Herregud som jeg elsker den genseren her! Det har vært ganske dårlig vær og ganske kaldt i dag, så jeg var ikke sein om å dra på meg den her i morges. Jeg har strikket den selv, uten oppskrift så den er ikke akkurat verdens peneste genser, men den er absolutt verdens deiligste og den har blitt mye brukt i vinter! Den er så god å dra på seg på slappe innedager! Det eneste som er litt trist med den er at den er kjempevarm, så det blir nok ikke noe mye kosing med den før til vinteren igjen, men da har jeg ihvertfall noe å glede meg til når mørket begynner å snike seg innpå igjen!Flere som har en sånn genser som altid kommer frem når det er litt kaldt og trist ute?

 

#håndarbeid #strikking #genser 
Er det noe jeg synes er helt fantastisk kult/fint så er det heklede og strikkede bikinier! Jeg synes de har helt sin egen sjarm, og man kan gjøre så mye ut av det! Jeg prøvde å hekle meg en for noen år siden, men den ble helt mislykket fordi jeg ikke hadde noe å gå etter, men i dag så kom jeg på at jeg skulle sjekke pinterest og se om jeg fant noe jeg likte! Og det gjorde jeg selvfølgelig! Jeg klarer uansett ikke å hekle noe særlig etter oppskrift, så å finne ferdige oppskrifter har ingen mening for meg, men pinterest er jo også fullt av bilder av ferdige produkter som man bare kan prøve seg fram med, og prøve å etterligne. Jeg bruker jo pinterest til å finne oppskrifter på alle mulige andre håndarbeidsprosjekter, så at jeg ikke har tenkt på å lete etter bikinier der før nå, det skjønner jeg ikke helt!

Jeg begynte så vidt å hekle på en bikinitopp nå i dag. Jeg har egentlig et annet prosjekt jeg skulle fått unna først, men jeg ble så inspirert at jeg ikke klarte å la være! Det skal bli spennende å se om jeg får det til noe bedre denne gangen, eller om den blir like mislykket som forrige gang! Jeg kommer nok til å poste bilde av den etterhvert hvis jeg blir fornøyd med den!


Alle bildene er funnet på pinterest.

 

Flere enn meg som liker bikinier som er heklet eller strikket?

 

#håndarbeid #hekle #hekling #bikini #sommer
Som dere kanskje skjønte på mitt forrige innlegg så har jeg tilbragt veldig mye tid på pinterest i det siste. I går kom jeg tilfeldigvis (egentlig ikke) over et hekleteppe som jeg falt helt pladask for, og jeg stupte rett ned i garnlageret mitt for å se om jeg hadde noe garn som egnet seg til dette teppet. Jeg fant noe alpakka/akryl garn som jeg personlig synes er superdeilig (har heklet et lite teppe i det før og det ble kjempemykt) og satte i gang!

Når jeg begynner med sånne prosjekter så har jeg ikke lyst til å gjøre noe annet før det er ferdig, det er omtrent som når man begynner å lese en bra bok og ikke klarer å legge den fra seg, og det var nesten så jeg ikke hadde tid til å dra på jobb i går, haha! Dessverre har jeg hatt litt for mye å gjøre i det siste, så jeg har ikke kommet noe særlig langt enda, men så snart jeg har postet dette innlegget så skal jeg synke ned i sofaen og fortsette.

Her er bilder av teppet til hun jeg fant oppskriften hos, den kan dere finne >her<. Jeg hekler mitt teppe i litt mer nøytrale og jordnære farger, og jeg gleder meg til å vise dere det ferdige resultatet!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Guro Graff
23 år fra Trysil.
Litt film/serie-geek, litt quiz-geek og litt beauty-geek. Bloggen min er en god miks av det hele!


Legg meg til som venn
Arkiv


· Februar 2017 · Juli 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · Juni 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · November 2014 · September 2014 · August 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Februar 2014 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013 · Mai 2013 · April 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012Kategorier


· Blogg · Dagens makeup · Halloween · Håndarbeid · Innkjøp · Inspirasjon · Makeup&Hår · Negler · Tips og triksSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits