Hei! Hva skjer? Jeg er litt redusert etter nattens festligheter, så nå sitter jeg og bare koser meg med litt spennende lesestoff av forskjellig kaliber og tar livet helt med ro. Det er så godt å kunne krype opp i senga med kattene, sette på litt god musikk og oppdatere seg på interesser. Jeg har sittet og lest et intervju med Nightwish til nå, og nå gleder jeg meg til å åpne Det Nye og omfavne den jentejentete delen av meg!

Og så må jeg bare få si at det er vanvittig vanskelig å ta bilder av hva man driver med her i huset uten å få med minst én katt på bildet, haha!

I helgen har jeg forresten gjenoppdaget flanellskjorten min og innsett at jeg trenger flere i livet mitt, så hvis noen har lyst til å donere bort noen til meg så tar jeg gladelig imot!Hvordan har dere tilbragt denne søndagen?
God morgen!

Jeg tenkte jeg skulle skrive litt om farging av bryn i dag. Jeg er naturlig ganske blond og har derfor veldig lyse bryn og tynn hårvekst i tillegg. Da jeg var yngre hadde jeg så lyse bryn at de nesten ikke syntes, og til dags dato så synes jeg det er helt jævlig å skulle fylle inn dem uten å ha litt farge på dem fra før. De har heldigvis blitt litt mørkere med årene, men ikke mer enn at jeg farger dem med jevne mellomrom. Det er faktisk ingen gang jeg føler meg så bra som når brynene er on point, og da er det ganske kjipt å nesten ikke ha synlige bryn naturlig. Men man må jo bare jobbe med det man har, og derfor farger jeg dem en gang i uken. 

Som dere kan se på før-bildet så har jeg ikke bare lyse bryn, men jeg har veldig tynn hårvekst også. Fargen jeg bruker er faktisk ikke så mye mørkere enn den naturlige fargen, men det fine er at jeg får farge på alle småhårene som ligger under brynene, og da ser de mye fyldigere ut med en gang. Her har jeg bare farget dem og ikke formet dem noe særlig. Jeg pleier å forme dem med fargen og så napper jeg det som eventuelt stikker utenfor etterpå, men nå er det ikke så lenge siden jeg tok en skikkelig nappesjau, så det var minimalt med småhår å ta bort. 
Flere som sverger til å farge brynene?

 

#sminke #makeup #bryn 
Hei og god kveld, eller natt. 

Dette er faktisk den første gangen på flere uker at jeg ikke har gått og lagt meg klokka ti, og jeg er nesten litt stolt. Lone som jeg bor sammen med skulle ha vors her i kveld med et par venninner, så jeg slo meg ned sammen med dem for å være litt sosial. Hadde det ikke vært for det så hadde jeg sikkert gått og lagt meg klokka ni, haha! Jeg hadde jo aldri noen intensjon om å bli med ut, så mens de har sittet her dollet opp og fine og med vinflaska på bordet så har jeg sittet i Frost pysjbuksa mi og en stor strikkegenser, og drukket cola. Det synes jeg er helt innafor. Det er vel omtrent halvannen time siden de dro ut nå, men jeg følte for å nyte stillheten litt til før jeg la meg. Nå skal jeg derimot ta med meg frost buksa og krype under dyna, for nå har tilogmed kattene tatt kvelden, så da er det på tide at jeg gjør det også. God natt!


Heisann! Har dere hatt en fin dag? Nå har jeg akkurat betalt litt regninger og vasket av en ansiktsmaske så nå føler jeg meg fresh og klar til å sove! Jeg tenkte jeg rett og slett skulle legge meg nå og sette på en serie eller en film og bare slappe av max til det er sovetid. Det synes jeg at jeg har fortjent i dag. Jeg har også fått kjørt bilen på verkstedet i dag takket være mitt kjære snartenkte søskenbarn, så bare jeg husker å ringe dit i morgen tidlig og bestille fiksing sånn at de får bestilt delen jeg trenger så er det ute av verden. Det er så godt med alt som er gjort!

Jeg må bare dele med dere utsikten jeg hadde da jeg sto og ventet på at pappa skulle hente meg etter jobb i dag. Bildet er jo ikke i nærheten av så fint som det faktisk var, men dere vet vel hvordan det er når man skal prøve å fange opp en fin solnedgang eller noen sånt med et iponekamera. Det blir liksom ikke det samme. Men fint var det ihvertfall! Håper dere har en fin kveld videre! Nå kom akkurat Gabriel og la seg midt oppå leggene mine, så jeg får se om jeg klarer å snike meg ned i liggestilling uten å uroe han alt for mye. Det er så koselig å ha han i senga om natta, så jeg vil nødig fornærme han ved å flytte på han, haha!
God kveld! Nå sitter jeg i senga og skal snart til å sove. Jeg har vært våken siden halv fem i morges og begynner å kjenne det litt nå, men jeg synes det er hel greit! Jeg elsker å ha døgnrytmen så på plass at jeg bare kan stå opp når jeg våkner om morgenen, selv om det kanskje er "midt på natta" for andre folk! 

Jeg har hatt fri fra jobben i dag, etter å ha jobbet åtte dager i strekk, og hadde egentlig tenkt å ta meg en lang og god skitur, men da jeg satt i bilen klokka sju i morges og var klar til å dra så ville ikke bilen starte! Jeg er ganske sikker på at det er starteren som er gåen, for den har drevet og gitt fra seg noen sære lyder når jeg har prøvd å starte motoren så lenge jeg har kjørt bilen, men det har liksom alltid gått bra så jeg har ikke giddet å sjekke det opp. Nå kan jeg jo angre på det.

Siden jeg ikke fikk forlatt leiligheten slik jeg hadde tenkt i dag så endte det med at jeg ryddet og støvsugde litt i stedet før jeg krøp ned i godstolen sammen med Gabriel og ble der. Helt greit det også, selv om jeg var eksepsjonelt ladd for en skitur! 


Se så klar jeg var for skituren! Med ull på hele kroppen og lua langt nedover ørene var jeg villig til å trosse 20 blå! Totalt waste av pågangsmot.

Her har dere et oppsumeringsbilde av hva jeg faktisk har gjort i dag. Lakket negler, kost pusekatt og glodd på macen.

 

Håper deres dag har vært litt mer begivenhetsrik!


Guro Graff
23 år fra Trysil.
Litt film/serie-geek, litt quiz-geek og litt beauty-geek. Bloggen min er en god miks av det hele!


Legg meg til som venn
Arkiv


· Februar 2017 · Juli 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · Juni 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · November 2014 · September 2014 · August 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Februar 2014 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013 · Mai 2013 · April 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012Kategorier


· Blogg · Dagens makeup · Halloween · Håndarbeid · Innkjøp · Inspirasjon · Makeup&Hår · Negler · Tips og triksSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits