Heisann alle sammen!

Jeg vet jeg er litt på etterskudd med dette innlegget, og jeg satt faktisk i går og lurte på om det i det hele tatt var noen vits i å poste det, men så bestemte jeg meg for at jeg kunne i det minste gi litt lyd fra meg og forklare hvorfor det ikke har kommet noen look fra halloween! Jeg hadde egentlig tenkt å bruke hele lørdagen på å forberede halloween, og skulle sminke meg tidlig sånn at jeg rakk å ta bilde av sminken og vise dere før folk begynte å komme hit på vors. Dette skjedde derimot ikke, for av en eller annen grunn klarer jeg alltid å somle veldig med ting, og en halvtime før folk skulle komme så hadde jeg enda ikke begnt å sminke meg! Ikke at det gjorde så supermye for vorset sin del siden det var meningen at vi skulle ordne oss litt sammen, men for bloggen sin del ble det litt mer krise. Alt av bilder og blogg ble desverre glemt bort og det eneste jeg sitter igjen med er et dårlig snapchatbilde som ikke viser sminken veldig tydelig. 

9iWb5zumbS


Det irriiterer meg veldig at jeg ikke fikk tatt noen ordentlige bilder av sminken for jeg var egentlig ganske fornøyd, men det får så være. Hvis jeg gidder så kanskje jeg gjør den på nytt bare for å vise dere, men vi får se. Det jeg gjorde var ihvertfall å lage litt barktekstur i ansiktet og litt nedover halsen, lime på noen løvblader og kalle meg en skogsnymf. Jeg vet dere sikkert forventet at jeg skulle gjøre en skikkelig blodig look, men jeg fant ut at jeg heller ville gjøre en litt penere look, og hva er vel kulere da enn en mystisk skapning fra skogen? 

Neglene fikset jeg forresten for anledningen, og selv om jeg elsker å ha lange negler så tok virkelig de der kaka! Jeg måtte hele tiden be folk om å gjøre ting for meg, og det første jeg gjorde da jeg kom hjem på natta var å file de ned til en litt mer praktisk lengde! Jeg skal lage et eget innlegg senere om hvordan de ble til slutt, for jeg er rent fornøyd med dem nå!

Hva gikk dere som på halloween?
Hei igjen!

Her kommer en ny look, med blod igjen denne gangen! Dette er faktisk looken jeg gikk med på halloween i fjor, og jeg synes den var så kul at jeg bestemte meg for å vise dere! Masken er den samme som jeg brukte i fjor, men ellers har jeg gjort sminken på nytt.

Masken har jeg laget selv om noen skulle lure på det. Det er ikke noe mer hokus pokus enn at jeg tok noe papp av en helt alminnelig brun pappeske og klippet ut en form som samsvarte så nogenlunde med ansiktsformen min. Deretter klippet jeg ut øynene, presset ut "luften" i pappen ved å bare klemme den flat og bøye og rulle den, slik at den ble så tynn som mulig, og myk og lett å forme, og så lagde jeg neseryggen ved å bare klemme sammen mellom øynene og lime det stramt med latex på undersiden av masken.Deretter bare sminket jeg den som mitt eget ansikt med foundation og bryn, og tok på blod på kantene. Håper dette var forståelig!

 

Til denne looken har jeg brukt:

Kryolan Liquid Latex

Ben Nye Pro F/X Wheel MDW Master Disaster

Ben Nye Blood Effects Gel

Ben Nye Fresh Scab Blood

Toalettpapir (mellom lagene med latex for tykkere sårkant)

Papp

 

Er dette noe dere kunne gått med til halloween?

Heisann!

Her er jeg tilbake med en ikke så blodig look! Som dere sikkert har skjønt for lenge siden så er jeg veldig fan av looker som inneholder både blod og gørr og alt mulig ekkelt, men en gang i blant så synes jeg det er sykt kult om man får til looker som er ekle uten alt blodet også! Jeg følger bloggen til Linda Hallberg, en svensk makeupartist som er helt villt flink, og hun postet en utrolig kul klovnelook for noen dager siden, og jeg ble litt inspirert av den. Dere kan se den HER

Jeg gikk for en litt mer utvasket stil, og klinte på litt sfx sminke i ujevne trekanter over og under øynene og så kjørte jeg på med latex over for at det skulle bli litt blassere og se litt mer ut som arr. Og så må jeg bare beklage for den dårlige kvaliteten på bildene og si at det så veldig mye bedre ut i virkeligheten enn det ble på kamera! Jeg må fikse noe ordentlig lys å ta bilder i, for det funker dårlig å være avhengig av dagslys for å få til bra bilder når det er helt grått ute!

Hva synes dere?Hei igjen!

Som nevnt tidligere i dag så er det altså på tide med en ny look! Denne gangen et utrevet øye! Jeg husker da jeg gikk sminkeskolen så var det noen elever i sfx klassen som gjorde noe lignende på en av assistentlærerne, og det var så kult! Helt siden da så har jeg hatt lyst til å prøve det her! Jeg gikk jo ikke sfx linjen, så alt det jeg gjør av spesialteffekter her er selvlært, og derfor ikke like bra, men hvem bryr seg! Det er jo så morsomt!

Denne looken har jeg gjort ved at jeg klippet ut en pappbit i form av øyet mitt og limte den over øyet med vippelim. Deretter tettet jeg sprekkene med bomull og latex, og så hadde jeg på farger og blod. Det var ikke noe problem å ha øyet åpent under sminken, men dere kan tro jeg ble irritert da jeg fikk noe rusk på øyet UNDER alt dette! Haha, jeg satt og blunket som en tulling for å få det vekk!

 

Til denne looken har jeg brukt:

Kryolan Liquid Latex

Ben Nye Pro F/X Wheel MDW Master Disaster

Ben Nye Blood Effects Gel

Ben Nye Fresh Scab Blood

Vanlig bomull kjøpt på Kiwi

Papp

 

Håper dere liker den!

Og igjen, hvis noen har forslag til andre looker så bare si ifra!


Heisann!

Her kommer den andre looken i halloweenserien min, nemlig en undercover-robot look, eller noe i den duren! Akkurat som til den forrige looken har jeg også her bare sminket meg som vanlig før jeg begynte med roboten, og denne kan selvfølgelig også endres akkurat som du måtte ønske! Om du vil kan du kle deg ut som noe helt annet og kjøre på med robotsminken og bli typ en robotversjon av Alice in Wonderland! Det finnes ikke grenser for hva denne looken kan brukes til!

Til denne looken har jeg brukt:

Kryolan Liquid Latex

Ben Nye Pro F/X Wheel MDW Master Disaster

Ben Nye Fresh Scab Blood

Aluminiumsfolie

Tørkepapir (under lateksen)

 

Nå skal det sies at aluminiumsfolie er en ekstremt billig variant av denne looken, men det var det jeg hadde. Har du det nødvendige av ansiktsmaling kan du selvfølgelig male på robotefekten og få en enda mer detaljert look!

 

Hva synes dere om denne looken?
Hallo alle sammen!

Oktober er endelig her, og det betyr HALLOWEEN! Vet ikke med dere, men jeg elsker halloween, og i år har jeg bestemt meg for at jeg skal gjøre en serie med litt forskjellige looker som jeg skal poste her gjennom hele oktober, til inspirasjon for både meg selv og andre, og for at jeg da har en gyldig grunn til å sminke opp meg flere ganger før den 31.! 

Til denne looken har jeg bare sminket meg som vanlig før jeg begynte med munnen, men øyesminken og resten av ansiktet kan selvfølgelig både sminkes opp og tones ned, alt etter hva slags type look man ønsker! Det siste bildet med de svarte øynene er bare redigert i photoshop, men om man ønsker svarte øyne så går det an å få tak i svarte linser som dekker hele øyet!

 

Til denne looken har jeg brukt:

Kryolan Liquid Latex

Ben Nye Pro F/X Wheel MDW Master Disaster

Ben Nye Blood Effects Gel

Ben Nye Fresh Scab Blood

Vanlig bomull kjøpt på Kiwi

 

Liker dere looken? Om noen har forslag til looker jeg kan gjøre så bare si ifra!

 

#makeup #sminke #halloween #oktober


Guro Graff
23 år fra Trysil.
Litt film/serie-geek, litt quiz-geek og litt beauty-geek. Bloggen min er en god miks av det hele!


Legg meg til som venn
Arkiv


· Februar 2017 · Juli 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · Juni 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · November 2014 · September 2014 · August 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Februar 2014 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013 · Mai 2013 · April 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012Kategorier


· Blogg · Dagens makeup · Halloween · Håndarbeid · Innkjøp · Inspirasjon · Makeup&Hår · Negler · Tips og triksSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits