Nå er jeg snart inne i den siste timen av jobbdagen! Woho! Jeg har jobbhelg, så det er egentlig ikke så mye å juble over, men i kveld får jeg middagsbesøk så da blir det fredagstaco for alle penga! Det gleder jeg meg til! Hva slags planer har dere for denne fredagskvelden? 
Hei! 

I går var det duket for quiz på Bar Trysil, og laget mitt var selfølgelig påmeldt! Ei venninne og jeg fant like greit ut at vi skulle legge middagen dit også, så en drøy time før quizzen skulle begynne så trasket hun, moren hennes og jeg ned for å spise middag. La meg bare si at det er kanskje det lureste jeg har gjort på hele uken, for gjett om det var digg! 

Etterpå kom resten av laget, og middagen ble byttet ut med øl og vin. Det er så koselig med sånne sosiale kvelder nå på vinteren, og jeg må virkelig berømme Bar Trysil for at de begynte med det her! Det er skikkelig deilig å føle at man har et sosialt liv uten at det trenger å være flatfylla i helgene. Vi kom på en delt 5. plass, men var bare 4 poeng bak laget som vant så det var veeeldig jevnt! I tillegg så er det ekstra spennende fordi dette er en månedlig greie, og etter 6 ganger så kåres det beste laget sammenlagt. Dette var tredje gangen, så konkurranseinstinktene begynner å vises litt nå ja! 

Hadde dere en koselig kveld i går? 
God morgen! 

I skrivende stund sitter jeg og mumser pizzarester til frokost! Nam! Linnea kom i ett-tiden i går, (hun hadde forsovet seg og jeg ble sååå overrasket, hehehehe), og frem til hun dro igjen litt over åtte så gjorde vi... *trommevirvel*.... ingenting! Jeg elsker å ha sånne dager med Linnea, der vi bare sitter med hver vår pc og pusler med ting og skravler litt og ikke behøver å faktisk gjøre noe for å ha det morsomt sammen! Utpå kveldingen lagde vi jo faktisk pizza da, og jeg må virkelig begynne å gjøre det oftere for det er jo sååå godt! Jeg hadde en periode i fjor vinter der jeg spiste hjemmelaget pizza nesten hver helg, og jeg skjønner ikke hvorfor jeg slutte å gjøre det.

Slik ser det ut når Linnea og jeg møtes, haha!

Og så den delilige pizzaen vår. Min pepperonihalvdel, og Linnea sin vegetarhalvdel. Jeg blir nesten litt trist når jeg tenker på at jeg snart har spist opp siste bit. Er det innafor å lage seg pizza to dager på rad eller??
 
Flere enn meg som er så heldige å ha fri i dag eller? Gabriel er ihvertfall glad for litt innekos i dag, og det er jeg også! Nå sitter jeg egentlig bare og venter på at Linnea skal komme på besøk. Vi har planlagt en skikkelig god gammeldags henge-hjemme-dag og det skal bli så godt med litt godt selskap i det været her!

Nå skal jeg skynde meg å få lest noen sider i boken min før Linnea kommer. Jeg likte ikke de første kapitlene noe særlig så den ble liggende noen måneder før jeg bestemte meg for å gi den en ny sjanse her om dagen, og nå klarer jeg nesten ikke å legge den fra meg! 

 

Har dere lest denne boken? Eller sett filmen? (om den har kommet enda?)
Heisann.

I kveld skulle jeg egentlig i bursdagsselskap til fetteren min, men i løpet av arbeidsdagen har jeg bare kjent formen dale, og da jeg kom hjem var jeg helt utslitt, så jeg sendte melding til tanten min og sa at jeg ikke kommer likevel. Synd, for det er alltid så koselig hos dem, men jeg kjenner jeg ikke er helt i verken form eller humør til å være noe mer blant folk i dag. 

Så nå har jeg dratt på meg Frost-pysjbuksa mi, stekt meg en grandis og fylt R2-D2 koppen min med cola og skal prøve å kose meg en liten stund, og så tenker jeg at jeg tar med macen i senga etterpå og bare blir der til i morgen. 

Vi snakkes! 
Hallo hallo! 

Akkurat nå sitter jeg på jobb og koser meg. Det er så koselig å sitte på de roligste salgsstedene våre, og særlig i dag siden det egentlig er frihelgen min. Jeg jobber for ei annen ei, men det er liksom greit når jeg likevel kan sitte og høre på musikk, lese bok og kose med Valle. I går kveld hadde jeg besøk av fineste Ida som jeg ikke har sett på altfor lenge, så det ble naturligvis en litt senere kveld enn jeg i utgangspunktet hadde planlagt, men det var så koselig å se henne igjen!

Nå skal jeg spise litt og så fortsette på boken min. Ha en fin dag videre! Hilsen Valle og meg! 
Det ble en liten svipptur til Elverum på meg i dag, og da jeg kledde på meg i morges så kjente jeg at i dag var en svart dag. Svart og grått fra topp til tå, og jeg tenkte for meg selv at jeg må gå til innkjøp av litt mer svarte klær. Det eneste plagget jeg faktisk kjøpte i dag var lyseblå jeans. Oh well.

Jeg synes jeg var veldig flink til å ikke kjøpe masse dritt på impuls! Jeg er skikkelig dårlig til å spare penger, fordi så fort jeg går inn i en butikk så får jeg så innmari kjøpetrang og så bruker jeg opp alle pengene mine på ting jeg egentlig ikke har bruk for. I det siste har jeg derimot begynt å tenke veldig mye på sparing og har bestemt meg for at jeg skal ta skikkelig tak i meg selv og droppe impulskjøp og heller holde meg til ting jeg faktisk trenger! Og det gjorde jeg i dag! Jeg kjøpte bare ting jeg hadde planlagt på forhånd. Bortsettfra buksa da, men man trenger vel alltid bukser, hehe. (Og så kostet den faktisk bare 199,-)

Nå skal jeg straks gå i gang med hårfarging. Og mens vi først er inne på pengesnakk så kan jeg jo nevne at denne plutselig trangen til å farge håret tilbake til normalen, i tillegg til å skåne håret, også er for å slippe å bruke penger på bleking fremover. Jeg kjenner meg skikkelig pengeflink om dagen altså! Klapp på skuldra til meg!
 
Endelig har jeg tatt helg også! Eller, det er vel riktignok en time siden nå, men jeg måtte ha litt kosestund med Gabriel før jeg kunne åpne macen. Og så skal jeg faktisk jobbe på søndag, så jeg har bare helg i morgen! Men jeg tar det jeg får jeg altså!

Nå sitter jeg og planlegger morgendagen. Jeg har bestemt meg for å farge håret tilbake til normalen for å slippe å slite noe mer på det med bleking. Only problem is at den fargen jeg bruker ikke er å få tak i her i Trysil, så jeg må ihvertfall til Elverum, og å dra dit bare for å kjøpe hårfarge er liksom litt waste med bensin. Så kanskje jeg bare drar hjem til mamma og pappa og lurer de med på skitur i stedet, så får etterveksten bare gro til jeg har noen flere ærender i Elverum. Decisions, decisions. 

Hva er deres planer for helgen? 
Hei hå, endelig fredag!

Jeg skal snart i vei på jobb! Enda en kveldsvakt for meg, men det er egentlig greit. Jeg synes det er så godt å ha morgenen til å slappe av. I dag har jeg fått trent, spist en god frokost, ordnet meg i ro og fred med musikk på høytaleren og så sett en episode med Black Sails. I love it! Det er jo selvfølgelig litt kjedelig å måtte sitte på jobb til klokken åtte på en fredag, men det er jo ikke sååå ofte jeg har denne vakten så det får gå! Ha en super fredag! 
Hei hei! 

Akkurat nå sitter jeg og "sjekker ut ny musikk". Haha, når jeg gjør det så finner jeg kanskje 1 sang av et band jeg aldri har hørt om, og så havner jeg tilbake på band det bare er lenge siden jeg har hørt på. Denne gangen havnet jeg tilbake på The Pretty Reckless, de har visst rukket å gi ut to album siden sist jeg hørte på dem. Med andre ord så suger jeg på å utforske ny musikk, så nå tenkte jeg å like gjerne spørre om hjelp fra dere! 

Har dere noen bra tips å komme med? Favorittsang for øyeblikket? Band? 

Jeg er ganske altetende, så sjanger spiller ikke noe særlig rolle! Og sånn for å tipse litt tilbake så kan jeg jo komme med mine favorittsanger akkurat nå.

Feeling good - Nina Simone

Tattooed Heart - Ariana Grande

Don´t think twice, it´s alright - Bob Dylan

Running up that hill - Within Temptation

I want to die - Myrath
Hei og god kveld. 

Jeg tenkte bare jeg skulle stikke innom og gi lyd fra meg. For øyeblikket sitter jeg i sengen og leser litt i en av de fineste bøkene jeg vet om. Tittelen er egentlig ganske selvforklarende, den handler om ensomhet. Om en gruppe mennesker på 40-tallet som bor i samme by og som alle er ensomme på hver sin måte og søker trøst hos den samme personen. Jeg liker veldig godt sånne "sakte" bøker. Det er ikke kjempemye handling i den, og hvis du liker bøker hvor det skjer noe hele tiden så er nok ikke dette boken for deg. Jeg trodde en gang at jeg var en som trengte litt action i bøkene mine, men etter at jeg fant denne innså jeg at det slettes ikke stemmer. Alt man trenger er en bra bok, og det beste med denne er at den faktisk ble gitt ut i 1940 så den er ganske gammel, men det gjør den desto mer interressant. "Dette er Carson McCullers´ debutbok, skrevet da hun bare var 22 år gammel. Boken gjorde navnet hennes kjent verden over. Hun viser i debuten en litterær modenhet, en menneskekunnskap og en livsinnsikrt som er sjelden.
       Ensomhetsfølelse er, som tittelen antyder, bokens egentlige tema. Hun skriver om to døvstumme som er meget gode venner, om en svart lege, om en ung pike som elsker musikk, om en ung barkeeper med godt hjerte, om en rebelsk kommunist, om sorte og hvite om hverandre i en original oppstilling. Inntrengende, bittert sanne menneskeskildringer."  
 
Birds flyin' high, you know how I feel
Sun in the sky, you know how I feel
Breeze driftin' on by, you know how I feel
It's a new dawn, it's a new day, it's a new life for me.
And I'm feelin' good.
 Jeg har sett flere som har postet innlegg om sine bucket lists og jeg synes alltid det er veldig spennende å se hva andre mennesker har lyst til å gjøre med livene sine, så nå tenkte jeg at jeg skulle slenge meg med på trenden!

♦Reise til Afrika på elefantsafari! Jeg elsker elefanter og det er lite jeg har så lyst til å oppleve som å se elefanter i sitt rette element!

♦Lære russisk! Jeg synes språk er utrolig morsomt og russisk er et jeg veldig gjerne skulle kunnet!

♦Dra på øyhopping på Færøyene sammen med pappa! Pappa har uttrykt et sterkt ønske om å dra på en sånn tur, og jeg blir gjerne med! Jeg elsker å være på ferie med han for han vet så mye om alt og blir så superengasjert når han får sjansen til å lære bort noe♥

♦Ha så bra økonomi at jeg kan ta fri fra jobbing og bare reise rundt og leve livet! Need I say more?

♦Synge karaoke på Bøes... Det høres sikkert skikkelig teit ut, men jeg har aldri sunget karaoke alene før! Og ikke pga mangel på karaokekvelder, men fordi jeg ikke tør! Jeg har så vanvittig sceneskrekk at det skulle ikke vært lov!

♦Bo i utlandet. Om det så blir England, USA, India eller Thailand spiller ikke så sabla stor rolle, men jeg har lyst til å bo et år eller to utenfor Norge og virkelig kjenne på litt andre kulturer. Hva har dere på deres bucket list?
Heisann, og god helg! 

I skrivende stund sitter jeg under dyna i senga med Gabriel sovende ved føttene mine. Jeg var så sliten da jeg kom hjem fra jobb at jeg måtte ta en liten blund. Jeg har aldri pleid å sove midt på dagen før, jeg er så A-menneske at jeg aldri har hatt behov for det, men i det siste er jeg så trøtt hele tiden at jeg nesten blir sint hvis jeg ikke får sove ut litt etter jobb.

Nå skal jeg derimot krype ut av senga, for snart skal jeg hjem til mamma og pappa for den obligatoriske fredagstacoen, ukens høydepunkt spør du meg! Jeg tror macen blir med meg, for nå fikk jeg akutt lyst til å mekke nytt design, så får vi se hva det blir til! 

Kos dere i kveld!

 

#fredag #taco #helg
I 1958 så mistet USA en hydrogenbombe utenfor kysten til Georgia, og de har aldri funnet den igjen! Og som om ikke det var nok så har det opp igjennom årene vært 32 sånne potensielt katastrofale hendelser bare i USA! Hvor sykt er ikke det?? Slikt sitter altså jeg og leser om når det er stille på jobb. Takk og lov for Side3 og Nettavisen da sier jeg bare! Hvis dere vil lese mer om det så finner dere artikkelen her.

Nå sitter jeg og spiser middag og funderer litt på hva jeg skal gjøre resten av kvelden. Somregel synker jeg ned i sofaen med Netflix på macen og så blir jeg sittende der til sengetid, men jeg er litt mellom serier for tiden, og har oppdaget at det er litt deilig å faktisk gjøre noe om ettermiddagen også. Problemet er bare hva. Jeg er ikke vant med å ha et liv utenom Netflix, så er det noen som har noen forslag til kveldssysler som normale folk driver med?


Sjekk de hårete puppa a. Svarte klær + lys katt er visst ikke den beste komboen.....
 
Vet dere hva? Jeg elsker å bo alene! Jeg har kun bodd alene en gang før, da jeg gikk sminkeskole i Oslo, men da bodde jeg på hybel i kjelleren hos onkelen min så jeg følte liksom likevel ikke at jeg var helt "fri" om dere skjønner? I fjor bodde jeg sammen med Lone og det gikk helt fint det, men å bo alene er virkelig helt fabelaktig, og noe jeg anbefaler at alle gjør en gang i løpet av livet! Her er mine topp 8 mest positive ting med å bo alene!

 

Du lærer å ta ansvar! Ja, altså. Senest i dag, som jeg nevnte i forrige innlegg, så måtte jeg skru opp rørene i vasken på badet fordi den plutselig var helt tett. Da jeg bodde hjemme var det alltid mamma som tok seg av sånne ting (unnskyld mamma), og de gangene jeg har gjort noe med det så har jeg tydd til plumbo. Men ikke i dag! Da var det bare å brette opp armene!

→ Ingen maser om at du må rydde! Dette kan jo selvfølgelig snus til et meget negativt poeng også, men for en som er relativt ryddig av seg, så gjør det ingenting om middagstallerkenen blir stående til dagen etter, så lenge du tar det før det hoper seg opp. Og når du rydder så slipper du også å måtte rydde opp andre sitt rot. For en som har bodd med en rotete lillesøster i litt for mange år så er dette et stoooort pluss!

→ Ingen kø på badet! Trenger jeg å si mer?

 Du kan legge deg når du vil! Og da snakker jeg ikke om å sitte oppe til 3 hver natt. Nei nei, jeg snakker om å legge seg 21 hver kveld. Senest. No shame. #a-menneske

→ Fred og ro! Ingen som bråker med støvsugeren, ser på sport på tv med volumet på fullt, eller blaster One Direction i naborommet når du pøver å konsentrere deg om noe.

→ Du velger middag selv! Grandis for alle penga! Neida, joda, neida. Jeg har litt næringsvett, så det blir litt mer variert enn som så. Men gud så digg å kunne lage akkurat hva man selv vil ha uten å tenke på at noen ikke liker det eller tåler det eller absolutt vil ha noe annet.

→ Du kan høre på hva slags musikk du vil! Dette var et aldri så lite problem med Lone og meg. Vi har typ to band felles som begge liker, ellers er det en sang her og en sang der, og så hater vi alt det andre som den andre elsker! Ikke veldig kult når man hører det den andre hører på uansett hvor i leiligheten man oppholder seg!

→ Ingen mobber deg når du er fyllesyk! Senest på søndag våknet jeg helt syyyykt mange timer senere enn hva jeg pleier å gjøre. Ikke engang Gabriel hadde klart å vekke meg, og han er ganske iherdig om morgenen. Jeg var svimmel, hadde hodepine fra helvette, spydde to ganger, og lå bare i sengen og syntes synd på meg selv til klokken var 14. Da var jeg så skamfull at jeg faket at jeg stod opp og tok med dyna til sofaen og lå der resten av dagen. Jeg er veldig glad for at ingen så meg da. 

 

Jeg skulle egentlig lage 10 punkter, men da jeg kom til nummer 8 fikk jeg helt sperre. Jeg vil gjerne høre deres favorittpunkter når det kommer til å bo alene så legg gjerne igjen en kommentar! Og så må jeg påpeke at heeelt alene er jeg jo ikke da. Jeg har jo søte Gabriel som holder meg med selskap♥


 

Bildet er fra en økt forrige uke, bare så ingen tror jeg jukser ;)


Hei og god morgen!

Nå har jeg akkurat inntatt frokosten og skal straks gå i gang med dagens gjøremål. Jeg har fri i dag, og kjenner allerede at dette blir en produktiv dag. Klokken er bare 9 og jeg har allerede trent, skrudd opp vasken på badet og tømt rørerene for dritt (la meg bare si fyyyyy faen så ekkelt!), og laget frokost! 

Listen min for i dag ser sånn ut:

- Trene √

- Fikse vasken √

- Selvbruning

- Rydde

- Farge bryn

- Vaske sminkekoster

- Lage noen innlegg til bloggen

Hva er deres gjøremål for i dag?
Ha en riktig fin valentinsdag da dere! Jeg for min del jobber kveldsvakt i dag og er nok ikke hjemme igjen før i åttetiden, men da skal det koses! Med katten riktignok #crazycatlady

All sarkasme til side, jeg håper dere får en superduper dag! 
Vi prøver igjen. I går kveld lagde jeg meg en blogg på Nouw og tenkte å starte en ny blogg der med helt blanke ark. Det tok meg en dag og et blogginnlegg før jeg savnet blogg.no så, tada! Haha, vinglepetter much? 

Jeg lover ingenting, men nå er det den tiden på året da jeg gjerne leser litt mer blogger igjen og da blir jeg litt inspirert da! Så får vi se hvor det ender denne gangen!Er det forresten noen som har tips til noen fine, stilrene gratisdesign? Jeg har hatt det samme designet i flere år nå, og selv om jeg liker det greit nok så kjenner jeg at det kanskje hadde hjulpet på motivasjonen med noe nytt. 
Kjøpte meg ny linse til kameraet i dag, og disse heldige menneskene ble prøvekaninene mine! Så langt er jeg meget fornøyd!
Heisann! Nå sitter jeg og venter på at håret mitt skal tørke, før jeg stikker ut for å utføre noen ærender. Lone og jeg skal flytte om en uke så dagen i dag har jeg tenkt å bruke på å begynne å pakke ned ting jeg ikke har noe bruk for i nær fremtid. Jeg skal flytte hjem til mamma og pappa for noen måneder for å spare penger før jeg legger ut på nye eventyr, og selv om jeg gleder meg til nye og spennende tider så tror jeg det blir ganske trist å skulle skilles fra Lone. Selv om vi har hatt våre opp- og nedturer både med hverandre og leiligheten så har jeg blitt veldig glad i å ha henne rundt meg, og det blir rart å skulle bytte henne ut med mamma, pappa og lillesøster. 

Nå har jeg brukt alt for lang tid på å finne disse bildene her, så nå må jeg nesten stikke! Men vi blogges senere!
 
I skrivende stund sitter jeg og spiser og venter egentlig bare på at klokka skal bli så mye så jeg kan dra på jobb, noe som fortsatt er 40 minutter til. Men jeg klager ikke. Jeg elsker å stå opp tidlig sånn at jeg har god tid til å spise en ordentlig frokost og bare slappe av før jobb. Det verste jeg kan tenke meg er å stresse hver morgen, så derfor står jeg heller opp en time før jeg egentlig trenger, sånn at jeg har goood tid! A-menneske 4 life, eller noe sånt, haha! 

I kveld skal jeg på middag med jobben, noe jeg gleder meg skikkelig mye til! Det er alltid så koselig, og vi er så mange bra folk at det som regel blir en heidundranes stemning også! Just how I like it! På et vis er det veldig godt at vintersesongen straks er ferdig og at kontrakten min går ut fordi det kan bli ganske masete til tider og veldig slitsomt, men når jeg tenker på at jeg ikke skal jobbe med alle disse menneskene i sommer og mest sannsynlig ikke skal det til neste vinter igjen heller så blir jeg litt trist. Jeg er så glad i alle jeg jobber med! 

Nå ble dette plutselig et litt sippete innlegg. Det var ikke meningen! Egentlig skulle jeg bare ønske dere en god dag, så jeg håper dere får det! Snakkes senere!


 
Jeg vet ikke helt hva det er med meg og nude antrekk, men av en eller annen grunn så synes jeg det er så fint å se på. Jeg kunne aldri gått i noe sånt selv, men å se slike bilder? Jeg elsker det! Det er så rolig og avslappende på en måte, og disse nye promobildene til utvidelsen av nude-kolleksjonen til Christian Louboutin falt helt i smak hos meg! De er jo så fine! De er noe jeg kunne hatt på veggen liksom, så godt likte jeg disse bildene! 
Linnea sa til meg på lørdag: "Vet du Guro? Når jeg er sammen med deg så har jeg ikke noe filter jeg!", og jeg sa "takk, det samme!". Er det ikke bare helt fantastisk med venner man bare kan være seg selv 100% med? Jeg vet ihvertfall at Linnea er den personen jeg vet jeg kan si absolutt alt til uten at hun dømmer eller sladrer videre, alt fra teite drømmer til hemmelige ønsker eller kleine opplevelser, og sånne venner skal man ta vare på! 

Etter at vi hadde sminket oss for å dra ut på lørdag så følte jeg meg skikkelig fin og gikk på rommet mitt for å ta egobilder, og så kom Linnea inn og så at jeg satt og tok selfier med speilrefleksen. Hadde det vært hvem som helst andre så hadde jeg blitt klein, men hun bare tok kameraet mitt og tok noen bilder av seg selv også, og så gikk vi og drakk og hadde det morsomt! ♥ 
Jeg hadde det så morsomt i går! Anne hadde bursdag så vi var en gjeng som var hjemme hos henne og spiste gulasj, drakk og hadde det morsomt! Vi endte opp på Laaven etterhvert og jeg må si jeg ble positivt overrasket! Jeg har ikke vært på fest der siden like etter jeg sluttet på videregående fordi det ikke er min type sted i det hele tatt, men i går var det faktisk utrolig morsomt! Sikkert fordi jeg var med de beste folka som finnes! Og i tillegg ble drita full etterhvert, ehe. 

Jeg innså nå at jeg faktisk ikke fikk til å ta et eneste bilde av bursdagsbarnet, men da får dere kose dere med disse andre bildene i stedet!


>Linnea og >Cecilie med sine søte kakepyntbarter<3Linnea, Frida, Heidi og Cecilie + pluss piñataen Anne hadde stelt i stand som ble ganske rundjult etterhvert! Synes det bildet her er så koselig, men jeg skjønner ikke hvordan jeg kunne få til å ta det uten at Anne var med på det! Er det virkelig mulig liksom?

Har dere en fin dag i dag?
Åh, dagen i dag har vært så bra! Jeg elsker sånne dager når du står opp og alt bare er perfekt! Godt humør fra morgen til kveld og ikke engang den sureste kunde kan ødelegge det! En sånn dag har jeg hatt i dag! Det høres sikkert teit ut, men i det siste har jeg følt meg så lett til sinns og jeg har funnet ut at det er fordi jeg for første gang i livet mitt føler meg helt fri til å gjøre hva jeg vil! I går fikk jeg knytt opp den siste knuten jeg har hatt og nå føler jeg at det er ingenting som holder meg tilbake fra å bare leve livet! Jeg har igjen omtrent en måned i fjellet før vi stenger for sesongen og kontrakten min går ut, og etter det så kan jeg gjøre akkurat hva jeg vil uten å måtte forholde meg til noen, og det er den beste følelsen jeg har hatt noen gang! 

Dette er året da jeg skal starte et nytt liv, møte nye, spennende mennesker, utvide horisonten min og bare være ung og sorgløs, og det er jeg så klar for nå!

                                                                                 
Heisann! Da var jeg endelig hjemme igjen og har fått sett gjennom bildene fra i går! Det irriterer meg at vi ikke kom helt fremmerst og fikk bilde sammen med dem for de tok seg skikkelig god tid til å signere og ta bilder med de som stod langs den røde løperen, men vi plasserte oss strategisk til rett ved siden av pressen så jeg fikk tatt en del bilder av dem mens de ble intervjuet! Før de kom på løperen så fikk vi utdelt noen kort fra filmen som vi kunne få signert hvis vi ikke hadde noe annet, noe som var veldig kjekt siden jeg hadde glemt å ta med meg noe! Siden jeg ble presset litt ut og bak så bestemte vi oss for at Linnesa skulle stå for fisking etter autografer og så skulle jeg ta bilder. Det var syyyykt frustrerende for akkurat da Hugh kom og skulle ta kortene våre for å signere dem så kom en av arrangørene og bare skyflet han videre til pressen! Han hadde liksom strekt ut hånda og var på vei til å ta kortene fra Linnea, men så FIKK HAN IKKE LOV! Herre Jesus så lei oss vi var da! Men vi fikk ihvertfall Taron Egerton sin da, pluss en haug med søte bilder av dem mens de ble intervjuet, så jeg skal ikke klage for mye!

Og så må jeg virkelig anbefale alle å gå og se Eddie the Eagle på kino! Den var så vanvittig bra! Jeg lo og grein og hadde gåsehud om hverandre, og jeg tror faktisk at jeg må se den når den kommer på kino her i Trysil også!


Dette bildet synes jeg er sååå søtt! Her hadde han signert kortene våre og blunket til Linnea da han skulle gi dem tilbake! Tror Taron er min nye celebrity crush!♥


Rune Temte, Hugh, Taron og Mads Sjøgård Pettersen. Synes det var kult at to nordmenn spiller så sentrale roller i filmen, men det gjorde de jo også i den virkelige historien! 

De bildene her er så søte! Hugh og Taron så ut til å gå så godt overens og drev og tullet og lo hele tiden! Også sa de at de hadde blitt så forelsket i Norge at nå hadde de inngått en pakt om at de en vakker dag skulle eie en leilighet sammen i Oslo og så skulle de være her heeeeele tiden! Ah, det varmer fangirlhjertet mitt å høre slikt!♥
I skrivende stund nå så sitter jeg på bussen mellom Oslo og Elverum og har litt party med meg selv helt bakerst med Journey og Wig Wam på ørene! Jeg synes det er helt sykt digg å kjøre buss så lenge man har tilgang på bra musikk og fin utsikt!
Ellers i dag så har jeg egentlig ikke gjort så mye. Både Linnea og jeg sov ganske lenge og etter at vi stod opp så ble vi begge sittende å spille på hver vår Ipad. Etterhvert fant vi ut at vi skulle stikke og finne oss et sted å spise frokost i stedet for å lage noe selv, så da stakk vi på Dus og kjøpte oss hver vår porsjon med deilig mat! Etterpå gikk vi på Funky Frozen Yogurt og kjøpte oss dessert. Linnea lo av meg fordi jeg ikke hadde helt kontroll på maskinene der så begeret mitt holdt på å renne over! Dere kan tro jeg var mett etterpå! 
Hallo! Akkurat nå sitter jeg hos Linnea på Strømmen og ser på Big Bang Theory mens vi spiser pizza og drikker te. Vi er litt i ekstase begge to fordi vi har vært på premieren av Eddie the Eagle og "møtt" Hugh Jackman i dag! Herre Jesus så kul han er! Det er litt sykt å tenke på at i dag så har selveste Wolverine stått bare en liten meter foran meg! Wooow! Som dere kanskje skjønner så er jeg veldig fan av Hugh Jackman! Jeg fikk tatt en del bra bilder, men jeg har bare med meg ipaden hit så de kommer i morgen når jeg har tilgang på Photoshop igjen! Gleder meg til å se gjennom dem og drømme meg bort! Men nå skal jeg spare fangirlinga til innlegget i morgen! Ha en fin kveld/natt videre!  

 
Gud så sliten jeg er nå i kveld! Egentlig så burde jeg lagt meg for lenge siden fordi jeg er så trøtt og sliten og halvsyk, men i skrivende stund så sitter jeg på massasjesetet mitt og får ryggen knadd. Jeg kom akkurat hjem etter en dag på skirenn og litt kos hjemme hos mamma og pappa. Jeg kan altså ikke huske sist jeg var så sliten som jeg er nå! Som sagt så er jeg litt halvsyk. Jeg begynner å bli skikkelig forkjølet og har supervondt i halsen nå fordi jeg har hostet og harket hele dagen. I tillegg så slet jeg skikkelig med å sove i natt og fikk sikkert bare et par/tre timer på øyet, og det pluss forkjølelsen er jo egentlig slitsomt nok i seg selv. Men som om ikke det var nok så skulle jeg likevel være sporty og gå Kittillirennet i dag som er et årlig skirenn her hjemme på rundt 13-15km. Jeg er litt usikker på hvor langt det er fordi løypa har blitt gjort om siden sist jeg gikk den. Men herregud så slitsomt! Grunnen til at løypa ble gjort om var fordi det var et parti på omtrent to kilometer som bare var kjempebratt nedoverbakke, og nå skulle den liksom være kjørt opp mer i sikksakk og litt "dratt ut" sånn at det ikke skulle være så bratt. Men det var jo fortsatt kjempebratt, bare dobbelt så langt! Jeg haaaater nedoverbakker når jeg går på ski, men jeg har aldri ploget så mye som jeg gjorde nå i dag. I tillegg så falt jeg flere ganger og i det siste fallet mitt så landet jeg på skuldra så jeg fikk skikkelig vondt i armen og hadde nesten ikke følelse i tommelen den siste biten av rennet. Jeg synes rett og slett den nye løypa var helt jævlig. Nå ble det her plutselig til et skikkelig klageinnlegg og det skulle det jo egentlig ikke være. Jeg skulle jo egentlig bare fortelle dere hva jeg har gjort i dag. Men da vet dere at jeg har hatt en sinnsykt slitsom dag! Og så må jeg påpeke at jeg har jo egentlig hatt det veldig koselig i dag, men det ble litt mer fysisk slit enn jeg hadde sett for meg. Nå avslutter jeg bare med noen bilder fra turen. Det siste bildet ble tatt like etter at vi startet å gå, og jeg kan love dere at jeg ikke så like blid ut da jeg krysset målstreken. Jeg håper dere har hatt en litt bedre dag enn meg! 


Guro Graff
23 år fra Trysil.
Litt film/serie-geek, litt quiz-geek og litt beauty-geek. Bloggen min er en god miks av det hele!


Legg meg til som venn
Arkiv


· Mars 2017 · Februar 2017 · Juli 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · Juni 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · November 2014 · September 2014 · August 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Februar 2014 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013 · Mai 2013 · April 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013Kategorier


· Blogg · Dagens makeup · Halloween · Håndarbeid · Innkjøp · Inspirasjon · Makeup&Hår · Negler · One to follow · Tips og triksSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits