Jeg er et inspomenneske. Jeg elsker å se inspirerende bilder og og kan sitte og bla gjennom konto etter konto på instagram, tavle etter tavle på pinterest osv. Telefonen min er full av screenshots av hårfarger og frisyrer, negler og sminkelooker, og i lang tid har jeg prøvd å finne en smart måte å få litt oversikt over alle disse bildene på.

I går kveld så slo det meg plutselig at jeg burde lage en egen instagram med alle disse inspirerende bildene! På den måten får jeg samlet alt på en plass uten at telefonen min blir et svare rot, og jeg får delt all inspirasjonen med andre som også kanskje er på utkikk etter litt inspo eller bare vil se på fine bilder! Hvor lurt er ikke det?

Så følg gjerne den nye kontoen min! Bare trykk på bildet for å komme til den! Mange av bildene er bilder jeg har funnet på random nettsider eller på tumblr og som ikke har hatt link til den som eier bildet, men jeg kommer selvfølgelig til å gi creds på alle bildene jeg vet opphavet til!
Er det noe jeg elsker å drømme meg bort i så er det interiør og jeg klarer nesten ikke å vente til jeg får mitt helt egne sted som jeg kan pusse opp og innrede akkurat som jeg vil! Jeg synes det er så fint med lyse store flater med innslag av grovt treverk! Åh, jeg elsker når folk klarer å ta med seg naturen inn i interiøret på en fin måte! Baderomsdøren på bilde nummer to er noe av det kuleste jeg har sett noen gang når det kommer til interiør, og jeg har sååå lyst til å ha det sånn i mitt fremtidige hus! Noen andre must som jeg må ha i huset mitt er en ordentlig lesekrok med plass til mange bokhyller, og selvfølgelig en peis i stua!

Noen andre som har klare ideer på hvordan dere vil ha det i deres fremtidige, eller nåværende hus for den saks skyld?

Amazing!: DIY: 90 Ideas For Making Beautiful Furniture From Upcycled Pallets - there are a few tutorials on this link.:

x: Rustic mod:

white cabinets, rustic floor, lanterns.: oh my goodness, glorious coziness:

book, home, and interior-bildenice way to separate sleep area from living area in a small apartment:

Love the white cabinets with alcoves. Great contrast with the dark wood floors.: Grand #Kitchen #Remodel is gorgeous with Granite Countertops and ceiling beams. www.remodelworks.com:

Love this shower - especially how the top is "built in": Stunning living room: Kandrac-Kole:
Hallo fra meg!

Har dere sett denne kolleksjonen til Wildfox eller? Jeg kom over den i stad og syntes lookbookbildene var helt supre! Klærne deres er ikke helt min smak, men sminken og rett og slett hele stylingen på denne shooten gikk rett i 60talls hjertet mitt! Jeg elsker stilhistorie og synes 60tallet var en så helt utrolig blanding av classy og rocka kult og den classy biten synes jeg ihvertfall de har fått til her! Det er omtrent 40tusen bilder til på denne shooten, så hvis dere vil sjekke ut resten så finner dere den HER. Jeg tok bare med et lite utvalg, ellers hadde bloggen min blitt fylt til randen!

Denne grønne aliengenseren kunne jeg godt tenkt meg som en søt chillegenser. Jeg hater å gå i så sterke farger, men akkurat denne tror jeg at jeg kunne gjort et unntak for, bare sånn hjemme!Hva synes dere om denne kolleksjonen?


God morgen! Klokken er bare 9, men jeg har allerede vært oppe i nesten to timer. Jeg har fri fra jobben i dag, og jeg liker å få mest mulig ut av dagene, og denne dagen har så langt vært full av inspirasjon! Helt siden jeg våknet har jeg sittet på pinterest og samlet ideer til diy-prosjekter (med unntak av en liten halvtime da jeg lagde meg en mango, ananas og banan-smoothie. Nam!). Det er så utrolig mye fint og kult man kan lage bare ved hjelp av noen få ting, og jeg kjenner det snart renner over av kreativitet her nå. Nå vet jeg ihvertfall hva jeg skal bruke helgen på!

Jeg tenkte å kanskje adoptere noen av ideene og legge ut på bloggen hvis resultatene blir bra. Jeg selv elsker ihvertfall å lese diy-innlegg og se på alt det kreative andre gjør, så jeg håper det er noen som vil sette pris på å finne noen sånne innlegg her også!


En gang i fremtiden når tålmodigheten min strekker til på større prosjekter så skal jeg strikke meg noe liknende dette her. Tenk så deilig å bare krype inn i den genseren på lørdag kveld mens man koser seg på sofaen med den verste skrekkfilmen man kan finne! Gleder meg allerede!


Og så over til noe helt annet. Jeg driver og mekker nytt design, og mangler nå bare å få lagd en header og få fiksa linken til "ADD" knappen, men sistnevnte er visst ikke så enkelt som man skulle tro. Fikk ei venninne til å trykke på add meg-knappen, men i stedet for å komme til min profil for å legge meg til som venn, så kommer hun bare inn på sin egen profil. Noen som vet hvordan man får fikset det?
Det er så utrolig mye jeg har lyst til å gjøre med håret mitt! Jeg vil ha svart hår og brunt hår og rødt hår, og jeg vil ha rosa ombre hår, og ti forskjellige farger på en gang, og jeg vil ha dreads, og naturlig langtblondt hår. Og jeg klarer ikke å bestemme meg for hva jeg vil gjøre! Akkurat nå har jeg noen utvaskede striper med rosa, blått og lilla, men skulle absolutt farget det opp igjen hvis det skal være noe særlig fint. Flere enn meg som er vinglepetter når det kommer til hår?

Hvis dere vil ha mer inspirasjon så bare trykk på bildene. Da kommer dere inn på tumblr'en min som handler om hår.


#hår #inspirasjon
Er det en ting jeg elsker å se bilder av så er det flotte hus og steder å bo. Jeg blir så inspirert og gleder meg til jeg får mitt eget sted som jeg kan gjøre hva jeg vil med. Et problem er at jeg aldri vet hva jeg vil, for jeg vil alt! Jeg vil ha en leilighet i en by et sted, som er lys og fin og nært alt og alle, og jeg vil bo i et slott ute i skogen med kun naturen som nærmeste nabo.

Tenkt at verden er så stor og vakker og full av muligheter, og så skal man finne seg ett sted man vil bo.#hus #hjem #inspirasjon
Jeg har allerede vært oppe i to timer nå fordi jeg er i 17.mai kommiteen her i grenda, og da må vi møte i samfunnshuset sykt tidlig fordi toget går sykt tidlig. Så nå sitter jeg egentlig bare og slækker i bunaden og venter på skyssen min. Etter at vi er ferdige i samfunnshuset så skal jeg prøve å komme meg til bygda for å se på russetoget, håper bare jeg rekker det. Ooog etterpå der igjen skal jeg til Linnea og feire bursdagen hennes som også er i dag!

 

Verdens beste bestevenn! Synes alle skal stikke innom tumblr'en hennes (link lenger opp i innlegget) og gratulere henne med dagen!Elsker at med fashiolista så kan man enkelt finne klær, like dem, sette sammen antrekk og bygge opp et helt arkiv med klesinspirasjon. Anbefaler alle som er interessert i mote å lage seg en bruker der.

Flere som bruker fashiolista? Legg i såfall igjen brukernavnet deres så jeg kan følge dere! Jeg heter Missmimosa.Leste akkurat at Beyoncé stiller for sommerkampanjen til H&M, og jeg gleder meg bare av å se dette bildet her. Håper resten av klærne blir like freshe, for jeg elsker dette antrekket!
Hva synes dere?

Kjenner jeg begynner å bli klar for sommer nå med den sola som har vært de siste dagene. Får bare lyst til å ligge ute hele dagen, men det er nok litt for kaldt for det enda ja. Nøyer meg med å sette sammen noen inspirasjons antrekk til sommeren. Gleder meg til å slippe tykke jakker og varme sko!

Hva synes dere om antrekkene? Dere finner link til alle klærne på fashiolistaen min >her<
Fant ut jeg skulle slenge meg på Fashiolista trenden og lage meg bruker der jeg også, så følg meg gjerne! Laga den for sånn fem minutter siden så er nesten ingenting der enda, men gleder meg til å begynne å like ting! Legg gjerne igjen brukernavnet deres hvis dere har, så skal jeg sjekke dere ut! Jeg heter Missmimosa/Guro Graff

 

 

Skulle ønske jeg var flinkere til å bruke ringer, synes det er så sykt fint. Problemet mitt er bare at jeg synes det er så ekkelt å vaske seg på hendene med masse ringer på, så jeg tar de alltid av meg, og så glemmer jeg dem på vasken. Har mistet sykt mange ringer sånn.

Noen andre som har dette problemet?Trenger litt påfyll med inspirasjon. Føler meg så lite motivert for tiden, vet liksom ikke helt hva jeg skal fylle tiden med. Det er mye jeg har lyst til å gjøre, som å tegne, male, ta bilder, trene og sånt, men jeg får det ikke til. Hater når det er sånn.

 

Alle bildene er fra tumblr. Besøk min >her<
Tumblr_m64o9zqprg1qm1r0no1_500_large
Tumblr_mgoi6kbnpa1rcq4v2o1_500_large
Tumblr_mgja9w8arm1rno4uyo1_500_large
Tumblr_mbyscdyecx1rbobhdo1_500_large
Tumblr_mgoibkmnn11r7n4ueo1_1280_large
Tumblr_mgzg4hribv1qerbano1_500_large
Tumblr_mghlzym3vi1qc2r6lo1_1280_large
Tumblr_mgt4itqlgc1qfq6p8o1_500_large

Alle bilder er fra weheartit.

Jeg pleide å synes at gull var så sinnsykt stygt. Skjønner ikke hva som var galt med meg.


Guro Graff
23 år fra Trysil.
Litt film/serie-geek, litt quiz-geek og litt beauty-geek. Bloggen min er en god miks av det hele!


Legg meg til som venn
Arkiv


· Februar 2017 · Juli 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · Juni 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · November 2014 · September 2014 · August 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Februar 2014 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013 · Mai 2013 · April 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012Kategorier


· Blogg · Dagens makeup · Halloween · Håndarbeid · Innkjøp · Inspirasjon · Makeup&Hår · Negler · Tips og triksSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits