri gjort noe mye ut av dagen, selv når jeg har hatt kjæreste, så jeg ga egentlig litt faen i hele greia i år. Tok en lang dusj i morges, farget bryn og hadde bare en meg-dag egentlig. Har vært på trening i kveld og kjørt kroppen litt så gleder meg til stølheten i morgen! Nå sitter jeg og ser på Dominic Monaghan på Animal Planet. Hadde ikke sagt nei takk til å ha selskap av han på valentinsdagen for å si det sånn<3

Nå skal jeg snart se på Criminal Minds og så skal jeg legge meg. Hvordan har deres dag vært?


Fikk pakka mi fra thebombshell i dag, og er kjempefornøyd. Beanien er kjempegod, og smykkene var fine. Ble også overrasket over at den kom allerede i dag. Det stod 1-3 dager på nettsiden, men jeg tenkte at siden jeg bor i Norge så tok det kanskje en dag eller to ekstra, men nei. De må ha pakka og sendt fort ihvetfall for jeg bestilte jo på mandag. Positivt overrasket kaller man sånt! Har også fått genseren min som dere kanskje ser. Lykke<3Begynner å bli sykt lei håret mitt igjen nå. Er så sjalu på alle som har naturlig mørkt hår og fyldige perfekte bryn, synes det er så fint. Har så lyst på mørkt hår igjen, samtidig som jeg føler at jeg kler best å være blond. Jeg må ihvertfall gjøre noe med håret mitt snart ellers dør jeg av kjedsomhet, men jeg er redd for at jeg skal ødelegge det fullstendig hvis jeg farger det mørkt og så angrer. Blir nok antageligvis så jeg bare bleker toppen igjen og dropper den ombre greia jeg har gående nå.

Hater brynene mine også. Er så unfair at jeg skal ha sånn fire hår som utgjør øyenbrynene mine. Kunne ikke noen som faktisk klarer å tegne på bryn fått mine, så kunne jeg fått noen som bare trenger litt påfylling? Lol, luksusproblemer.Feeling all classy today! #me #girl #hair #photo #photography #tattoo #girlswithtattoos #owl #owltattoo #shirt #classy #skull #skulls

Min bestevenn Linnea har endelig bestemt seg for å begynne å blogge igjen, så alle må stikke innom bloggen hennes >Link< og legge igjen en kommentar og si at jeg sendte dere! Dere kan jo også stikke innom tumblr'en hennes >Link< siden det for det meste er der hun bor

 Trenger litt påfyll med inspirasjon. Føler meg så lite motivert for tiden, vet liksom ikke helt hva jeg skal fylle tiden med. Det er mye jeg har lyst til å gjøre, som å tegne, male, ta bilder, trene og sånt, men jeg får det ikke til. Hater når det er sånn.

 


Nettopp kommet inn igjen etter en lang gåtur. Var godt å få litt frisk luft til hodet, i tillegg til at det er skikkelig chill vær. Har snødd som faen hele dagen, og da er det så digg å være ute. Nå skal jeg se den nyeste episoden av The walking dead. Endelig er det tilbake!
New in:

http://www.thebombshell.se/shop/33635/art35/h5673/14695673-origpic-5788c3.png

Comme des fuckdown beanie

http://www.thebombshell.se/shop/33635/art35/h7900/14697900-origpic-ded2f8.png

Chain bracelet - golden spikes

http://www.thebombshell.se/shop/33635/art35/h8300/14968300-origpic-01883c.png

Spike drop øredobber

Synes alle skal ta seg en tur innom thebombshell.se >link<. Den er nyoppstartet og de har kjempemye fint der, og prisene er helt greie også! Jeg måtte ta pause fra shoppestoppen min (haha), fordi jeg har ventet på at de skal åpne lenge nå, så da jeg fant ut at det hadde skjedd klarte jeg ikke å holde meg.

Heisann! Kom hjem fra jobb nå, og har skikkelig vondt i hodet. Å jobbe når det nesten ikke er folk innom er serr sykt slitsomt. Blir liksom bare å sitte og stirre i veggen. Not cool.

Nå sitter jeg og venter på pizza, og så skal jeg bare slappe av max i kveld. Hvordan er deres lørdag?
Har visst ikke blogget siden lørdag. Har bare vært så sykt sliten og trøtt i det siste, så har ikke orket å slå på pc'en en gang. Har vondt i hodet i dag også, så tror ikke det blir noen egopics i dag, gidder ikke å sminke meg.


Alle bilder er fra min tumblr >her<

Føler jeg bare blogger om det samme hele tiden. Noen som har noen idéer til andre ting jeg kan blogge om?
Skulle egentlig ut med noen venninner i kveld, men Marthe ble syk og så var alt så usikkert så vi droppa hele greia. Så da blir det nok en rolig kveld for min del. Kanskje like greit, for jeg er ikke akkurat lagd av penger for tida. Skal prøve å få lagd ferdig et skjerf jeg driver med, og kanskje vise dere luesamlinga mi so far? Noen som vil se? Jeg er blitt ei skikkelig håndarbeidsbitch! Skjerfet jeg driver med er btw likt som det under, bare i hvitt.
Alle bildene er fra tumblr. Besøk min >her<


Guro Graff
23 år fra Trysil.
Litt film/serie-geek, litt quiz-geek og litt beauty-geek. Bloggen min er en god miks av det hele!


Legg meg til som venn
Arkiv


· Februar 2017 · Juli 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · Juni 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · November 2014 · September 2014 · August 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Februar 2014 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013 · Mai 2013 · April 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012Kategorier


· Blogg · Dagens makeup · Halloween · Håndarbeid · Innkjøp · Inspirasjon · Makeup&Hår · Negler · Tips og triksSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits